TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 361 страница 380 из 895

361

es te vispār aizmirsu par tādu eirovīziju un turpināju savu supernatual maratonu, bet tad draudzene uzrakstīja skype ar jautājumu vai viņai patiešām gļuko vai nē, ka redz atkal Jedward puisīūs un ar to man iesākās eirovīzijas vakars.
Un konstatēju faktu, ka online eirovīzīju varēja labi skatīties, jo nekas nekērās, nebremzēja un kvalitāte ar laba bija un plus rēzu par twītiem!

Ko varu pateikt, man patika Zviedrijas meitenīte, nav tas sliktākais variants, kas varēja uzvarēt.
Par babuļām, nez, man viņas nevienu reizi nepatika, lai gan dziesma vēl tā, lipīga, bet nē es īsti neizprotu, kāpēc viņas sūtīja, bet nu labi.

No tām ko redzēju un no īsajiem fragmentiņiem varu pateikt, ka man patika arī Vācija, igauņu puisītis ar bij forš, par Turku īso gabaliņu redzētu labi ierēcu.
Mēs ar draudzeni vēl parēcām par Ukrainieti, ka viņa labāk izksatītos bez tā puķu kroņa un tas, ka vi''na ne maz neizskatās pēc ukrainietes un balss ar viņai bija interesanta.

0

362

Padalīšos arī ar saviem iespaidiem par vakardienu :) Vispār diena kā tāda man iesākās traki, jo no rīta nobeidzās kompis. Tā kā man kompīts tagad ir nepieciešams kā maize, un lielais kompis iet kā nu kurā brīdī viņam sagribas, kad bez ķeršanās, kad tā, ka vnk balderiānis pēc tam jāņem iekšā. Viss beidzās ar to, ka pēcpusdienā, kad ar Aijuci tikāmies pie Dammes Rimi, dabūju RD elektronikā jaunu portatīvo ņemt. Tagad esmu pievienojusies windows 7 klubiņam un strādāšu uz Acerīša :)

Bet par Eurovision - mēs te visas trīs bijām ļoti lielā mierā ar rezultātiem. Mums ļoti iepatikās zviedriete. Es gan te iepiekš minēju, ka man tā dziesma vien nu tā, bet vakar klausoties riktīgi iepatikās. Tapē man par Zviedriju liels prieks. Un igaunītis mans beigās 6. vietā - SUPERB! Un es te sāku skaļi kliegt, kad Francija un UK igaunītim tik daudz punktus deva  :love: Un frančiem punktus Amorijs paziņoja  :love:
Es nez, man serbu dziesma patika, tiešām kā no kkāda Aladina OST :D Par babenītēm ar man prieks. Man viņas ļoooti patika, bet ņemot vērā, ka šis tomēr ir dziesmu konkurss, tad manuprāt, bija labi, ka viņas neuzvarēja. Zviedrietes vokāls ir vnk fantastisks un pelnīta uzvara dziesmu konkursā!
Vēl man koments par igaunīti - viņš finālā nodziedāja vēl labāk kā pusfinālā  :love: To mēs te abas ar mammu tā runājām - ļoti, ļoti labi nodziedāja, ne ko pielikt, ne ko atņemt  :love:

0

363

Es te youtubē atradu vienu kanālu, kurā var redzēt visas Eirovīzijas no 1956. - 2003.gadam, tātad no pašas pirmās Eirovīzijas un te būs links:
Kanāls, kurā var redzēt visas Eirovīzijas(1956.-2003.g.)!!!  A, tikai 1956.gada Eirovīzijai nav video, tikai bilde un skaņa! :) ;)

PS. Atceraties, kad 2005.gadā bija Eirovīzijas 50.gadadienai veltīts koncertšovs "Congratulations: 50 Years Eurovision Song Contest"!? Es viņu ļoti gribētu redzēt vēlreiz, bet es izrakāju visu googli un neko neatradu, lai viņu nokačātu vai noskatītots online! Varbūt jūs varētu pateikt, kur viņu varētu noskatīties vai nokačāt? Ja zinat, protams, ja nē, tad neko! :) ;)

Отредактировано liiguciss (27.05.2012 18:17)

0

364

Man ar bija lieliska kompānija, līdz ar to pasākums izdevies! Mums pat bija lomas sadalītas - muzikālie cilvēki: labais un sliktais, nemuzikālie: labais un sliktais, un viena neitrālā persona, kas neaizrāvās ar lapiņu pierakstīšanu un baļļu likšanu. :D

Būtībā esmu ļoooti apmierināta ar rezultātiem, jo Zviedrija, kas man ļoti patika, uzvarēja (nu tas šovs vnk skaistums... ), babuškas palika otrās un igaunītis augstajā sestajā vietā. Vienīgi žēl par Islandi bija no favorītiem, bet kopumā - SUPER! :) Citus gadus parasti ir kkādas škrobes, šogad galīgi nē. Albāniju un Serbiju es galīgi nesarotu, par ko tik augstu. Ok, Serbija man ta... nu tā... nekā īsti. It kā ok, bet nekas īpašs. Bet Albānija... Izskatījās viņa kā ļaunā ragana no Sniegbaltītes un dziesmas beigās spiedza tā, it kā tūlīt nomirtu... Ok, saprotu, ka tā ir jāvar utt , bla bla bla, bet nu es vienbrīd pat ausis aizspiedu.

Par kārtējām īskleitiņu sievišķu ordām nemaz nerunāsim... :D

ā, Azerbaidžānai bija kruts triks ar krāsām uz kleitas! :) Droši vien nākošgad būs tādas vairākas... :D

Ko es vēl tādu atceros...? Hmmm... uz sitiena nenāk prātā nekas.

0

365

ja godīgi, es uz tās azerbaidžānietes kleitas neko neieraudzīju :D kā jau vnm ar mani - skatos un neko neredzu :D

0

366

Tur visu laiku uz viņas kleitas kkas projicējas, bet no 2:35 apmēram ļoti skaidri redzams - košie toņi uz kleitas :)

0

367

Es te izveidoju savu Eirovīzijas mīļāko dziesmu top 66!!! :)  :shine:  :glasses:

Ceru, ka jums patiks!!! Gaidīšu arī kādu komentiņu!!! :) :rolleyes: ;)

0

368

Latvijas dziesmas Eirovīzijai 2013: http://www.ltv.lv/eirovizija/dziesmas/

0

369

Es taga klausos un OK, kas ir noticis? Man patīk apm 70% no visām dziesmām  :huh: Tiesa gan, kā klausāmās dziesmas, nezinu kā būs dzīvajā. Bet tik un tā, es esmu šokā  :huh:

0

370

HAHAHHA, atradu, ko pēc manām domām, LV jāsūta uz Eurovision :D
http://www.ltv.lv/eirovizija/dziesmas/d … ood-woman/

0

371

Man tikai 2vas patika :D Niko un "aiwink"

0

372

Tā īsti, ka patīk, nevaru teikt ne par vienu, bet man ir interesanti, cik tālu tiks "Never let me go", jo dziesma ir tapusi 3 stundās pirms dziesmu iesniegšanas termiņa un izpildītāji arī atrasti tviterī (par to jau liecina arī nosaukums "The random people") :D

0

373

Latvijai, protams, jau kuro gadu "veicās" - atkal neesam vienā pufinālā ar Lietuvu un Igauniju - arī Īrija un Krievija ir pirmajā, mēs vienīgie otrajā. Tā, kā, pat puslīdz laba dziesma finālā netiks.

Klausos dziesmas un paralēli skatos Federera spēli ar Tomiču. Fonā skan un biežāk tracina, neka patīk. No pirmajām četrām visnormālākā bija LOVE, kuru izpilda tā džeku grupiņ. Bet nu es - tikai uz kopējā fona. Klausos talāk.

0

374

ziniet, man pat patīk, hihihihi

Olafs Bergmanis & The Random People
Never let me go

0

375

ziniet, dažas es nespēju noklausīties līz beigam........... Liene Candy ar labu  šovu vēl varētu būt oki. Tāda ļoti tīri nostrādāta Eurovision vidējā standarta dziesma.

0

376

no Cold Heart var uztaisīt lielisku šovu četrdesmito=piecdesmito vodeviņas stilā

Aiwink tiešām tīri interesanti. Ja vien viņus kāds stilists supucētu - a to visi briesmīgi izskatās.

0

377

kā parasti, man patīk PER, un šitā Grupa “PeR”
Here we go paīk biki labāk par otro.

šitā tīri laba

Grupa “Pieneņu vīns”
The One

un šitās abas man liekas tīri simpātiskas

Fox Lima
Tirpini

Antra Stafecka
When You’re With Me

0

378

11. decembrī tvītoju:

Šobrīd klausāmas šķiet vienīgi dziesmas nr. 6, 7, 18, 19, 21 un 22. #eirodziesma #eirovizija http://bit.ly/ZagBCq

Tajā laikā tie cipari bija šādi:
6. Fools in Love
7. Hey Hey
18. Never Let Me Go
19. Let the night belong to lovers
21. Phoenix Fly
22. Love

Šobrīd tādas, kuras vēl gribētu klausīties ir nr. 6, 18 un 19. Nr. 22 vairs nepatīk, jo sākotnēji bija foršāks izpildījums, tagad kad sameklēja tos, kas dziedās, dažām dziesmām ir foršāks, dažām sliktāks skanējums. Pārējie nr. arī labi, bet neģībstu.

0

379

Es tik zinu, ka nevar lēnu dziesmu sūtīt, tad nav jēgas pat nekur kratīties, tāpat tālāk nekur netiks. Ātrās labāk paliek atmiņā :)

0

380

cravey написал(а):

Es tik zinu, ka nevar lēnu dziesmu sūtīt, tad nav jēgas pat nekur kratīties, tāpat tālāk nekur netiks. Ātrās labāk paliek atmiņā :)

Ir arī lēnās uzvarējušas. Bet es ļoti labi saprotu, ka Latvija ar lēno nepavilks.
Droši vien reāli varēs redzēt tikai pēc priekšnesumiem, kura dziesma ir pietiekami spēcīga.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015