Finālā redzēsim:
«When You Are With Me» – ANTRA STAFECKA
«I Need a Hero» – SAMANTA TĪNA
«Upside down» – SABĪNE BEREZINA
«Higher and Higher» – LIENE CANDY
«Sad Trumpet» – grupa PER
«Love» – grupa HEADLINEFinālā netika:
«Better than you» – grupa PIENEŅU VĪNS
«Give Me a Try» – IVO GRĪSNIŅŠ GRĪSLIS
«Good Woman» – DOMINIC OKOLUE
«Love Responder» – LIENE MATVEJA un BAIBA REINE
«Never let me go» – OLAFS BERGMANIS & The Random People
«Tirpini» - FOX LIMAGan pirmajā pusfinālā 8. februārī, gan otrajā pusfinālā 9. februārī, sešas labākās dziesmas tiek noskaidrotas balsošanas rezultātā. Balsot var gan TV skatītāji, gan žūrija 9 cilvēku sastāvā; sešas dziesmas - finālistes katrā pusfinālā nosaka skatītāju un žūrijas kopvērtējums attiecībā 50:50.
BALSOŠANAS NOTEIKUMI
Otrajā pusfinālā cīnīsies vēl 12 dziesmas no kurām arī uz finālu tiks 6 uzvarētājas. Tās 12 dziesmas, kuras būs uzvarējušas pusfinālos, par vienīgo ceļazīmi uz starptautisko pusfinālu cīnīsies 16. februārī, Ventspilī.
Dziesmas un to izpildītāji 2. pusfinālā 9. februārī (alfabēta secībā):
«Cold heart» – IEVA SUTUGOVA
«Fool in Love» – DĀVIDS KALANDIJA un DINĀRA
«Here I am» – RŪTA DŪDUMA
«Here we go» - grupa PER
«Hey Hey!» – ANDRIS KIVIČS
«I am who I am» – MARTA RITOVA
«Joey» - MĀRTIŅŠ RUSKIS UN 4 VĒJI
«Let the night belong to the lovers» - FRAMEST
«Now or never» – grupa AIWINK
«One» - NIKO
«Phoenix Fly» - KRISTĪNE ŠOMASE
«The One» - grupa PIENEŅU VĪNS
Eirovīzija 2015
Сообщений 381 страница 400 из 895
Поделиться38109.02.2013 01:12
Поделиться38209.02.2013 22:32
skatos otro pusfinālu ar vienu aci. Visi dzied tik šķībi. Bet šķiet arī tur ar skaņu iekārtām ir ļoti švaki.
Поделиться38309.02.2013 22:38
Jā, mēs skatāmies vienlaicīgi Latvijas Eirodziesmu un Dānijas Eirodziesmas ierakstu. Uz tā fona par Latviju raudāt gribās.
Поделиться38416.02.2013 19:17
šovakar Ventspilī ir nacionālais fināls.
Sākas 21:15. Skatīšos un būšu arī te tiešsaistē. Vēl kāds man piebiedrosies, lai man nav garlaicīgi????
Поделиться38516.02.2013 19:24
Ev, ev, jaunākais minfo no Ventspils
Ventspils «Jūras vārtu» skatuves dēļus iemēģinājis arī viesis no Igaunijas - Otto Leplannds, kas pērn finālā Baku ierindojās sestajā vietā. Tagad viņš ieradies Latvijā, lai piedalītos Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla žūrijā, kā arī atskaņotu finālā savu dziesmu «Kuula».
Поделиться38616.02.2013 19:37
Tagad viņš ieradies Latvijā, lai piedalītos Eirovīzijas dziesmu konkursa fināla žūrijā, kā arī atskaņotu finālā savu dziesmu «Kuula».
Ok, ja ar to, ka Tu skatīties un prasi kompāniju, Tu man liki padomāt, varbūt skatīties, tad ar šito esmu iespiesta stūrī - jāskatās.
Neesmu droša, ka gribu otrreiz redzēt to visu, bet .. īsti jau nekā labāka arī nav ko darīt. Šodien vienkārši tāds besīgs noskaņojums. Gadās.
Поделиться38716.02.2013 19:51
es jau ar paralēli datorā. Tikai skatīties un visu uzmanību Jurovižinam - es nespētu, LOL. Lielākā daļa priekšnesumus nav mainījusi, daži tērpus. LieneCandy frizūru, Samanta Tīna stāv uz pjedestāla un dzied. Nu pačolēsim, paņirgsim.
Поделиться38816.02.2013 19:53
Es vispār miegu ciet. Mn vēl sagaidīt to Jurivižinu. Jau tā sestdienās pēc kincenes parasti nogurusi, bet tagad piektdienās pār Jurodžekpota esmu mājās divos naktī, līdz galam neizgulējusies sestdien uz darbu. Un tad sestdienu vakaros ir smagi...
Поделиться38916.02.2013 19:55
Nu, es tikai datorā Lai dzīvo tiešraides internetā!
Eh, tas laikam nozīmē, ka laicīgi jāpieslienas vakariņas uztaisīt.
Un jūtu, ka rodas interese, kurš tad beigu beigās uzvarēs.
Поделиться39016.02.2013 19:57
TV net ir dzīvā reportāža, LOL
19:46. Niko pirms fināla nodevies meditācijai. Lai saglabātu mieru, viņš savā grimētavā meditē. «PeR» puiši devušies uz viesnīcu nosnausties. Lienes Candy grimmētavā rosās frizieris, savukārt grupa «Headline» pēc ģenerālmēģinājuma sagaida savas mīļotās meitenes, tādējādi uzlādējoties ar mīlestības enerģiju.
Поделиться39116.02.2013 19:58
Un jūtu, ka rodas interese, kurš tad beigu beigās uzvarēs.
es par PeR, bet diezgan sūdīgi - neuzvarēs, jo divas dziesmas un cilvēki balsos par vienu un par otru un beigās nevienai nebūs gana balsu lai uzvarētu...
Поделиться39216.02.2013 20:00
Njā, man PER arī patika, patiesībā abas dziesmas. Un tas jā, finālā abām tikt ir trūkums. Piedalīties ar divām, tas vēl ta, nu, lai vismaz ar vienu moš tiktu, bet tagad tiešām balsojums būs sadalīts pa dziesmām.
Tam Niko ir ļooooti eirovīziska dziesma es tādas sazincik esmu redzējusi uz lielās skatuves pa šiem gadiem. Kas patiesībā varētu nostrādāt pat labāk nekā dažas citas kandidātes...
Поделиться39316.02.2013 20:04
Tam Niko ir ļooooti eirovīziska dziesma es tādas sazincik esmu redzējusi uz lielās skatuves pa šiem gadiem. Kas patiesībā varētu nostrādāt pat labāk nekā dažas citas kandidātes...
mēģinājumos viņš esot pieķerts, ka aizskatuvē stāv džeks un burtiski dzied viņa vietā. It kā pusfinālā ar tā bijis, kas principā ir krāpšana. Lielajā Jurovižinā tā nevarēs. Respektīvi, tagad izskatās, ka vel normāli dzied, bet ja brauks uz Zviedriju, tad tur dziedās sūdīgāk. Nez, man viņš tiešām atklāti - riebjas.
Поделиться39416.02.2013 20:06
mēģinājumos viņš esot pieķerts, ka aizskatuvē stāv džeks un burtiski dzied viņa vietā. It kā pusfinālā ar tā bijis, kas principā ir krāpšana. Lielajā Jurovižinā tā nevarēs. Respektīvi, tagad izskatās, ka vel normāli dzied, bet ja brauks uz Zviedriju, tad tur dziedās sūdīgāk. Nez, man viņš tiešām atklāti - riebjas
oho, nopietni??? Neko sev... Viņu pēc šitā nevar diskvalificēt?
Поделиться39516.02.2013 20:12
Viņu pēc šitā nevar diskvalificēt?
Laikam jau ka nē, ja vēl nav diskvalificēts
Te par to
Поделиться39616.02.2013 21:23
Interesanti, ka komentāros visi rej uz Lieni Candy, Milleru un visiem pēc kārtas un aizstāv Niko.
Поделиться39716.02.2013 21:26
njā... es gan nez...
LOL, Elpojiet dziļi fragments...
Поделиться39816.02.2013 21:30
ah... Tautasdzīsma lotgoļski... Bet tīri labi ska - un kat kas interesants.
Поделиться39916.02.2013 21:33
vot tas džeks labs vadītājs. Tās dāmas ka nepatīk, tā nepatīk.
Поделиться40016.02.2013 21:39
tu man - ta kā - nepatīk, Niko...