TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 421 страница 440 из 895

421

PERi ir prikolīgi :D

0

422

PeR vienalga paši labākie... Un man riebjas sklandrauši...

0

423

Es gan šobrīd kādu labprāt apēstu :D Laikam tomēr jāaiziet pēc tās meduskūkas... :D būs pats labumiņš trešajā dienā :)

0

424

woow, PERi tur vadību! :) yay.

0

425

hahahahah, es tikko apēdu savu gaļas rullīti ar aprikozēm pa visu. Ņam...

Yey, nu davai Here we go lai uzvar.

0

426

Es našķējos ar savu kūku un pat iedrukāju recepti :D
Ko tik nevar paspēt, kamēr viņi velk laiku ar visādām muļķībām.. :D

0

427

wow, to "klavieru meiteni" nudien negaidīju finālā. Paredzu, ka cīņa būs starp PeR un Samantu. Es tā visma zceru.

0

428

njā. PeR - nu lūdzu...

0

429

man stībelis asociējas ar novecojošu boy band dalībnieku. Konkrēti - ar Ronanu Kītingu - LOL

0

430

awww, Otts ir mīļumiņš.

0

431

Nupat sapratu vēl vienu iemeslu, kāpēc gribu, lai PeR uvar - man ir kaut kāda ticība, ka viņi nesačakarēs savu vizuālo tēlu. Par pārējiem... es būtu gatava uz visādām šausmām lielajā Eirovīzijā, ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi.

0

432

nu patīk man iņu humora izjūta. Viņi tajā visā Eirovīzijas interviju un ballīšu virpulī būtu ideāli - viņiem noteikti būtu daudz uzmanībs, jo viņi daudz jokotu. Man patika tas, ko Ralfs pateica, ka negarantē, bet ka būs labi, ka Latvijai nebūs jākaunās.

0

433

jā, viņi foršiņie!! :) un es kaut kā ticu, ka viņi tiešām vismaz uzstātos tā, ka LV nebūtu jākaunās.

Tā Marta Ritova man uzdzina totālas šausmas. "Rozā." pauze, pavelk atpakaļ mikrofonu. "Aveņu rozā" - nu šī bija viņas intervijas kulminācija, kas sevī apkopoja visu blondo cacīgumu, kas skanēja cauri pārējo atbilžu izteiksmei.
Samanta Tīna arī ļoti neveikli atbildēja... pfffff.

0

434

njā. Un Anmary briesmīgi izskatās atkal. Nez, nokrāsot viņu nemāk vai kā. Un kleita arī - būtu bez tās puķes un piedurknēm, būtu smuki.

0

435

cik tizli - fonogramma. kāds idiotisms, nu tad uztaisi normālu fonogrammu, nevis tādu, kura paliek klusāka, klusāka, klusāka....

0

436

Hahhaha, LOL es vispār neskatos. Kaut kā galīgi neinteresē šogad :D Tāpat lielajā vienmēr par kādu citu valsti fanoju vairāk kā pa savējiem :D

0

437

Dons ir līdzīgs Jim Parsons...

0

438

Es pat nobalsoju pēdējā brīdī par PeR - kkā Tīna pieskrēja baigi tuvu viņiem pēc savas uzstāšanās :S Tagad sanervozējos... Gaidām rezultātus...

0

439

bāc, es laikam atkal atsākšu Otta albumu klausīties...

0

440

Es arī par PER, kaut ko viņi izvilks Eiropā :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015