TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 441 страница 460 из 895

441

awwwwwwwww

0

442

AWWWWWW, es tieš uz Kūlu uztrāpījos lielajā istabā  :love:  :love:  :love:

0

443

albalonga написал(а):

bāc, es laikam atkal atsākšu Otta albumu klausīties...

Vai ne? Man tāda pati doma  :love:

0

444

ak, dievs, es tikko sāku fanot par PeR. Vienkārši. Skaisti. Es te tā kliedzu, Vincis tā rēja. Ralfam balss ciet, asaras acīs....

0

445

Urāāā!!! :)

Un Kuula ir vnk... vnk... burvība. Man katru reizi, kad klausos, gribas aizvērt acis un vnk ļauties tikt aiznestai tajā skaistumā... :love:

0

446

YAY! Man ar no tām trijām PER vislabāk patika ;) Lai jau veicas puikām :)

0

447

Igaunijas šī gada dziesma mani garlaiko

http://www.delfi.lv/izklaide/popmuzika/ … d=43113884

0

448

AWW, AWW, AAAAAAAAWWWWWWW, MALTAI TIK MĪLĪGS DZIEDĀTĀJS  8-) Man vaigi sāp no smaidīšanas :D Un klipiņš ar nu tik mīlīgs ^^

0

449

Es šogad nopietni fanošu par Krieviju. Tik skaista dziesma  :love:

un oficiālais video:

0

450

Hmmmm... dīvaini, ak es būšu tā, kas uzdod jautājumu, jo parasti nesekoju līdzi vispār Eirovīzijai.. bet šogad mums būs Eirovīzijas vakars? :)

0

451

Fināls ir 18. maijā, tā ir sestdiena :) Jāprasa Alby. Viņai sestdienas bieži ir aizņemtas.

0

452

cravey написал(а):

Fināls ir 18. maijā, tā ir sestdiena  Jāprasa Alby. Viņai sestdienas bieži ir aizņemtas.

18.... žēl.. man tajā dienā ir LU pasākums, kas beigsies tikai ap kādiem 23... :(

0

453

Vēl viena dziesma kurā tikko iemīlējos - Islandes  :love:

0

454

es pētu dziesmiņas

Īrija - kvalitatīvs pops - viss nostrādāts, bet garlaicīgi. Uzminit, kas ir džeka producenti? Jedward komanda...

0

455

horvātu il divo

0

456

dānijas dziesma man patīk, bet tā dziedātāja ar savām kustībām tāda nedaudz tabletītes sarijusies izskatās

0

457

svētās šausmas...

0

458

mīlu Boniju un viņas balss tembru, bet dziesma garlaicīga un viņai nepiemērota - gribētos vismaz tad ātrākā aranžējumā

0

459

labākajās pāru dziesmu tradīcijā. Azarbaidžāna līdzīgā stilā uzvarēja, jo bija vienīgā romantiskā pāra dziesma togad. Ja šogad ar tā, tad dziesmai ies labi

0

460

awww, par Maltas dziesmu cravey piekrītu. Un man solists atgādina novāku Djokoviču, LOL, Jauki,

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015