TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 461 страница 480 из 895

461

Man mammai patīk dāņi un zviedrs :D Jap, un arī Krievija ;)

0

462

Šogad man ir vairāki favorīti... Kā vienmēr, ļoti aktīvi sekoju Eirovīzijas notikumiem.
Mans mazais ''pagaidu'' tops:
1. Ukraina
2. Norvēģija
3. San Marino
4. Melnkalne
5. Īrija
6. Azerbaidžāna
7. Dānija
8. Spānija
9. Moldova
10. Lielbritānija

0

463

Es laikam esmu vienīgā bez jebkādiem favorītiem.

0

464

Inetux написал(а):

Es laikam esmu vienīgā bez jebkādiem favorītiem.

Nope.. man ar nekad nav... es pat lielākoties neko neesmu pirms notikuma noklausījusies.. :)

0

465

es drusku šo to paklausījos... bet pavisam drusku. :D
Krievija mani garlaiko, Islande gan ok - kamēr neskatos uz dziedātāju :D
Ukrainai (ja nejaucu) klips interesants :D

0

466

Super!!!!

http://www.delfi.lv/izklaide/popmuzika/melomanija/eirovizija-briest-pirmais-lesbiesu-skandals.d?id=43312747

'Eirovīzijā' briest pirmais lesbiešu skandāls
Otrdien, 14. maijā, Zviedrijas pilsētā Malmē sāksies 58. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā, kā jau ierasts, netrūks arī dažādu pārsteigumu.

Sākoties mēģinājumiem, liela ārvalstu mediju uzmanība tika pievērsta Somijas pārstāvei Kristai Zigfrīdai (attēlā pa kreisi), kura ceturtdien notiekošajā otrajā pusfinālā Eiropu nolēmusi pārsteigt ar provokatīvu performanci.

Uz skatuves atraktīvā 27 gadus vecā dziedātāja kāps kopā ar grupu Ding Dong un izpildīs dziesmu Marry Me, bet plānots, ka uzstāšanās beigās skatuves māksliniece vienosies skūpstā ar vienu no dejotājām.

Tiesa, meiteņu skūpsts nebūs vienkārša izrādīšanās - šādā veidā Krista vēlas piesaistīt milzīgās auditorijas uzmanību tam, ka Somijā vēl aizvien nav atļautas viendzimuma laulības.

Pagaidām gan vēl nav zināms, vai Eirovīzijas organizatori pieļaus šādu performances noslēgumu, jo, saskaņā ar konkursa noteikumiem, dažādu politisku nostāju paušana Eirovīzijā ir aizliegta, bet pati dziedātāja ir apņēmības pilna paveikt ieplānoto.

"Es zinu, ka homofobi būs dusmīgi uz mani par to, ko es darīšu, bet tā ir televīzijas tiešraide, un neviens mani neapturēs," medijiem paziņojusi Somijas pārstāve.

0

467

Kurš skatās šovakar? :)

0

468

LOL, es aizmirsu par Eirovīziju. Labi, ka tu esi te ierakstījusi cravey - uzslēdzu tikko - iet .dziema - Danija, kura man patīk.

0

469

LOL :D Nu man Dāņi, Krievi ar man patīk :) Ukraiņi taga - ar laba dziesma :)

0

470

jā, Krievija un Danija pagaidām man vislabāk

0

471

Vai zviedri tiešam smukāku un harizmātiskāku vadītāju nevarēja atrast?? Vai vismaz normālāku frizūru un make up viņai uztaisīt?

0

472

hihihi, man Serbija tīri labi patika

0

473

Nais, visas dziesmas, kas man patik tika finālā :) LOL bet tas būs labs, ja LV atkal vienīgie paliks ārpus :D Te vismaz, EST, LTU un IRL varēja viens par otru balsot. Mums tur galīgi nekā nav, kas varētu balsot.

0

474

hihihi, jauki. Tagad sapratu, ka tā vadītājdāmīte ir komiķe. Tādā ampluā viņa super.

0

475

cravey написал(а):

Nais, visas dziesmas, kas man patik tika finālā

Man tāpat :)

Prieks par manu Dāniju :) Atceros, ka toreiz skatījos parālēli Latvijas un Dānijas atlasi.. ļoti varēja just līmeņa atšķirību. Bet nu Dānijai jau arī līdzekļu daudz vairāk, lai veidotu iespaidīgākus šovus.

0

476

aNgeL написал(а):

Prieks par manu Dāniju

Jā, man arī prieks par "manu" Dāniju, jo tā ir vienīgā dziesma, kas man tik ļoti, ļoti, ļoti, ļoti patīk no visām dziesmām!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Lai gan Krievijas dziesma man arī patīk!!! :shine: :love: :) ;)

cravey написал(а):

LOL bet tas būs labs, ja LV atkal vienīgie paliks ārpus  Te vismaz, EST, LTU un IRL varēja viens par otru balsot. Mums tur galīgi nekā nav, kas varētu balsot.

Njaa, man jau arī ir tādas aizdomas, ka LV netiks kārtējo reizi ārā no pusfināla, bet nevar jau zināt kāda PER būs tā uzstāšanās, varbūt būs kaut kas savādāks, lai gan cik es te nopratu no vienas intervijas, tad neko viņi nebūs mainījuši, būs viss tas pats, proti, viņi tur lēkāšot un ņemšoties pa skatuvi tāpat kā mūsu atlasē un ja tā tiešām būs, tad tas ļoti samazinās iespēju tikt LV ārā no pusfināla! Vismaz man tā liekās, bet tad jau redzēs kā būs!!! :) ;)

0

477

Man ļoti patīk Krievijas dziesma!!!:)

Свернутый текст

0

478

Forsteriāna написал(а):

viņi tur lēkāšot un ņemšoties pa skatuvi tāpat kā mūsu atlasē

Ojj... negribu sabojāt lielo intrigu, bet, tā kā es sekoju līdzi mēģinājumu video, tad varu teikt, ka viņi pa skatuvi lēkās vēl vairāk nekā Latvijas finālā... Ralfs pat ielēks skatītājos... tā ka... njā... :D Būs interesanti... Bukmeikeri paredz Latvijai pēdējo vietu. 15% izredzes tikt finālā.

0

479

Manuprāt, kvalificēties finālam šovakar varētu šīs valstis: Norvēģija, Azerbaidžāna, San Marino, Malta, Gruzija, Grieķija, Izraēla, Somija, Īslande, Rumānija (vai Bulgārija).

0

480

Njāāā Latvijai izredzes gandrīz nekādas!
Man personīgi,labāk patika Samantas Tīnas dziesma I need a Hero!Šāda dziesma noteikti tiktu finālā!

Свернутый текст

Отредактировано Rosa Diamante *** (16.05.2013 21:11)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015