TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 481 страница 500 из 895

481

Bet nu katrā ziņā novēlu PER veiksmi,tad jau redzēs vai viņi tiks finālā vai nē!

0

482

Ta kā man, salīdzinoši ar citām dziesmām, mūsējā nepatīk, tad es īpaši neskumšu :) Man galvenais, lai Malta, Īslande un Šveice tiek uz priekšu. Norvēģijai un Grieķijai ar nav ne vainas  :crazy:

Отредактировано cravey (16.05.2013 21:38)

0

483

vēl tik pasakiet, ka PeR uzstāšanās nebija ideāla??? Tik skaisti un kājās celoši. Man vienalga, ka netiks - vismaz šogad prieks un patika, nevis kauns, kā pagājušogad.

0

484

Jēziņ, es nez, brīžiem nav skaidrs, vai speciāli izvēlās tērpus, kas nav piemēroti konkrēta cilvēka figūrai??? Es jau neko nesaku - man patīk pilnīgas, apaļīgas, sivišķīgas sievietes, bet tad arī klieta jāpaņam atbilstoša - Izraēlai pilnīgi garām. Un vēl brilles, kuras viņai galīgi nepiestāv, vēl kopā ar sāna atsuku un auskariem - pārāk daudz mirdzumu visur, vēl ar kleit. Un kopējais izskats - svētās šausmas. Bet viņu tik smuku varēja uztaisī.

0

485

pagaidām mani favorīti Latvija un Malta.

0

486

wow, umānijas eksperiments man patīk.

0

487

Ņemot vērā konkurenci šovakar, mans TOP 10 nekonkrētā secībā: Islande, Norvēģija, Šveice, Malta, Somija, Grieķija, Latvija, San Marīno, Ungārija, Azerbaidžāna

0

488

Man vēl ZGrūzika patīk, arī Šveice ok, tik es visu laiku skatījos uz veču un gaidīju, ka viņam slikti ar veselību paliks...

0

489

Latvijas priekšnesums jau YT:

0

490

Bulgārija dzied par to, ka viņi ir šampionjoni...  :playful:

0

491

cravey написал(а):

Latvijas priekšnesums jau YT:

ak, dies, es fanoju. Patiešām. First stage dive in eurovision comes from Latvia!!!!

0

492

Aizdomīgi Vācijas dziesma ļoti stipri atgādina pagājušā gada Eiforiju...

0

493

albalonga написал(а):

Bulgārija dzied par to, ka viņi ir šampionjoni...

:rofl: Bulgāriem tās bungas bij foršas, pati dziesma gan ne.

0

494

Malta tika, viss kārtībā. Ko padarīsi, ka politika...

0

495

Man grieķi riebās personīgi, vēl daži, kuri tika, reāli nepatika... žēl, protams, bet politika... Un Latvijai jau kuro gadu neveicas - tiek pusfinālā, kur ir vairāk dziesmu un kur nav kaimiņvalstis.

0

496

In general no maniem favorītiem tikai Šveice netika tālāk, ta kā tādā ziņā ir kūl  8-) Par Latviju žēl, jo uz šī vakara fona vajadzēja tikt tālāk.

Bāc, tālāk man vakara programmā TVD un Elementary sezonas fināli. Where are my valerian drops????!!!  %-)

Отредактировано cravey (17.05.2013 00:02)

0

497

hihihi. a es te vienu McDanno fiku lasu tādu humorīgu, kur abi visu laiku bāntero. Un dzeru aukstu šampanieti. Šampi šausmīgi sen neesmu dzērusi, vispār alkoholu lietojusi. Tik gards liekas. Tagad bišķi nomierinos, bet ta... Eh.

0

498

Ja pirmā pusfināla rezultāti man likās normāli, tad otrajā gan - par pusi dziesmām piekrītu, bet par otru pusi nesaprotu, kā tās varēja būt labākas par dažām, kas netika finālā..

Šova ziņā man šogad vislabāk patīk Azerbaidžāna. Dziesmas ziņā laikam Dānija..

Un piekrītu - Vācijas dziesma tiešām ļoti atgādina "Eiforiju".

0

499

aNgeL написал(а):

Vācijas dziesma tiešām ļoti atgādina "Eiforiju".

Nez.. man gan liekas, ka tas ir tipisks Cascada style..
Man pat vairāk tā pati dāniete atgādina Loreen (ar savām kustībām un lodāšanu pa zemi)

0

500

Bet, runājot par vakardienu, man visvairāk žēl San Marino un Izraēlas... :( Dziesmas, dziedātājas, balsis bija super.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015