TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 501 страница 520 из 895

501

modreits написал(а):

Bet, runājot par vakardienu, man visvairāk žēl San Marino un Izraēlas... :( Dziesmas, dziedātājas, balsis bija super.

jā, bet vāji izveidoti skatuves tēli un arī gana garlaicīgas dziesmas. šis tomēr dziesmu konkurss, nevis spēcīgu vokalu konkurss. Man - protams - visvairāk žēl PeR, jo salīdzinot tur ar dažām dziesmām, šī pat ir ļoti laba.

0

502

albalonga написал(а):

gana garlaicīgas dziesmas

Kas vienam liekas garlaicīgs, tas citam var likties vienkārši un nepārspīlēti skaists...
Man,piemēram, garlaicīgas liekas Īslandes, Krievijas, Lietuvas, Gruzijas un Ungārijas dziesmas, kuras tika finālā... un nevar teikt, ka viņiem bija kaut kāds ļoti nospodrināts vai izteiksmīgs tēls.

albalonga написал(а):

visvairāk žēl PeR

Nu nez.. Es Latvijas finālā savas 10 balsis atvedu par Samantu.. :D Nekad neesmu bijis PeR fans, tāpēc arī neskumu par Latviju šogad.

Bet nu.. cik cilvēku, tik arī gaumju.

0

503

modreits написал(а):

Bet nu.. cik cilvēku, tik arī gaumju.

nu tas gan. Un Eirovīzijā vispār jokaini, jo biežu augstās vietās dziesmas, kuras skatoties liekas svētās šausmas - bet ir augstās vietās, tātad ir daudz cilvēku, kuriem viņas patīk, jo pat tikai ar pliku politisko/ģeogrāfisko balsošanu pirmajā desmitniekā netiksi...

0

504

Šodien būs Eirovīzijas fināls!Man gribētos lai uzvar vai nu Dānija vai Krievija!

0

505

Es, protams, šovakar būšu par Norvēģiju un Ukrainu... Kaut gan, kā vienmēr, ļoti gribas, lai uzvar tās valstis, kuras nekad nav uzvarējušas..

0

506

Es esmu totāli iemīlējusies Ungārijas dziesmā.

Mans galvenais komentārs bija "tai jābūt dziesmai, kuru es varētu visu vasaru klausīties radio". Ir vairākas labas dziesmas, bet tās nav Eirovīzijas formāta un pretēji.
Pirms gada vienu dienu pavadīju akvaparkā Polijā un klausīties Euphoria katras 15 minūtes bija neciešami ;)

Kā mans kolēģis teica "vai tas, ka man patīk tās dziesmas, kuras finālā neiekļuva, nozīmē, ka man ir laba gaume?"

0

507

Nju man ir tikai divas favorītes - Dānija&Krievija un man liekās, ka Dānija patiešām paņems uzvaru, bet tad lūkosim un redzēsim kā būs!!! :)
Man būs ļoti forša Eirovīzijas skatīšanās šovakar, jo tā notiks ģimeniskā lokā (ar mammu, māsu un māsīcu) un es jau sen biju ko tādu gribējusi un beidzot tas arī notiks!!!  :jumping: :)
Lai jums arī jauka, jautra un forša skatīšanās!!! :) ;)

0

508

Es gribu, lai dāņi uzvar. Tomēr no visām dziesmām tā ir vislabākā  :flirt:

0

509

Es skatos LTV1,bet klausos BBC One ar Graham Norton komentāriem un esmu jau pārrēkusies  :rofl:
http://www.stream2watch.me/live-tv/bbc-1-live-stream

0

510

nu švaki, švaki Bonijai ir ar balsi...

0

511

Es nez, man laikam kopumā šogad nepatīk visas dziesmas, jo skatoties tik radās vēlme paklausīties Kuula un Euphoria...

0

512

Mans TOP 5:  Denmark, Sweden, Russia, Norway, Malta/Italy  8-)

0

513

Man patīk tas, cik LGBTQ friendly ir Eirovīzija, sevišķi Zviedrijā.

0

514

Karoč, es eju gulēt. Man garlaicīgi un pēc pagājušās nakts piecām stundām acis līp ciet. Ir labi redzams, ka Dānija uzvarēs un Ukraina būs otrā vai trešā. Priekš par Maltu, žēl igaunieti. Es piemēram neiebraucu, par ko lietuvietis punktus saņem un igauniete tikai pāris tikko. Īram lielākais abloms, LOL

0

515

Wow.. Pirmās divas vietas ieguva tieši tās valstis, kuras gribēju, lai iegūst!

Yeeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!! Lepojos ar manu Dāniju!!!

0

516

Katru gadu no vietas ciest nevaru uzvarētajdziesmas. Parasti bija, kāda tiešām laba dziesma par, kuru iefanonot, bet šogad nekā.

0

517

Man patika Dānija, līdz ar to es priecīga, ka šiem 1. vieta. Gribēju Zviedriju augstāk, un igaunietei nu toč vajadzēja augstāk par leiti būt.

0

518

Sveicam Dāniju ar uzvaru! Es, protams, savas balsis atdevu par Ukrainu, tāpēc priecājos, ka Latvija tai piešķīra 7 punktus. :))
Prieks arī par Azerbaidžānu, kura kārtējo gadu ir tikusi ļoti augstu novērtēta.

Starp citu, Latvija 2. pusfinālā palika 17. vietā. Nu jau 3. reize 5 gadu laikā, kad pusfinālos paliekam paši pēdējie..

0

519

Man šogad Eirovīzija sagādā vilšanās sajūtas... :D Labi vismaz, ka kompānija bija forša un bija jautri.
Dānija nebija slikta, bet man viņa topā neiekļuva.
Un dziesmas, kas man vislabāk patika, palika kaut kur otrajā saraksta galā - Islande un Igaunija. Trešajā vietā man bija Krievija - negaidīti, bet pēc visām dzirdētajām reizēm sāka pamazām iepatikties - turklāt smuki, vienkārši, un uz citu fona ļoti labi.
Azerbaidžāna un Ukraina man bija otrā top 3 - vairāk šova, nekā dziesmu dēļ, it kā prieks par augstām vietām, bet maznozīmīgi uz pārējo neveiksmēmn. Un jā, ar ko leituvietis labāks par igaunieti, man arī nesaprast.

Man šķiet, ka sākumā Grieķijas valdības vīri piedzīvoja sirds klauves - kad vienbrīd Grieķija grozījās kā pirmā. :D

Отредактировано Paloma (19.05.2013 10:17)

0

520

modreits написал(а):

Starp citu, Latvija 2. pusfinālā palika 17. vietā. Nu jau 3. reize 5 gadu laikā, kad pusfinālos paliekam paši pēdējie..

Latvija vienmēr ir bijusi pusfinālā, kurā nav citu Baltijas valstu, Krievijas un tml?

Man liekas, ka šogad man Eirovīzija labāk patika, jo bija vairāk pārdomāti šovi (kas lielākoties laikam pateicoties Zviedrijai par visiem efektiem, jo puse dziedātāju tāpat izgāja, paplātījās ar rokām, parādīja savu skaļo, skaisto balsi un viss.).
Krievijas numurs bija tas, kurā man visvairāk patika gaismas un dekorācijas. Bet visas šīs dziesmas, kā Krievijai, Ukrainai, Igaunijai priekš Eirovīzijas konkursa man skan vienādas un es nekad negribu, lai tāda tipa dziesmas uzvar. Ārpus konkursa man tās patīk, bet kā tā es šajās dziesmās nedzirdu neko jaunu.
Un citas atkal uz pretējo galu velk ar savu pārspīlētību..
Bet Dānijas dziesma man iekārtojas pa vidu starp abiem galiem, tāpēc jau sen likās, ka šī varētu uzvarēt.
Azerbaidžānas dziesma man arī patīk, bet tieši šovs ir tas, kurš iekārtoja man to otrajā vietā..

Paloma написал(а):

Labi vismaz, ka kompānija bija forša un bija jautri.

Jā, mums arī bija jautri, lai gan vienlaicīgi kaut kā skumīgi, kad tavu skatīšanās biedru valstis ir finālā, bet Latvija nē..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015