modreits написал(а):Starp citu, Latvija 2. pusfinālā palika 17. vietā. Nu jau 3. reize 5 gadu laikā, kad pusfinālos paliekam paši pēdējie..
Latvija vienmēr ir bijusi pusfinālā, kurā nav citu Baltijas valstu, Krievijas un tml?
Man liekas, ka šogad man Eirovīzija labāk patika, jo bija vairāk pārdomāti šovi (kas lielākoties laikam pateicoties Zviedrijai par visiem efektiem, jo puse dziedātāju tāpat izgāja, paplātījās ar rokām, parādīja savu skaļo, skaisto balsi un viss.).
Krievijas numurs bija tas, kurā man visvairāk patika gaismas un dekorācijas. Bet visas šīs dziesmas, kā Krievijai, Ukrainai, Igaunijai priekš Eirovīzijas konkursa man skan vienādas un es nekad negribu, lai tāda tipa dziesmas uzvar. Ārpus konkursa man tās patīk, bet kā tā es šajās dziesmās nedzirdu neko jaunu.
Un citas atkal uz pretējo galu velk ar savu pārspīlētību..
Bet Dānijas dziesma man iekārtojas pa vidu starp abiem galiem, tāpēc jau sen likās, ka šī varētu uzvarēt.
Azerbaidžānas dziesma man arī patīk, bet tieši šovs ir tas, kurš iekārtoja man to otrajā vietā..
Paloma написал(а):Labi vismaz, ka kompānija bija forša un bija jautri.
Jā, mums arī bija jautri, lai gan vienlaicīgi kaut kā skumīgi, kad tavu skatīšanās biedru valstis ir finālā, bet Latvija nē..