TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 521 страница 540 из 895

521

aNgeL написал(а):

Yeeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!! Lepojos ar manu Dāniju!!!

Es arī ļoti lepojos ar (es teikšu tā) mūsu Dāniju, Eņģelīt, ar mūsu!!! Man milzīgs prieks par viņiem!!! :jumping: :shine: :love: :love: :D ;) :)

Paloma написал(а):

Labi vismaz, ka kompānija bija forša un bija jautri.

Diemžēl man Eirovīzijas fināla skatīšanās neizvērtās tik jautri, kā biju iecerējusi, jo principā pie māsas ESC skatījos es vienīgā, pārējie tikai sēdēja pie galda un runājās! Beigu beigās, kad noskatījos un noklausījos visas dziesmas (ja vispār bija iespējams ko dzirdēt, jo pārējie tik skaļi runāja, ka es principā neko daudz nevarēju dzirdēt), mēs ar mammu aizbraucām mājās un mājās turpināju skatīties, tiesa, paspēju tieši laikā uz balsošanu, bet neredzēju kā dziedāja Lorīna un neredzēju Karolu (1991.gada ESC uzvarētāja), taču man ir tāda fīča kā nokavēto raidījumu noskatīšanās un šodien no rīta, pārtinot, es vēlreiz visu tā kārtīgi noskatījos!!! :D :) Lai nu kā, bet ESC es redzēju un viss ir OK!!! :)

Patiesībā man vēl iepatikās arī Beļģija, gan dziesma, gan izpildītājs - jā, tas smukais Roberto Bellarosa, bet ko padarīsi, jo man tā ir ar katru ESC konkursu - katru gadu man konkursā ļoti iepatīkas kādas valsts pārstāvis, kurš ir smuks, tā ir un 2011.gadā tas bija Vlatko Ilievski no Maķedonijas, 2012.gadā tie bija pat divi - Romāns Lobs no Vācijas un Paša Parfenijs no Moldovas (tomēr moldāvs man vairāk iepatikās :D) un šogad man likās, ka nebūs neviens, tomēr ir gan un tas, kā jau iepriekš minēju, ir Roberto Bellarosa no Beļģijas un vairāk arī neviens!!! :D :D :love: :love: Redzēs, kas būs nākošgad!!! :D :D :) ;)

Starp citu, es youtubē uzgāju video ar visiem ESC uzvarētājiem sākot no 1956.gada, kad bija pats pirmais konkurss līdz pat šim gadam(kas gan vēl tajā video nav pievienots, bet būs) un ielikšu arī te!!! Jauku un patīkamu skatīšanos!!! :) ;)

Piezīme - jūs redzēsiet, ka 1989.gadā uzvarēja tāda valsts kā Yugoslavia - tā ir bijusī Dienvidslāvija(Horvātija, Bosnija&Hercegovina u.c.). Tas zināšanai! :D :) ;)

Te valstu nosaukumi ir vāciski! ;)

Ieliku vēl vienu, kur valstu nosaukumi ir angliski! ;)

Отредактировано Forsteriāna (19.05.2013 12:21)

0

522

Man arī prieks ka tieši Danija uzvarēja,taču es nemaz negaidīju ,ka ļoti daudzas valstis atbalstīs Aizerbadžānu!

0

523

Dānija, Azerbadžāna, Ukraina un Norvēģija, tas man patika vislabāk, jauki ka tu Liiguci ieliki visu Eirovīzijas vēstures uzvarētājus. Rumānija- tam Cēzaram savāds apģērbs, it kā mētelis, bet apakša izskatās kā svārki, viņš vispār izskatījās pēc burvja. :D  :)

0

524

Man ļoti patika arī Spānijas dziesma!

Свернутый текст

0

525

nita написал(а):

Rumānija- tam Cēzaram savāds apģērbs, it kā mētelis, bet apakša izskatās kā svārki, viņš vispār izskatījās pēc burvja.

Man tas izteikti izskatījās pēc Drakulas :D

0

526

aNgeL написал(а):

Man tas izteikti izskatījās pēc Drakulas

Man pēc Lucifera :rofl:

0

527

Es jums piebiedrojos!Cēzara priekšnesums bija šausmīgs,viņš gaudoja kā vilks mežā,un tas apģēbs vnk briesmīgs,izskatījās pēc garas kleitas!:D

0

528

Kurš šovakar skatās 1. pusfinālu? :)

Es nez, es par Donu, patīk man viņa "Pēdējā Vēstule"  :flirt:

0

529

Es šoreiz izlaidu... :) Vienu dienu daļu paklausījos netā, vispār mati cēlās stāvus. :D
Nu jā, Donam nav ne vainas, bet es neredzu tai dziesmai (turklāt latviski) iespējas Eirovīzijā...

0

530

Svētās šausmas tas pusfināls šovakar, vienīgi Oļeite ar savu dancāšanu likās okā.

0

531

Man tā Dona dizesma ļoti patīk - tā tak vēl par bankas gada dziesmu kļuva. Lai gan māsa uope man vēl labāk patīk - viņš sāk arvien labākas dziesmas rakstīt, ar labakām lirikām un melodijām un pat dzīvajā labāk dzied. Viņš tak nebija šajā pusfinālā, ja?

SamTinai tāds špikojums no Eiforijas.

0

532

man šitā vēl patīk - laikam Ralfs jebko varētu dziedāt un man patiktu

RALFS EILANDS, VALTERS PŪCE, NELLI BUBUJANCA
Revelation

0

533

šitā ir ļoti labi noproducēta un samiksēta diesma. Ļoti profesionāli dziedonis man nepatīk, bet ar labu šovu un dejošanu, šī dziesma ir laba

NIKO
Here I am again

Lai gan pēc teorijas divas iepriekšejo gadu dziesmas bija diezgan dance - vajadzētu kam citam šogad uzvarēt.

0

534

albalonga написал(а):

Viņš tak nebija šajā pusfinālā, ja?

Nope, Dons oir rīt un es jūtu, ka sāku kļūt par fani. Iegāju viņa YT channel, un tur pēdējā, kas ielikta "Atbilde" fak, that's a beauty!!!! Pēdējo Vēstuli vispār ar asarām acīs klausos, kad vārdos ieklausos. Pat sāku čekot biļešu pieejamību uz konci...20eur, it kā uz konta vēl ir...

Отредактировано cravey (02.02.2014 00:09)

0

535

Sh*t, viņa sejas izteiksme  :'(
http://www.tv3play.lv/play/335394?autostart=true

0

536

paldies par mazajām muļķībām. Nu skaisti. Bet māsa upe man vēl vairāk patīk - iešām laba dziesma.

0

537

Lasu ārzemnieku komentus, vairums ar saka, ka "Pēdējā Vēstule" vislabāk patīk :)

Rītdienas pusfināla secība:
1. Revelation sung by Ralfs Eilands, Valters Pūce & Nelli Bubujanca
2. You Are The Reason sung by Katrine Lukins
3. I Need A Soul-Twin sung by Mad Show Boys
4. Lights On sung by Markus Riva
5. Breathe Slow sung by Anete Volmane
6. What If It Was sung by Rolands Ūdris
7. Moment And Tomorrow sung by Katrīna Bindere
8. Pa Vidu Tu sung by Andris Kivičs
9. Pēdējā Vēstule sung by Dons
10. Is It Possible sung by Sabīne Vidriķe
11. Pressure sung by Sabīne Berezina
12. If I Could (Get Away) sung by Eirošmits

0

538

Shitz, šitā dziesma nu pilnīg kā no The Killers repertuāra nočiepta. Vairums viņus HURTS pielīdzina, bet atkal vairāk ar Killeriem asocējas. Solists ar, gan izskatā, gan kustībās Brendonam līdzīgs:

0

539

Mums atkal te iepatikās Cake to bake. :)
Donam skaista dziesma, bet nu tas galīgi nav Eirovīzijai..

0

540

Paloma написал(а):

Nu jā, Donam nav ne vainas, bet es neredzu tai dziesmai (turklāt latviski) iespējas Eirovīzijā...

Viņam jau šai dziesmai ir angliskā versija sen uzrakstīta tā, ka ja viņš uzvarēs (un man liekās, ka tā arī būs) un brauks uz Dāniju, tad tur viņš dziedās anglisko versiju, kas saucās "Tequila"!!! :) ;)

Nju man no 1.pusfināla patika Olga Rajecka un Aminata, bet vispār mans lielākais favorīts šeit viennozīmīgi ir Dons ar Pēdējo vēstuli - nenormāli tā dziesma patīk un man jau pilnīgi liekās, ka viņš arī uzvarēs un Eirovīzijā dziedās anglisko versiju, ne latvisko! :love: :love: :love: :yep: :) ;)

cravey написал(а):

Lasu ārzemnieku komentus, vairums ar saka, ka "Pēdējā Vēstule" vislabāk patīk :)

Nju ja jau ārzemnieki komentos saka, ka patīk šī dziesma, tad, domāju, ka ar to jau viss ir pateikts par mūsu šī gada Eirovīzijas pārstāvi no LV!!! :yep: :jumping: ;)

Šovakar turēšu visus īkšķus par Donu un Pēdējo vēstuli!!! :love: :love: :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015