Yeeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!! Lepojos ar manu Dāniju!!!
Es arī ļoti lepojos ar (es teikšu tā) mūsu Dāniju, Eņģelīt, ar mūsu!!! Man milzīgs prieks par viņiem!!!
Labi vismaz, ka kompānija bija forša un bija jautri.
Diemžēl man Eirovīzijas fināla skatīšanās neizvērtās tik jautri, kā biju iecerējusi, jo principā pie māsas ESC skatījos es vienīgā, pārējie tikai sēdēja pie galda un runājās! Beigu beigās, kad noskatījos un noklausījos visas dziesmas (ja vispār bija iespējams ko dzirdēt, jo pārējie tik skaļi runāja, ka es principā neko daudz nevarēju dzirdēt), mēs ar mammu aizbraucām mājās un mājās turpināju skatīties, tiesa, paspēju tieši laikā uz balsošanu, bet neredzēju kā dziedāja Lorīna un neredzēju Karolu (1991.gada ESC uzvarētāja), taču man ir tāda fīča kā nokavēto raidījumu noskatīšanās un šodien no rīta, pārtinot, es vēlreiz visu tā kārtīgi noskatījos!!! Lai nu kā, bet ESC es redzēju un viss ir OK!!!
Patiesībā man vēl iepatikās arī Beļģija, gan dziesma, gan izpildītājs - jā, tas smukais Roberto Bellarosa, bet ko padarīsi, jo man tā ir ar katru ESC konkursu - katru gadu man konkursā ļoti iepatīkas kādas valsts pārstāvis, kurš ir smuks, tā ir un 2011.gadā tas bija Vlatko Ilievski no Maķedonijas, 2012.gadā tie bija pat divi - Romāns Lobs no Vācijas un Paša Parfenijs no Moldovas (tomēr moldāvs man vairāk iepatikās ) un šogad man likās, ka nebūs neviens, tomēr ir gan un tas, kā jau iepriekš minēju, ir Roberto Bellarosa no Beļģijas un vairāk arī neviens!!! Redzēs, kas būs nākošgad!!!
Starp citu, es youtubē uzgāju video ar visiem ESC uzvarētājiem sākot no 1956.gada, kad bija pats pirmais konkurss līdz pat šim gadam(kas gan vēl tajā video nav pievienots, bet būs) un ielikšu arī te!!! Jauku un patīkamu skatīšanos!!!
Piezīme - jūs redzēsiet, ka 1989.gadā uzvarēja tāda valsts kā Yugoslavia - tā ir bijusī Dienvidslāvija(Horvātija, Bosnija&Hercegovina u.c.). Tas zināšanai!
Te valstu nosaukumi ir vāciski!
Ieliku vēl vienu, kur valstu nosaukumi ir angliski!
Отредактировано Forsteriāna (19.05.2013 12:21)