TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 541 страница 560 из 895

541

Dona dziesma tiešām ir laba!!
Bet Olga Rejecka,ko viņa dara Eirovīzijā?1
Pēc manām domām Latviju gaida kārtējā izgāšanās visas Eiropas priekšā!!
Ceru,ka Olgu nesūtīs uz Dāniju,laigan vakar pēc balsojuma viņa bija 1.vietā(gan pēc žūrijas,gan pēc zvaniem))!
Tad tas patiešām būtu kauns!!

0

542

Nē, domāju, ka Olgu nju noteikti nesūtīs, jo viņai ir vēl viens spēcīgs konkurents un tas ir Dons un tieši tāpēc ļoti ceru, ka brauks viņš!!! :love: :yep: ;)

0

543

Hm, kaut kā man angliskais nosaukums nepatīk, neizklausās uzreiz galīgi pēc tās dziesmas. :D

Runājot par Olgu... Viesturiņam viņas dziesma kāreiz vislabāk patika! :D Uzreiz sāka smieties un dziedāt līdzi. :D Man tieši šis variants ne pārāk, bet vispār tā nākotnei man šķiet super ideja - līdzīgā veidā izveidot ar tautasdejām! :)

0

544

labi, tad šovakar gribu lai nacionālajā finālā tiek Ralfinš un Doniņš ;) Šķiet vairs neviena cita tāda interesanta šovakar tur nav - neatceros. ;)

0

545

Euuuu...kāpēc nevar balsot par Credo un dziesmu par bailēm? :D :D

0

546

Jaaa, mans mīļais Dons ar Pēdējo vēstuli tika finālā!!! :jumping: :love: :love: :love: Tagad jāgaida fināls 22.februārī!!! :jumping: :love: :love: Labi, ar labunakti, meičas! :) ;)

0

547

hihihi, pirmā šodienas pusfināla dziesma tika finālā un Dons tika finālā. viss kārtībā. gaidām finālu.

0

548

Es twitter komentēju, Dons vienu no maniem tvītiem pat favoritoja (tā viņš darīja ar fanu tvītiem arī pēc Muzikālās bankas fināla 8-) ), paspēju kamēr šis online bij :D Man prieks par viņu, es atklāt sakot negribu, lai viņš dzied angliski, latviski ir labi, paska cik tālu igaunītis ar Kūlu tika ;) Vot pie klavierēm gan viņš varētu sēdēt, ta vēl spēcīgāk viņam tā dziesma sanāk.

0

549

Mūsu veikalam jau šodien piegādāja Dona jauno disku (oficiāli bodēs tik no 14. februāra būs pieejams) ;) Ja kāds vēlas var ienākt ciemos un iegādāties  :crazy:

0

550

haha, mēs ar šodien darbā Donu apspriedām un klausījāmies. Darba biedrene sauc viņu par Donātu. :) Iegrimām atmiņās par seniem laikiem, kad Dons fabrikā bija un tāds pārāk daudz sadomājies - visu laiku teica, ka būs pasaules mūzikas superstārs.

0

551

oi, fabrikas laiki es kādā 7tā klasē ta gāju :D

0

552

Cravey, lūk, mūsu susuriņš 2.pusfinālā :D :love: :love: :love: Es šito varu skatīties un skatīties non-stopā visu laiku!!! :love: :love: :love:

0

553

:)

0

554

Es albumu klausos, esmu safanojusies par dziesmu "Trīs ādas" visu laiku replay skan :love:

0

555

Nju ko, šodien beidzot ir pienākusi tā diena - šodien ir Dziesma 2014 fināls, plkst. 21:25 pa LTV1, un tāpēc, turam visus īkšķus par mūsu susuriņu - Donu un atceramies, ka viņš šodien uzstājas 4!!! :love: :love: :love: http://www.bildites.lv/images/36cbff7rietmfg2xy2cl.gif ;) :)

http://www.bildites.lv/images/tcjivedluju1310tubrp.jpg

0

556

Eirovīzija bija pilnīgs cepiens.

0

557

Aizgāju gulēt pirms 10iem un neskatījos, esot pilnīgi droša par Dona neizbēgamo uzvaru. Pieceļos no rīta un neticu savām acīm - uz Eirovīziju brauc dziesma, kas man vislabāk patika! :D

0

558

es arī vakar līdz galam nenoskatījos, no rīta riktīgs pārsteigums :D nu, bet arī šiem neredzu nekādas īpašās izredzes kaut tikt finālā.. lai gan -  prieks par kursabiedru, kurš ir sastāvā :D

Отредактировано angelina (23.02.2014 11:35)

0

559

Es noskatījos līdz beigām,biju 100% pārliecināta ka uzvarēs Dons,viņš to bija pelnījis!Bet tāds šokiņš par tiem Ārzemniekim,dziesma vinekārsi drausmīga!!
Katrā ziņā pēdēja vieta garantēta!!!!

0

560

Nu redz, gaumes atšķiras. :) Zinu vēl vairākus cilvēkus, kam kūkas patīk, ne tikai man :) Un man šķiet ļoti piemērota Eirovīzijai. NEzinu, vai Dons tur īpaši tālu tiktu, tāda stila dziesmas tur arī neiet cauri...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015