TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 561 страница 580 из 895

561

Mana reakcija, kad uzzināju uzvarētāju bija precīzi šāda:
https://31.media.tumblr.com/ab9434bd851c5c361a7809d72074651f/tumblr_mgbvb6vC9t1rzyljso2_250.gif

Vairāk komentu man nav.

0

562

Tā kā jau nākamnedēļ sākas lielā Eirovīzija, tad es šodien noklausījos visas šī gada dziesmas, izveidoju listi ar saviem favorītiem un arī 3 listes 6, 8 un 10 maijam, lai varētu zināt kas un kurš pēc kārtas uztāsies un lai arī atzīmētu tos, kas tika finālā!!! :D :)
Mani favorīti ir šādi:
Zviedrija
Krievija
Ukraina
Sanmarīno
Melnkalne
Ungārija
Īrija
Baltkrievija(šis man ir favorīts nr.1)!!! :love:
Šveice
Rumānija
Dānija
Spānija
Itālija

Bet jo īpaši man patīk baltkrievs Teo (kā jau iepriekš minēju) - tik forša dziesmiņa un viņš tik smukiņš (kā jau es, kad katru gadu ESC ir pa kādam smukulītim un man viņš neprātīgi iepatīkas ar visu dziesmu)!!! :D :love: :love: :love:

Ja jums arī ir jau kādi favorīti radušies, tad padalieties! :) ;)

0

563

o, es vēl neko neesmu klausījusies. Vajadzēs paklausīties.

0

564

Netaisos klausīties nevienu dziesmu līdz pašai Eirovīzijai. Gribu uzreiz visu priekšnesumu kopā vērtēt.
Nu, protams, izņemot Latviju, kuras dziesmu zinu :D

0

565

Es taga noklausījos kopsavilkumu, no katras dziesmas pa gabaliņam. Tā ļoti uzreiz neviena īpaši neiekrita acīs, bet nu, nenoteiktā kārtībā man šie tādi klausāmākie likās:
Francija
Spānija - smuka balādīte atkal :)
Dānija
Izraēla
Azerbaidžāna
Norvēģija - smuka, ļoti smuka :)
Malta - ok, šie man vairāk kā pārējie patīk, forša dziesma, kkur bik atgādina Mumford & Sons
Nīderlande - ar vairāk kā pārējie patīk, baigi laba kantrī dziesma, ar ko tādu ASV varētu pārstāvēt Pasaulvīzijā  :love:

0

566

Es arī gaidīšu īsto Eirovīziju, ne laika, ne īsti vēlmes tagad klausīties... :D

Viens nu ir skaidrs - ar Forsteriānu man totāli atšķiras gaume vīriešos :D

0

567

Klausos taga pa otram lāgam savu trijnieku, es balsoju par Norvēģiju:

Un Nīderlandi:

0

568

cravey написал(а):

Klausos taga pa otram lāgam savu trijnieku, es balsoju par Norvēģiju:

Es vakar vēl smējos, ka pēc skandināviem Zviedrijas un Dānijas, šogad kārta Norvēģijai :D

0

569

norvēģim dziesma o, bet viņa balss man nepatīk.

0

570

Paloma написал(а):

Viens nu ir skaidrs - ar Forsteriānu man totāli atšķiras gaume vīriešos :D

Nju katrai sava gaume un nevajag jau būt vienādai! :D Jā, man patīk smukulīši un man tas ļoti patīk! :love: :D

0

571

Nu ko, kura šovakar skatās pirmo pusfinālu?  8-)

0

572

nu skatīšos jau skatīšos. varam saskypot ja kas vai vienkārši forumā iekomentēt. neesmu neko īapši klausījusies no dziesmām - būs interesanti.

0

573

Es noteikti skatīšos, jo kā nekā esmu ESC riktīgs fans un turēšu īkšķus par saviem favorītiem!!!  :jumping:  :cool:  :love:  :D ;)

0

574

Skatīšos,lai vismaz redzētu,kas gaidāms no citam valstīm!!!

0

575

albalonga написал(а):

varam saskypot ja kas vai vienkārši forumā iekomentēt.

Es te forumā droš, ka postošu :D
Visas, kas man kaut cik patīk tā smuki pa abiem pusfināliem sadalījušās, šovakar piem, ir Nīderlande, 8tajā būs Norvēģis :)

0

576

ja te, tad t, bet varu arī skype :) Skatīties ta skatīšos, cerams būs ltv tiešraide online

0

577

labi, tad te būšu un komentēšu. Vēl stunda laikam. Tad jau kaut kādas vakariņas jāieēd.

0

578

Palasīju twitter komentus par letiņiem. Man šķiet mēs tiksim finālā...

0

579

hahaha, tas tik būtu humors, ja mēs finālā tiktu, jo pirmo reizi visā vēsturē man tiešām biki kauns par to, ko mēs tur aizsūtījām. Par Anmary bija kauns, bet par šiem vēl biki, biki lielaks. Es nez.

0

580

Man gan mūsējie patīk :) Esmu gan dzirdējusi, ka dzīvajā neesot tik labi, bet ierakstā man šī dziesmiņa iepatikās pēc LV Pusfināla :)
Un yay - ltv1 rādīs internetā tiešraidi!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015