TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 661 страница 680 из 895

661

Ooo, cik forši, atkal būsim tā pati kompānija!!! :) ;)

0

662

pudele Hollandia lager atvērta, ar picas vedējiem smu izlamājusies un pica beidzot ap 23 būs kl;at. gatava otrajam pusfinālam.

0

663

nu vismaz par lielo kavēšanos izsitu trīsdesmit procentu atlaidi pasūtījumam. Vienalga nikna - laika takeout.lv sargās un pizzafly ir kretīni... :mad:

0

664

Malta - tas džeks man patīk. Un skuķene ar patīk. Un tīri mīlīgi, bet nu tie platie smaidi tik fake. Bet skatuve un viss viņiem smuki. Es nez. Tik dīvaini, ka nespēju izlemt, patīk vai nē.

0

665

Hahaahha, visi piemin kā Malta izklausās pēc Mumford & Sons. Tās bija arī manas pirmās asociācijas :D

0

666

haha.

A Izraēlietes balss man patiešām nepatīk. Tas, ka mēnešu vecumā sāka dungot vel nenozīmē, ka bija šo dungošanu patīkami klausīties. Spiedzējas man riebjas, bet šitādas vienveidīgas zemes, tāda sajūta, k nopīpētas balsis man ar nepatīk un dziesma ar nekāda.

0

667

hahaha, Valters un Kaža ar par viņas balss lūzumi, hihihi.

0

668

O jē, NORVĒĢIJA  :crazyfun:  :crazyfun:

0

669

Norway - gaidu, ka ko smagu dziedās, a šis sak ar gaudojienu, ja nekas nemainīsies, tad nepatīk

0

670

Eh, man patīk  :love:

0

671

nē, nepatīk man Norway, sorrī.

0

672

Man arī Maltas džeks patīk un dziesma arī :love: , bet izraēlietes dziesma galīgi nebija manā gaumē! :) Norvēģa dziesma arī nav manā gaumē (piedod, cravey)! :D ;) Gruzijai smuka dziesma, bet arī nav pa manai gaumei! :D :)

0

673

Jocīga gruzīņu dziesma  :huh:

0

674

Grūzija nu ļoti dīvaina.  Nē, nepatīk. Es laikam šodien negatīvi noskaņota :(

0

675

:D

0

676

a Vincis Gruziju ar interesi skatījas, laikam soliste viņam saprotamas skaņas izdvesa

0

677

:no:

0

678

ak svētās šausmas polija. tiāām detskij sad.

0

679

Nja, galīg garām :(

0

680

šitas pusfināls vājāks

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015