TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 701 страница 720 из 895

701

Nju jā, piekrītu, šis pusfināls ir tāds vājāks, jo man šeit tikai 4 favorītdziesmas, bet 1 pusfinālā bija vairāk!!! :yep: ;) Eh, bet man patika ļoto baltkrievs un šveicietis!!! :love: :love: :love:

0

702

Man Rumānija patika!!! :)

0

703

Interesanti rmānija. Dziesma nav diža, bet balsis un šovs labi.

Uz finālu lūzu

1. somus
2. Maltu
3. Norway
4. Sveici
5. Rumāniju
6. Ukrainu
7. Un Lietuvu, lai vismaz kāds no mūsu trijām

0

704

Man finālā vajag:
Baltkrievija
Malta
Šveice
Rumānija
Īrija

:D :love: :)

0

705

jā, Blatkrievija, kuru ar Ukrainu sajaucu. Tā jau bija pirmajā pusfinālā.

0

706

ak, jauki, jauki. man patika sadziedāšanās pirmaja un tagad visas Eiropas sadejošanās - gan jauni, gan veci, gan resni, gan tievi. Vispār ir izdevies šitas dāņiem.

0

707

Eh, tagad jāgaida rezultāti!!!  :crazyfun:  :love:  ;)

0

708

lol tā franču dziesma  :rofl:

0

709

ak, dies, Polija, šausmas...

0

710

Grieķija, vē

0

711

ak, jaukie rainbow kaodziņi. Prieks par Končitu.

0

712

Yeesss, mans baltkrievs un šveicietis un maltietis tikaaaa, kā arī rumāņi!!!!!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Bet Polijai, Grieķijai, Somijai un Slovēnijai gan tur nevajadzēja tur būt!  :no:  :sceptic:

Ok, meičas, bija jauki atkal ar jums parunāties šovakar! Līdz sestdienai varbūt! Ar labunakti! :) ;)

0

713

normaļna, mani abi favorīti tika, sestdien būs par ko fanot :crazyfun:

0

714

Forsteriāna написал(а):

Bet Polijai, Grieķijai, Somijai un Slovēnijai gan tur nevajadzēja tur būt!

piekrītu par pārējiem izņemot somiju, kura man šovakar vislabāk patika.

0

715

tikai tagad skatos 1.pusfinālu, jo tv man pašlaik nav, bet internetā tiešraide nenormāli karas, nav iespējams skatīties. pagaidām varu pateikt to, ka nesaprotu, kādēļ Armēnijai prognozē uzvaru, man likās ļoti garlaicīga dziesma. favorītu pagaidām nav.

0

716

albalonga написал(а):

piekrītu par pārējiem izņemot somiju, kura man šovakar vislabāk patika.

Yup, somi bija forši  :glasses: Jānoklausās kā šiem studio ierakstā skan  8-)

0

717

Ooo, ierakstā vēl labāk  :love:

0

718

Vakar neredzēju, nupat noskatījos dziesmas. Kam galīgi nevajadzēja tikt tālāk - Polijai un Grieķijai. Šausmas. Vēl vairāk obidno par mūsējiem.
Īrijai it kā baigi tautiskā ideja, tikai diemžēl beigās ne dziesma, ne skatuves noformējums necik neradīja īrisko noskaņu.
Norvēģija vislabāk man patika.
Baltkrievs tiešām dzīvajā daudz labāku iespaidu atstāja.
Austrija... Kad pēc pirmām 5ām sekundēm man sametās nelaba dūša no tā skata un aizslēdzu citu logu, klausoties dziesma patika. Bet nu paskats šausminošs ar to bārdu.
Bet kopumā jā... vājāks pusfināls...

0

719

O, somi studijā. Es sapratu, kāpēc man tik ļoti patika un arvien vairāk patīk. Somu solista balss un arī izruna brīžiem izklausās līdzīga Iwan Rheon

0

720

Man somi arvien vairāk sāk iepatikties  :crazyfun:  Alby, rīt abas varēsim fanot :D
Ļoti ceru, ka tā grupa nepazudīs pēc Eirovīzijas. Viņiem tāda mūzika, kādu man ikdienā patīk klausīties bieži ;) Es pat teiktu tāds kā Coldplay un The Killers mikslis  8-)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015