TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 721 страница 740 из 895

721

Hhahah, skatos vienu somu interviju un viņi paši saka, ka viņu muzikālā ietekme ir Coldplay un Thirty Seconds To Mars ;)

0

722

izveidoju mums vērtēšanas lapu

http://failiem.lv/u/fcbxmgc

0

723

albalonga написал(а):

izveidoju mums vērtēšanas lapu

Tik stilīgi :D

0

724

Tabula iespaidīga - malacis!  :cool:
Es tikai iedomājos, vai būs starp dziesmām laiks visu novērtēt?
Un paskaidrojiet man, kas ir scenogrāfija :D
un, un, un... vai "vārdi" un "mesidžs" nav aptuveni viens un tas pats?

0

725

vārdi var dot daudz mīnusi, jo tādi apdrillēti vārdi tiek izmantoti utt. Mesidžs atkal ir doma, kas tiem vārdiem apakšā. Končitai es piemeram par mesidžu varētu ielikt +10, bet par vārdiem varbūt kādi +5 tikai, Īslandei par mesidžu +10 likšu, a par vārdiem jāskatās. Tiem Moustage puišiesm par vārdiem +10, bet mesidža man liekas, ka tur nav - 0.

Scenogrāfija ir skatuves iekārtojums - te var vērtēt nedzīvās lietas uz skatuves, kā arī gaismu šovu. piemēram, Rumānijas apaļie klaviertaustiņi un Magic pazušana jau no manis viņiem scenogrāfijā plus desmit dos.

Nez, ja ko nepaspēj, dziesmu fragmentu atkārtojumos beigās par trūkstošo pievilkt. Un nav jau nekāda obligāta lieta - var jau ignoret to,  kas liekas neizteresants vai nesaprotams.

Un ģeopolitika - tas tā - ka kurš grib - vai dod balkāniem plusus par to, ka viņi vien otru velk vai tieši otrādi - sakarā ar šo mīnusus - reali jau viņi saņems par to plusus. Krievinu ūjinaja jau pusfinālā un gan jau finālā ūjinās - te ar katrs var izlemt, mos ar grib kādu mīnusi ielikt a varbūt tiesi otrādi. Nez - es jau tik tā - pati uzmetu kā nu pašai idejas galvā šāvās.

0

726

Paloma написал(а):

"vārdi" un "mesidžs" nav aptuveni viens un tas pats?

Nope, it kā, bet nea. Kauč vai mūsu kūku dziesma, vārdi sucks, bet doma jau laba, ja ieklausās zemtekstā - mesidžā :)

P.S - Alby, malace, papildus Pļuška tev par centību un izdomu :D

Отредактировано cravey (09.05.2014 22:55)

0

727

hihi, paldies par Pļušku :)

0

728

Alby, paldies par vērtēšanas lapu! Varbūt izmantošu! :) Vai šovakar te kāda liks komentus? ;)

0

729

pff, pirmā dziesma, kas man vispār patika, bija Portugāle, bet finālā nav. stulbums. vsp baigi lambadu atgādina(es joprojām mazliet atpalieku).

0

730

Forsteriāna написал(а):

Vai šovakar te kāda liks komentus?

nēs pie manis kopā skatīsimies, bet Palo moš liks. mēs gan dieziņ vai kāda pie datora līdīsim.

0

731

Man liekas, ka es joprojām neko īsti šogad nezinu no eirovīzijas!
bet nu laikam ja atcerēšos laicīgi būs jāieslēdz un jāpaklausās kas tur īsti notiek!

0

732

Skaidrs! Es varbūt sākumā ielīdīšu te un ielikšu kādu komentu, bet ilgi nebūšu! Lai mums visām jauks Eirovīzijas vakars un turam īkšķus par saviem favorītiem!!! :cool: :) ;)

0

733

Vienkāršoju sev alby tabuliņu, man palika dziesma, šovs un tērps - pa 3 ballēm, un ekstra punkts. :D Kopā skatotites varētu izklaidēties ar pilno sarakstu, bet tagad kaut kā nav iedvesma.
Bet man baltkrievs uzdzina ilgas pēc Dirty dancing :D

0

734

oj, nē, Azerbaidžānai kkas ir... Man atkal skudriņas bija no tā priekšnesuma!

0

735

hah, ar otro piegājienu man Islandes dziesma jau labāk patīk - bet vizuālais paskats daaaaudz par raibu un šausmīgu priekš manis :D

0

736

azarbadžānu tieši vakar biju dzirdējusi un man tīri labi patika!

bet no Īslandes priekšnesuma no sākuma nedaudz nobijos jo sajūta kā atgrieztos pagātnē. bet nu vismaz interesanti, ka nav dzirdētas dziesmas

0

737

ah, Norvēģijai tomēr fantastiska dziesma!!! :love:

0

738

Armēnija no otrās reizes arī labāk :D tomēr forši skatīties pusfinālus, cits skatījums tomēr, kad otro reizi jau dzirdi dziesmu.

0

739

hah, diemžēl neredzēju diženo Austrijas kulmināciju, jo nespēju skatīties uz šo. Dziesma man gan max punktus dabūja, skan labi :)

0

740

Vācija galīgi neiepatikās...

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015