TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 761 страница 780 из 895

761

Daudziem ļoti patīk, arī klipa komentāros no dažādām valstīm ir ļoti daudz fanu uzradušies. Tā ka varbūt beidzot tiksim finālā.
Personīgi man nav sajūsmas ne par balsi, ne par dziesmu, ne par klipu (lai gan tajā ir arī interesantas lietas, kas piesaista). Bet priekš Eirovīzijas ir labi! Galvenais jau lai uztaisa labu priekšnesumu! Man gan aizdomas, ka tas sastāvēs no nostāvēšanas uz skatuves smukā tērpā un viss...

0

762

Aminatas pirmais mēģinājums:

Aminatas otrais mēģinājums:

0

763

Šovakar, plkst.22:00, pa LTV1 būs ESC 1.pusfināls! :love:

Nju, meičas, atkal sākas ESC laiks! Skatīsieties un komentēsiet šeit? ;)

Redzēs, bet varbūt, ka būšu, varbūt nebūšu šeit! :D

0

764

Ieraudzīju, ka šajā tēmā kaut kas jauns un atcerējos, ka šodien taču pirmais pusfināls :D Paldies, ka atgādināji :) Mēģināšu skatīties. Es kā vienmēr gandrīz nevienu dziesmu neesmu dzirdējusi. Žēl, ka cilvēki publicē mēģinājumu video/foto, jo tad pazūd pārsteiguma brīdis skatoties.

0

765

Es vēl padomāšu skatīties vai nē :D laikam jau tomēr uzvarēs ziņkāre un skatīšos. Upurēšu telenoveles :( :D

0

766

Mani komentāri par Eurovision 1.pusfinālu

1.Moldova - Kinky, izteikts akcents un dziesma nemitīgā atkārtojumā. Es nez, kādi citi, bet vispār varētu finālā tikt, jo, kā jau teicu, kinky un stereotipiskie geji policisti iz Village People = haha.

0

767

2. Armēnija - galīgi satraukušies un dzied dikti šķībi. Bet daži dzied labi. Visi kopā jau pavisam labi. Kulminācija man pat patika. Bet par ko dziedāja, neko nesapratu.

0

768

3. Beļģija - redzams, ka čalīts dikti satraucies. Bet tā ok. Galvenais, ka necenšas tikai uz sexu izvilkt, kā daudzi jaunie čalīši Jurovižinā. Bet dziesma pagarlaicīga. Rapapap ir tikai interesants moments lirikā, tā jau viss ir kaut kur dzirdēts.Ē, uzbeigām sāku takti ar kājām sist līdzi, tad jau laikam patīk.

0

769

1.man likās kkas deviņdesmito stilā

0

770

4.Nīderlande - why-yay-yay-yay, LOL. Why so boring. Šova trūkst un uz to solisti skatīties apnīk, bet dzirdams, ka profesionāla, pieredzējusi dziedātāja. Vai man tik liekas, ka labs, augsts līmenis kopumā.

0

771

Nez, man reāli tracina vairums - pirmie trīs noteikti. Tie policisti vsp - vai vēl prastāk un klišejiskāk varēja? Nīderlandiete vismaz klausāma, bet mugurā kkādas jocīgas lupatas tik.

0

772

OMG, somu penši....

Alby, mums pretēji :D man viss liekas drausmīgs

0

773

4.reāli krīt uz nerviem

0

774

5.Somija - hahaha. Almun bita, almun bita. vai kaut kā tā. Ja tiks tālāk, tad tikai tāpēc, ka ir visi ar attīstības traucējumiem, bet tā - es šito varētu tik piesmakušā bāra ar kāsi mutē kad man bija 18 klausīties.

0

775

6. Grieķija - kleitā izgriezumi ne pa jokam. a ļa Celin Dion - gan izskats, gan balsts, gan dziesma. Palo, arī šī nepatīk? Bet man šitās kuces, kura gaudo uz mēnesnīcu, kaut kā nepatīk kopumā, Lai gan šitā nav tas sliktākais variants.

0

776

kāda pārmaiņa Grieķijas ierastajā Eirovīzijas profilā :D uz pārējā fona daudzmaz normāli...

0

777

Man patīk Igaunija, dziesmu dzirdu pirmo reizi, bet tā vien liekas kaut kur dzirdēts meldiņš.

0

778

7. Igaunija - super ēnas, nofromējums, vienkārša lirika un ģitāriņa. Lirika stāsts - tās man patīk. Vot šito es varētu klausītiesd arī pēc Eirovīzijas.

0

779

Igaunija kaut kā galīgi mani nepārliecina... Pietrūkst pamatīgi ticamības viņu dramatiskajā stāstā un spēka dziesmā.

0

780

Igauniju Kārlis klausās :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015