TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 781 страница 800 из 895

781

8. Meķedonija - LOL, kas tā par šļipši no melnā skoča? hihihi. Bišķi šļupstiens dziedātājam, vai varbūt tas Maķedoniešu akcents? Bet dziema boring.

0

782

8. Wake me up when this ends. *yaaaawn*

0

783

Igaunija tiktāl vienīgā patīk! Dziesma, kuru gribētos vēlreiz dzirdēt.

0

784

angelina написал(а):

Igauniju Kārlis klausās

Viņš vēl neguļ? :D

0

785

9. Serbija -  Ļoti smuka kleita, ideāli priekš viņas. Un frizūra. viss. Tik smuki. Man jau vājums pret maniem cilvēkiem - apalīšiem, LOL> Bet dziema - nu man liekas boring.

0

786

haha, dziemai sākās dejojamā daļa - negaidīti. Un arī kliedzamā daļā.

0

787

aNgeL написал(а):

Viņš vēl neguļ?

Tikko beidzot atlūza :D

0

788

10. Ungārija - borrring. Jā, vēstījums, bet dziema nekāda.

0

789

9. Jā, boring - man šķiet tik nodrāzti tāda "globālo" tēmu cilāšana Eirovīzijā, īpaši šādā formātā un tik straightforward.

10. Paķēra mani. Vizuālais, skanējums, viss. Favorīti so far.

0

790

Es ar skatos un man pagaidām patīk arī Igaunija un Nīderlande, bet drīz pievienosies vēl arī Krievija! :D ;)

0

791

11. Baltkrievija - haha, angy nevar nepatikt, jo vijolniece :)  Bet dziema nekāda nemitīgā atkārtojumā un tas akcents mani tracina, balss nekas īpašs.

0

792

Viss, ko atcerēšos no 11. dziesmas - HaHaaaaaaaaaaaaaaa

0

793

12. Krievija - nu ko padarīsi - vienalga viņu izsvilps. Bet dziesma mani nesajūsma. Balss laba.

Ne par tēmu, bet man vienmēr prieks, kad varavīksnes karodziņus parāda. Krievijas uzstāšanās laikā īpaši aktīvi.

0

794

Nu, viņiem bija vismaz interesants dialogs, balss-vijole

0

795

albalonga написал(а):

kad varavīksnes karodziņus parāda.

Alby, tur šo karodziņu nav! Tie varētu būt Armēnijas vai kādas citas valsts karogi, bet ne tie!  :nope: ;)

0

796

Forsteriāna написал(а):

Alby, tur šo karodziņu nav! Tie varētu būt Armēnijas vai kādas citas valsts karogi, bet ne tie!

hihi, ir gan. skaties uzmanīgāk. Eirovīzijā vienmēr ir varavīksnes karodziņi :)

0

797

Baltkrievija - boring un neglīts skatuves noformējums.

Krievijai atkal vizuālais traki skaists. Dziesma pa vidam, bet kopumā labs iespaids.

Mani atkal tracina tie karodziņi... Nesaprotu, kāpēc dziesmu konkursā vajadzētu aģitēt par šo tēmu. Un viens no iemesliem, kāpēc 60.gadu jubilejas koncertā netiku tālāk par pāris dziesmām, bija izteikti varavīkšņotais skatuves noformējums un gaismas. Jo vairāk man šito visu cenšas uzbāzt un uzspiest, jo lielāka mana nepatika. Tā ka efekts ir pretējais. Es zinu, ko es domāju un kam ticu, un man uz to ir tādas pašas tiesības kā praidistiem...
Sorry, sacepos. Nav īstā vieta šādām diskusijām.

0

798

13. Dānija - es varētu dziesmu klausīties, bet uz solistu un viņa sastingušo smaidu kaut kā nepatīk skatīties. :)

0

799

Dānija it kā nekas īpašs, bet aizķēra tāds dzīvespriecīgums.

0

800

Paloma написал(а):

Mani atkal tracina tie karodziņi... Nesaprotu, kāpēc dziesmu konkursā vajadzētu aģitēt par šo tēmu. Un viens no iemesliem, kāpēc 60.gadu jubilejas koncertā netiku tālāk par pāris dziesmām, bija izteikti varavīkšņotais skatuves noformējums un gaismas. Jo vairāk man šito visu cenšas uzbāzt un uzspiest, jo lielāka mana nepatika. Tā ka efekts ir pretējais. Es zinu, ko es domāju un kam ticu, un man uz to ir tādas pašas tiesības kā praidistiem...
Sorry, sacepos. Nav īstā vieta šādām diskusijām.

njā, Tēma ar lielo burtu. Pie pašas skatuves plīvo varavīksnes karodziņš ar baltu krustu... Jo viens neizslēdz otru, starp citu. Bet Eirovīzijā ļoti daudz dalībnieki un arī fani ir LGBTQ.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015