TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 801 страница 820 из 895

801

Albānija - atkal booooorings

0

802

14. Albānija - aijaijaijai. Aijas dziema, LOL>

0

803

albalonga написал(а):

hihi, ir gan. skaties uzmanīgāk.

Jā, ir gan, vnk neredzēju!  :rolleyes:

Atcerējos, ka vēl man patika arī Malta, kura šovakar būs pēdējā - dziesma ir ļoti forša! ;)

0

804

15, Rumānija - nezinu, kaut kas man patīkm šajā dziesmā. Ja vēl būtu manā mīļajā angļu valodā visa dziema, būtu pavisam labi. Bet arī daļa angliski, jau jauki. Man patīk. You will be the reason to start over again.

0

805

Rumānija - nez, man Eirovīzija nešķiet vieta, kur risināt šādas tēmas un spiest uz jūtām. Mesidžs gan labs.

0

806

16. Gruzija - njā - atkal mesidžs. Bet nu nepatīk man ne dziema, ne emo stils (tā tas saucas, vai kā citādi tagad? Es veca)

0

807

Gruzija - nez, izskatās prasti. Un varbūt Gruzijā sieviešu tiesības ir problēma, bet mani šī tēma galīgi neuzrunā.

0

808

Labi, laiks gulēt, no rīta izlasīšu, kas tika tālāk :D
Un uz Končitu nespēju skatīties. Sorry, bet tas izskatās vnk atbaidoši.

0

809

Paloma написал(а):

Un varbūt Gruzijā sieviešu tiesības ir problēma, bet mani šī tēma galīgi neuzrunā.

Man liekas, ka sieviešu tiesības ir problēma visur. Bet ne visiem.

0

810

Gruzija bija ok.Bet vsp maz labu dziesmu šovakar.

0

811

es eju tēju uzvārīt, gan jau rezultātus sagaidīšu. Esmu atvaļinājumā un uzreiz izlaižos - es gulēt četro un ceļos pēc 12...

0

812

man manai gaumes patika Igaunija un Rumānija. Sākumā liekas labāk nostrādātas dziemas, Bet kopumā ir ok, nav tik traki.

0

813

Patika tikai Igaunijas dziesma, kopumā jūtos bezjēdzīgi iztērējusi laiku skatoties :D Domāju tālāk tiks: Igaunija, Grieķija, varētu būt, ka Serbija, Ungārija, Krievija, Dānija, varētu būt, ka Rumānija.

0

814

Atkārtojumos piefiksēju sekojošas dziesmas - Nīderlande, Grieķija, Igaunija, Ungārija, Krievija, Dānija, Rumānija. Šie pieņemami vairāk vai mazāk. Pa īstajām stīgām uzsita tik Ungārija.

0

815

aNgeL - man līdzīgi. :D Varēju kādu telenoveli skatīties. :D

0

816

Igaunija man vislabāk šovakar. Bet tā es šogad par Spāniju un Itāliju.

0

817

haha, skatu punkti uz Vīni. Švarcenegers ierullē,

0

818

Man patika vislabāk Igaunija, Krievija un Dānija.

0

819

Kopumā ņemot, man man arī patika Igaunija, Krievija un Malta. Ceru, ka šie trīs tiks! :)

0

820

Albānija - nepiekrītu
Armēnija - piekrītu
Krievija - piekrītu
Rumānija - ar abām rokām par
Ungārija- nepiekrītu
Grieķija - piekrītu
Igaunija - ar abām rokām par
Gruzija- nepiekrītu
Serbija - piekrītu
Beļģija - piekrītu