TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 821 страница 840 из 895

821

Manējie favorīti tika tā, ka viss kārtībā! :D
Līdz ceturdienai, meičas, kad turēsim īkšķus par Aminatu! ;) Ar labunakti! :)

0

822

Nedaudz paklausījos un secināju, ka mūzika daudzām dziesmām ir brīnišķīga, lirika arī saiet, bet ļoti vāji izpildītāji!

0

823

Šovakar, plkst.22:00, pa LTV1 būs ESC 2.pusfināls! Turam īkšķus par Aminatu!!! :love: ;)

Meičas, šovakar atkal lienam pie TV, skatāmies un komentējam šeit! :D ;)

0

824

Tējas krūze un popkorna bļoda. Gatava otram pusfinālam. :)

0

825

Tējas krūze un šokolāde :D Arī gatava!

0

826

1. Lietuva - dziema garlaicīga, bet bonuss par vienlīdzību bučoties un mīlēt visiem.

0

827

2. Īrija - superboring.

0

828

Pirmās divas tiešām neinteresantas

0

829

3. Sanmarīno - man izklausās, ka dikti šķībi vismaz sākumā dziedāja. Jaunieši satraukušies. Kokaini tādi un dziesma nekāda. Man kaut kā nepatīk.

0

830

Sanmarino tik naivi likās

0

831

Man Sanmarino atgādināja tādu dziesmu un priekšnesumu, kuru var dziedāt 12. klases izlaidumā.

0

832

4. Melnkalne - nu es neko sev nevarum padarīt. Dziema varbūt pat laba un skanīga, bet es nevaru paciest, ka šitajās savās valodās dzied, no kurām es neko nesaprotu...

0

833

5. Malta - bonuss tikai par kleitu. Man viņas balss nepatīk, kustības nepatīk un dziema prātā nepaliek. Cīnītāja un iekarotāja varēja vismaz kādu šovu uztaisīt.

0

834

albalonga написал(а):

4. Melnkalne - nu es neko sev nevarum padarīt. Dziema varbūt pat laba un skanīga, bet es nevaru paciest, ka šitajās savās valodās dzied, no kurām es neko nesaprotu...

Dziesma skanīga, bet mani nepaņēma un arī nepatīk, ka ne viena vārda nesaprotu, bet ir reizes, kad paņem dziesma pat nesaprotot vārdus, kā, piemēram, lieliskā Igaunijas Kuula.

0

835

4.man patika, nez, man tā valoda netraucē,es vairāk mūziku klausos.

0

836

mmaarriiaa написал(а):

Dziesma skanīga, bet mani nepaņēma un arī nepatīk, ka ne viena vārda nesaprotu, bet ir reizes, kad paņem dziesma pat nesaprotot vārdus, kā, piemēram, lieliskā Igaunijas Kuula.

jā, reizēm tā ir, ka dziema tik laba un emocija tajā tik liela. Šī nebija tā reize pilnīgi noteikti.

6. Norvēģija - pirmā dziema šovakar, kurā man kaut cik patīk.

0

837

7. Portugāle - lai cik es ļoti mīlētu Portugāli, man nepatīk portugāļu valoda. Tā nav tā skanīgākā dziedamā valoda. Un neko nesaprotu, ko viņa dzied. Piesmakusī, gaudjošā balss ar nepalīdz.

0

838

8. Čehija - tai dāmai briesmīga kleita, frizūra. Novecojis 90-to stils. Dziema nav tik slikta, bet dziedātāju ķīmijas trūkums un balsu nesaskanība traucē.

0

839

8. Tā dāma varēja arī kleitu novilkt, būtu efektīvāk kā tikai ar kurpēm :D

0

840

Un kāda bija jēga tai čehietei kurpes raut nost? Tas bija tik neveikli un stulbi. Daudz labāk būtu, ja kurpju jau no sākuma nebūtu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015