TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 841 страница 860 из 895

841

9. Izraēla - kurpes, LOL. Bet dziema iekustināja. Pirmie, kuriem šovakar finālu no sirds novēlu.

0

842

Jā,tā kurpju mešana bija reāli dīvaina

0

843

10. Latvija - man muraškas no viņas balss. Beidzot lepna par Latviju.

0

844

Malacis Aminata. Skaisti :)

0

845

11. Azerbaidžāna - skatuves noformējums, pilnmēness, vilkači. Es viņam pat piedodu šķībo dziedāšanau. Man patīk kā šovs.

0

846

10. Malacis Aminata. Es skatījos un man nebija kauns, gan vokāli viss nostrādāts, gan arī tīri vizuāli sakarīgi, finālā jābūt.

0

847

11. Vizuāli jau smuki, bet tā dziesma :D

0

848

beidzot LV kārtīgi izmanto gaismas tehnoloģijas :D
Viss ok...tikai kleita gan man ļoti nepatīk..tas izgriezums šausmīgi izskatās..krāsa laba

0

849

Aminata nodziedāja vnk super, man pat skudriņas skrēja un man pat ir neliela aizdoma, ka tik Latvija šogad neuzvarēs! :love: ;)

0

850

aNgeL написал(а):

tas izgriezums šausmīgi izskatās..krāsa laba

Kad skatījos bildēs, man dekoltē daļa likās pašausmīga, bet skatoties TV no tāluma, kad visi gaismas efekti, vairs acīs nekas slikts nekrita. Bet šī kleita labāka nekā tā, kura bija LV finālā.

0

851

Man likās,ka tā kleita Aminatai izskatīsies drausmīgāk,bet nē,te bij ok,fotogrāfijās tā ne pārāk.

0

852

12. Islande. Patīk. Nav nekas izcils, bet kopumā labi un pēdas bija interesants atradums. Lai ir fināla.

0

853

mmaarriiaa написал(а):

Kad skatījos bildēs, man dekoltē daļa likās pašausmīga, bet skatoties TV no tāluma, kad visi gaismas efekti, vairs acīs nekas slikts nekrita. Bet šī kleita labāka nekā tā, kura bija LV finālā.

Man Salcēviņas tērpi reti patīk un tā iepriekšējā bija viņas taisījums. Šitā ar ķermeņa zīmējumiem un gaismām un visu ir baigi laba, efektīva. Kad sākumā visi bija uz skatuves, Aminata leca uzreiz acīs, lai gan sākumā kad visi dalībnieki uznāca uz skatuves, viņai bija vecā klaita. Bet krāsa tā pati.

0

854

13. Vizuālais super

0

855

13. Zviedrija - super šovs un dziema un čalīts. Noteikti jābūt finālā.

0

856

13. Arī dziesma patika, pēc vizuālā šova, šis ir mans favorīts, ļoti patika tīri vizuāli

0

857

wow..beidzot kāds pēc visiem šiem gadiem sadzirdēja manas lūgšanas, ka jādomā par šovu! Malacītis zviedrs!!

0

858

14. Šveice - nemitīgās atkārtošanas dziema. Bet nu nav tas sliktākais variants.

0

859

Šveicei ļoti lipīga dziesma, balss arī jauka un kopumā diezgan iespaidīgi.

0

860

15. Kipra -  Melnbaltais kiprietis :) Man ļoti patīk vienkāršā, pat vecmodīgā dziemiņa. Mīlīgi. Man tiešām patīk un šovs pat neprasās.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015