TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 861 страница 880 из 895

861

16. Slovēnija. Tas kvirks ar lielajām ausīm - vizuāli ļoti nesmuki. Belss ir dīvaina, bet atšķirīga. Bet kopumā man nepatīk.

0

862

17. Polija - jauki un skaisti, lai gan nodrāztā frāze lirikā.

0

863

Otrdien man sanāca trijnieks, šodien savācu desmitnieku, lai gan pie daudzām no tām ir kur piekasīties.

Lietuva
Montenegro
Norvēģija
Čehija
Izraēla
Latvija
Islande
Zviedrija
Šveice
Kipra

Nevaru izlemt galējo favorītu...pēc šova tā ir Zviedrija un pēc dziesmas Igaunija.

0

864

Domāju, ka varētu tikt - Melnkalne, Norvēģija, Čehija, Latvija, Azerbaidžāna vai Lietuva, Islande, Zviedrija, Šveice, Kipra, Slovēnija, Polija.

0

865

aNgeL написал(а):

pēc šova tā ir Zviedrija un pēc dziesmas Igaunija

Man tas pats :D Ja ņem kopā ar vizuālo, tad tā ir Zviedrija, bet, ja tikai klausīties, tad man tā ir Igaunija.

+1

866

Zviedrija, Kipra, Latvija, Lietuva (labots). Par pārējiem man diezgan vienalga.

0

867

Nju man viennozīmīgi Latvija, Melnkalne un Zviedrija! ;)

0

868

Pēc rādītajiem kadriem man vēl iepatikās Itālija, tāds Il Divo stiliņš, protams, Il Divo ir līmenis, kuru nezinu vai var sasniegt, bet tie puiši labi izklausījās, noskatīšos pilno versiju, varbūt domas mainīsies.

0

869

Jaaaaaaaaaaaaaaa

0

870

Prieks, patiess prieks :)

0

871

Lietuva - jauki, jauki
Polija - piekrīu
Slovēnija - nu puslīdz piekrītu
Zviedrija - ar abām rokām par
Norvēģija - piekrītu
Melnkalne - piekrītu
Kipra - ar abām rokām par
Azerbaidžāna - piekrītu
Latvija - hihihi, Valtera kvieciens
Izraēla - arī piekrītu

viss ir labi, kopumā netika neviens no tiem, kuri man tiešām nepatika.

Un LTV uzreiz maina programmu, jo Aminata tika, LOL>

0

872

Rīt uz laukiem braukšu un izskatās, ka tikai svēdien atpakaļ. Izskatās, ka sestdien neredzēšu :( Tagad jau gandrīz gribas mainīt plānus un nebraukt...

0

873

Labi, meičas, tad nju līdz sestdienai, kad atkal būs visi īkšķi jātur par Aminatu!!! :love:  :crazyfun:  :jumping:
Ar labunakti! ;)

0

874

Pārsteigums vai nē, man šogad vislabāk patīk Zviedrija, tā dziesma man jau kādu laiku pielipusi un priekšnesums arī foršs :) Vēl patīk Igaunija, Spānija un Itālija, tikai neesmu pusfinālu redzējusi tpc nezinu, vai visas tās tikušas :)

0

875

Visas tevis nosauktās ir tikušas  :flirt:
Spāniju un Itāliju dzirdēšu finālā, tad arī uzzināšu, vai man patīk :D

0

876

Spāniete mēģinājumā diezgan šķībi dziedāja. Par grūtu viņai tā dziesma.

0

877

aNgeL написал(а):

Visas tevis nosauktās ir tikušas

Tad jau iemesls pa ilgiem gadiem skatīties Eirovīzijas finālu :)

0

878

albalonga написал(а):

1. Lietuva - dziema garlaicīga, bet bonuss par vienlīdzību bučoties un mīlēt visiem.

Ak tad redz, kāpēc Lietuva tika tālāk... :D Es nemaz viņus neredzēju, nokavēju sākumu, tik atkārtojumā redzēju un šausminājos par bezgaumīgo paskatu. Lai gan izskatās, ka jums vairākām patika Lietuva. o.O nez... man tāpat kā Polijai šķita ļoti lēts un prasts noformējums un paskats skatuvei utt.

albalonga написал(а):

13. Zviedrija - super šovs un dziema un čalīts. Noteikti jābūt finālā.

Jā, šovs šim bija lielisks! Super izmantotas gaismas. Un vispār man ļoooti patīk šī gada skatuve, skaisti izskatās.

albalonga написал(а):

Rīt uz laukiem braukšu un izskatās, ka tikai svēdien atpakaļ. Izskatās, ka sestdien neredzēšu  Tagad jau gandrīz gribas mainīt plānus un nebraukt...

alby, mēs jau tikai priecātos! :)

Par Latviju prieks! Dziesma man joprojām īsti nepatīk, bet izskatījās viņa ļoti labi! :) Vairs neatceros, kā tas ir, kad Latvija ir finālā :D

No pārējiem man arī patīk Spānija un Itālija! :) Māsa pat atzinīgi novērtēja Spānijas dziesmu (fragmentu, ko rādīja pusfinālā) - tik ar komentāru, ka varēja dziedāt angliski (neko nesaprot :D).

0

879

6 gadus netikām finālā un šoreiz tikām un ir 6. vieta :) Austrālija bija uzaicināta, jo Eirovizījas jubilejas gads, kas man liekas stulbi, jo tā nav Eiropa, pat ne Eirāzija, tad jau vajadzēja no katra kontinenta kādu uzaicināt. Mani favorīti šodien bija Zviedrija, Igaunija, Itālija un Latvija. Kopumā šogad konkurss man šķita sakarīgākais pēdējo gadu laikā, ļoti patika skatuve - tā arī vislabākā pēdējo gadu laikā, lieliski derēja gaismu šovam.

0

880

mmaarriiaa написал(а):

Kopumā šogad konkurss man šķita sakarīgākais pēdējo gadu laikā, ļoti patika skatuve - tā arī vislabākā pēdējo gadu laikā, lieliski derēja gaismu šovam.

Pilnīgi piekrītu, jo man arī tā likās! Prieks par Aminatu, kura palika 6.vietā, lai gan gribējās, lai viņa uzvar, jo tik ļoti gribās, lai ESC notiktu pie mums! :D Bet tā kopumā tiešām šogad bija izdevies viss konkurss un zviedram tas šovs man patika un dziesmai arī nebija ne vainas, bet kā jau rakstīju, tomēr kaut kā gribējās, lai uzvar vai nju Latvija vai Krievija! :) Visi mani favorīti, izņemot Latviju, man ļoti patika, bija ļoti skaisti un forši, it sevišķi Spānija - super dziesma un dziedājums dzīvajā, man ļoti patika! :love:

Nju ko, kā te vienā komentārā lasīju, nākamo gadu nāksies doties atpakaļ uz Zviedriju, tikai vēl nav zināms uz kuru pilsētu, bet varētu būt divi varianti - Stokholma vai Malme un diez, Petra Mede (viņa vadīja ESC 2013 gada konkursu) atkal vadīs?! :D ;)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015