16. Slovēnija. Tas kvirks ar lielajām ausīm - vizuāli ļoti nesmuki. Belss ir dīvaina, bet atšķirīga. Bet kopumā man nepatīk.
Eirovīzija 2015
Сообщений 861 страница 880 из 895
Поделиться86221.05.2015 23:22
17. Polija - jauki un skaisti, lai gan nodrāztā frāze lirikā.
Поделиться86321.05.2015 23:30
Otrdien man sanāca trijnieks, šodien savācu desmitnieku, lai gan pie daudzām no tām ir kur piekasīties.
Lietuva
Montenegro
Norvēģija
Čehija
Izraēla
Latvija
Islande
Zviedrija
Šveice
Kipra
Nevaru izlemt galējo favorītu...pēc šova tā ir Zviedrija un pēc dziesmas Igaunija.
Поделиться86421.05.2015 23:32
Domāju, ka varētu tikt - Melnkalne, Norvēģija, Čehija, Latvija, Azerbaidžāna vai Lietuva, Islande, Zviedrija, Šveice, Kipra, Slovēnija, Polija.
Поделиться86521.05.2015 23:35
pēc šova tā ir Zviedrija un pēc dziesmas Igaunija
Man tas pats Ja ņem kopā ar vizuālo, tad tā ir Zviedrija, bet, ja tikai klausīties, tad man tā ir Igaunija.
Поделиться86621.05.2015 23:39
Zviedrija, Kipra, Latvija, Lietuva (labots). Par pārējiem man diezgan vienalga.
Поделиться86721.05.2015 23:42
Nju man viennozīmīgi Latvija, Melnkalne un Zviedrija!
Поделиться86821.05.2015 23:53
Pēc rādītajiem kadriem man vēl iepatikās Itālija, tāds Il Divo stiliņš, protams, Il Divo ir līmenis, kuru nezinu vai var sasniegt, bet tie puiši labi izklausījās, noskatīšos pilno versiju, varbūt domas mainīsies.
Поделиться86921.05.2015 23:58
Jaaaaaaaaaaaaaaa
Поделиться87021.05.2015 23:59
Prieks, patiess prieks
Поделиться87121.05.2015 23:59
Lietuva - jauki, jauki
Polija - piekrīu
Slovēnija - nu puslīdz piekrītu
Zviedrija - ar abām rokām par
Norvēģija - piekrītu
Melnkalne - piekrītu
Kipra - ar abām rokām par
Azerbaidžāna - piekrītu
Latvija - hihihi, Valtera kvieciens
Izraēla - arī piekrītu
viss ir labi, kopumā netika neviens no tiem, kuri man tiešām nepatika.
Un LTV uzreiz maina programmu, jo Aminata tika, LOL>
Поделиться87222.05.2015 00:01
Rīt uz laukiem braukšu un izskatās, ka tikai svēdien atpakaļ. Izskatās, ka sestdien neredzēšu Tagad jau gandrīz gribas mainīt plānus un nebraukt...
Поделиться87322.05.2015 00:04
Labi, meičas, tad nju līdz sestdienai, kad atkal būs visi īkšķi jātur par Aminatu!!!
Ar labunakti!
Поделиться87422.05.2015 08:16
Pārsteigums vai nē, man šogad vislabāk patīk Zviedrija, tā dziesma man jau kādu laiku pielipusi un priekšnesums arī foršs Vēl patīk Igaunija, Spānija un Itālija, tikai neesmu pusfinālu redzējusi tpc nezinu, vai visas tās tikušas
Поделиться87522.05.2015 08:31
Visas tevis nosauktās ir tikušas
Spāniju un Itāliju dzirdēšu finālā, tad arī uzzināšu, vai man patīk
Поделиться87622.05.2015 10:36
Spāniete mēģinājumā diezgan šķībi dziedāja. Par grūtu viņai tā dziesma.
Поделиться87722.05.2015 19:16
Visas tevis nosauktās ir tikušas
Tad jau iemesls pa ilgiem gadiem skatīties Eirovīzijas finālu
Поделиться87822.05.2015 21:36
1. Lietuva - dziema garlaicīga, bet bonuss par vienlīdzību bučoties un mīlēt visiem.
Ak tad redz, kāpēc Lietuva tika tālāk... Es nemaz viņus neredzēju, nokavēju sākumu, tik atkārtojumā redzēju un šausminājos par bezgaumīgo paskatu. Lai gan izskatās, ka jums vairākām patika Lietuva. nez... man tāpat kā Polijai šķita ļoti lēts un prasts noformējums un paskats skatuvei utt.
13. Zviedrija - super šovs un dziema un čalīts. Noteikti jābūt finālā.
Jā, šovs šim bija lielisks! Super izmantotas gaismas. Un vispār man ļoooti patīk šī gada skatuve, skaisti izskatās.
Rīt uz laukiem braukšu un izskatās, ka tikai svēdien atpakaļ. Izskatās, ka sestdien neredzēšu Tagad jau gandrīz gribas mainīt plānus un nebraukt...
alby, mēs jau tikai priecātos!
Par Latviju prieks! Dziesma man joprojām īsti nepatīk, bet izskatījās viņa ļoti labi! Vairs neatceros, kā tas ir, kad Latvija ir finālā
No pārējiem man arī patīk Spānija un Itālija! Māsa pat atzinīgi novērtēja Spānijas dziesmu (fragmentu, ko rādīja pusfinālā) - tik ar komentāru, ka varēja dziedāt angliski (neko nesaprot ).
Поделиться87924.05.2015 02:01
6 gadus netikām finālā un šoreiz tikām un ir 6. vieta Austrālija bija uzaicināta, jo Eirovizījas jubilejas gads, kas man liekas stulbi, jo tā nav Eiropa, pat ne Eirāzija, tad jau vajadzēja no katra kontinenta kādu uzaicināt. Mani favorīti šodien bija Zviedrija, Igaunija, Itālija un Latvija. Kopumā šogad konkurss man šķita sakarīgākais pēdējo gadu laikā, ļoti patika skatuve - tā arī vislabākā pēdējo gadu laikā, lieliski derēja gaismu šovam.
Поделиться88024.05.2015 10:54
Kopumā šogad konkurss man šķita sakarīgākais pēdējo gadu laikā, ļoti patika skatuve - tā arī vislabākā pēdējo gadu laikā, lieliski derēja gaismu šovam.
Pilnīgi piekrītu, jo man arī tā likās! Prieks par Aminatu, kura palika 6.vietā, lai gan gribējās, lai viņa uzvar, jo tik ļoti gribās, lai ESC notiktu pie mums! Bet tā kopumā tiešām šogad bija izdevies viss konkurss un zviedram tas šovs man patika un dziesmai arī nebija ne vainas, bet kā jau rakstīju, tomēr kaut kā gribējās, lai uzvar vai nju Latvija vai Krievija! Visi mani favorīti, izņemot Latviju, man ļoti patika, bija ļoti skaisti un forši, it sevišķi Spānija - super dziesma un dziedājums dzīvajā, man ļoti patika!
Nju ko, kā te vienā komentārā lasīju, nākamo gadu nāksies doties atpakaļ uz Zviedriju, tikai vēl nav zināms uz kuru pilsētu, bet varētu būt divi varianti - Stokholma vai Malme un diez, Petra Mede (viņa vadīja ESC 2013 gada konkursu) atkal vadīs?!