TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 141 страница 160 из 895

141

nu tur gan piekrītu, ka mūsejie bija labāki par dažām citām, kas tika tālāk...

0

142

njā, tas tik pierāda, cik tas viss ir politizēts...

0

143

Esmu šokā vēl joprojām, tas tikai pierāda, ka šīs šovs ir tikai viens liels politisks balagāns. Varbūt uzreiz pārsaucam šovu par Balcanvision? Besī jau.
Kas man patika no tiem, kas tika tālāk? Laikam jau tikai Dānija tā pa īstam. Vēl slikti nemetās klausoties Rumāniju, Zviedriju (lai gan man vienalga liekas, ka pa saldu džeks) un īriju (bāc viņi bija tik tizli, bet man pielipa tā stūlbā dziesma :D Man tā gadās bieži :D)
Ti un tā mani favorīti laika būs Blue  :love:
Un finālu tāpat neredzēšu, ja nu Francija uzvar, tad gan jau dabūšu to Francijā dzirdēt :D

Отредактировано Inetux (13.05.2011 14:46)

0

144

Paloma написал(а):

I love Belarus.... akmandieniņās... šitādas "patriotiskās" dziesmas man kaut kā šķērmumu uzdzen. Izklausās pēc valsts reklāmas.

albalonga написал(а):

I love Belarus - šausmas...

:D

aNgeL написал(а):

Tomēr Latvijai viena no labākajām dziesmām šogad, tas priecē, bet bet.. šādai dziesmai varēja izdomāt arī interesantu šovu

piekrītu , viņiem vajadzēja vismaz nedaudz atkāpties no savas pamatvēlmes, jo priekšnesmusms bija labs atvijas skatuvei , bet lielajai eirovīzijai , viņš bija nedaudz pa mazu.

albalonga написал(а):

Mežonīgi gejiski īri. Man vajadzētu patikt, bet nepatīk...

Paloma написал(а):

akmandieniņās - vēl vieni ar trakām frizūrām ...

neesmu gan viņu fane , bet viņi ir tādi prikoli pa dzīvi,  :D , biju jau pārlecināta ka viņi tiks tālāk , jo viņiem ir tāds kā "zilo"variants , viņi arī ir populārti un ļoti labi zināmi , x factorā bija līdz pat kādai 6 nedēļai, manuprāt , viņi izskarita , tikkai neilgu brīdi pirms semi fināla , lai gan žūrija nebija par viniem , fani jau tad viņiem , bija ārkārtīgi daudz.
un neviens no viņiem nav gejs , viņi i drīzāk ir donžuāni. un ar tām frizūrām , viņi staigā ikdienā,  :D .
un jedward ir fnu iedots nosaukums, jo sākotneji viņi saucās john and edward
man patika austrija, nu uz mani pavisam noteikti iedarbojās tā gospeļkora variācīja bekvokālā, bet tā nemāku pateikt , kas tieši, bet kutkas patika .Tad romānija - tik pieasistoša dziesma, un vismaz nav kārtējā dziesma par mīlestību ... un  vislabāk no otrā pusfināla man patika denmark , gan vizuālajā ziņā gan mūzikas ziņā , ali gan brīdī kadsakās , man bija tāda pārliecība ka nebūs nekas labs .
un no priekšnesuma viedokli un no tās puses ka ta ir eirovīzija man patika zviedirija un igaunija , lai gan tā vispār tās dziesma neklausītos.

Отредактировано pinocchio (13.05.2011 15:12)

0

145

Nu ko gan varu piebilst.. skumji, skumji, skumji. :((

Moldova un Īrija- nu galīgs čau..
Dānija- arī nepatika, JO.. es nevaru atcerēties, kas tā ir par dziesmu, bet nu, jau pirmo reizi dzirdot, bija sajūta, ka šo dziesmu esmu klausījies iepriekš a reizes 10.. kkāds plaģiāts.
Ukraina- emmm.. sākumā ne īpaši patika, bet labi. To es pieņemu finālā kaut vai smilšu zīmējumu dēļ. Balss arī smuka, bet tikai pati dziesma drusku pašvaka.
Austrija- ir okay. Man tīri patīk, kaut gan finālā top 10 neliktu gan.
Bosnija- mammas favorīts. :D Bet nu man neliekas big WOW.. desmitniekā būs, bet nu pieciniekā toč negribētu.
Zviedrija- nu, nu.. drusku pārāk salds.. PĀRĀK! Un dziesmas teksts arī tāds drusciņ kaitinošs. Pat nezinu.. varbūt savā pieciniekā ieliktu, bet tikai tāpēc, ka finālā nekvalificējās pāris mani favorīti.
Slovēnija- prieks, ka tika finālā. Tīri labi. vienīgais, kas man nepatika- meitenes lētais izskats.. :D nu varēja ietērpties drusciņ pieticīgāk un smalkāk.
Rumānija- nepatika. Finālā negribēju. Dziesma pati par sevi drusku pa saldu.
Igaunija- bija skaidrs, ka būs finālā. Prieks. Varbūt tikai tāpēc, ka kaimiņi? - nezinu.

ĻOOOTI žēl par Latviju un Bulgāriju..
Bulgārija šogad bija manā top5.. tā ka tagad nezinu, ko darīt.. :D

Ta vēl 1. pusfināls riktīgi iedragāja manu samaņu.. :(
Gribēju redzēt finālā Norvēģiju, Albāniju, Armēniju (lai arī visus kaitina Armēnija- man patika. :P Tīri smuka meitene. okay- dziesma bezjēdzīga, bet tāpat bija labi).
Šīs 3 valstis ieliktu Somijas, Azerbaidžānas un Grieķijas vietā.
Kāpēc nepatīk Somija?- Tom Dice pagājušajā gadā bija labāks. Šis nedaudz stiliņu pašpikojis.

0

146

Par ko balsošu?- pat nezinu.. Viss ir sajaukts kājām gaisā. :((
Ja godīgi, tad Blue man galīgi apnika. Sākumā patika, bet simpātijas nobālēja.

Noteikti gribu, lai uzvaru izbauda kāda no valstīm, kas vēl nekad nav uzvarējusi.. tāda varētu būt kaut vai Īslande. Lietuvu negribētos, kaut gan.. kāpēc gan ne? Dziesma varbūt nav tik oriģināla un atmiņā paliekoša, bet nebūtu nemaz tik slikti, ka nākamgad Eirovīzija notiktu kaimiņos.
Rumānija- nav īstā dziesma priekš uzvaras. Pagājušajā gadā viņiem bija lieliska iespēja paņemt arī 1. vietu.
Moldova- arī nē. :D :D :D
Gruzija, Azerbaidžāna- ujj nēē!
Bosnija- Būtu sakarīgs kandidāts.
Slovēnija- arī.
Ungārija- kaut kas tomēr šajā dziesmā nepatīk. Viņas tērps vien jau kaitina. :D

Izteikta favorīta gan man nav..

0

147

modreits написал(а):

Izteikta favorīta gan man nav..

Tāda izteikta favorīta man arī nav. Vienkārši Blue liekas vissakarīgāka dziesma.
Ja pagājušajā gadā man bija daudz favorītu, tad šogad uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt dziesmas, kas man patika ( un Musiqq ir iekļauts).

modreits написал(а):

Kāpēc nepatīk Somija?- Tom Dice pagājušajā gadā bija labāks. Šis nedaudz stiliņu pašpikojis.

Man taisni tas pats.
Toms pagājušajā gadā bija pelnijis uzvarēt  :love:

0

148

Es balsošu par īslandi. Šodien visu laiku dziedu viņu dziesmiņu. LOL. Darbā, pilnā skaļumā. hihihi.

0

149

Inetux написал(а):

Vienkārši Blue liekas vissakarīgāka dziesma.

Nu tas gan.. bet man atkal Blue nepatīk ar savu profesionalitāti. Viņi visās intervijās, video tik uzkrītoši izrāda savu pārākumu, ka mani tas jau sāka kaitināt un viņi izslīdēja no manas favorītu listes.. Esmu par jaunajiem māksliniekiem! :)

albalonga написал(а):

Es balsošu par īslandi.

īstenībā tas ir ļoti labs variants. ;)

0

150

Palasīju youtubes komentārus par mūsējiem - praktiski nav nekā negatīva(kas ir pārsteidzoši, ņemot vērā, ka tā ir youtube), cilvēki no daudzām valstīm neizpratnē,ka nav tikuši. njā, drošvien, ja visas valstis varētu balsot, tad situācija būtu savādāka... krīt uz nerviem man šitais :D

0

151

ā, jā, starp citu, mūsējie esot palikuši 11.(tātad pirmie aiz strīpas... )

0

152

angelina написал(а):

"ideāli" :(

Palasot komentārus man piemēram neradās nekāds pārsteigums, ka cilvēki ir šokā.

0

153

angelina написал(а):

Būkmeikeri vainīgi..viņi noprognozēja 11. vietu mums :D

Bet nu jāaāāa.... tik ļoti škrobīgi, ka mūsējie netika!! ne tādēļ, ka mūsējie, bet tādēļ, ka viņi bija labāki par daudziem citiem.  :canthearyou:

0

154

jā, pilnīgi riebums, ka tās dažas stulbās dziesmas, kam nevajadzēja būt finālā, būs jāklausās vēlreiz...

0

155

opaaa, pirmie aiz strīpas :( That totally sucks :(

0

156

angelina написал(а):

Kur Tu atradi šādu informāciju? hmm.. es negribu tam noticēt, jo tas ir šausmīgi!!! :O :(((((((( 11. vieta.. nēēēē..

0

157

Nu žēl, protams, par mūsējiem!  :'( Cerēšu vismaz uz Blue uzvaru! :love:  :) 
Vēl mani favorīti ( NU, īstenībā jau tikai Blue ir mans favorīts. :D  :love: ) ir Zviedrija,  Francija, Denmarka ( Lai gan, jā, pagašgad dziesma bija labākā, žēl ka tad neuzvarēja.) .
Bet, jā, pat ir sajūta, ka varētu uzvarēt Īrija, jo Jedward x faktorā bija ļoti populāri,  bet ar dziesmu gan tā īsti neko nevar saprast. Zinu, ka daudziem viņa liekas līpīga, bet kaut kas man viņā tomēr nepatīk. Jo, piemēram, man galvā pēc vienas reizes nepalika viņa.
Starp citu, es vēl joprojam neesmu dzirdējusi pagājušā gada uzvarētājas dziesmu! :D  :D

0

158

hmmm... interesanti.
Azerbaidžāna nebija manā top 5, bet es nedaudz priecājos, ka uzvarēja valsts, kas iepriekš nebija baudījusi 1. vietu. Tā ka nākamais gads būs interesants. :)
Es pats 5 reizes nobalsoju par Īslandi. Žēl, ka Latvija neiedeva punktus :(

0

159

Ahhh.. un vēl prieks par Itāliju! :)) Necerēju, ka būs TIK augstā vietā!!! un no Latvijas 12 punkti. wow!

0

160

Un vēl dzima pēdējais komentārs... :D

Apsveicu Latviju!!! :D Laikam pirmais gads, kad neiedevām krieviem punktus? :O

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015