TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015

Eirovīzija 2015

Сообщений 161 страница 180 из 895

161

Nē... vēl viens jaunums.. Latvija palika 17.? :O ohhh.. zemu gan.
   1. Sweden
   2. Denmark
   3. Slovenia
   4. Romania
   5. Bosnia & Herzegovina
   6. Ukraine
   7. Austria
   8. Ireland
   9. Estonia
  10. Moldova
  11. Belgium
  12. Bulgaria
  13. Slovakia
  14. Belarus
  15. Israel
  16. F.Y.R. Macedonia
  17. Latvia
  18. Cyprus
  19. The Netherlands

0

162

Man arī prieks, ka uzvarēja valsts, kura iepriekš nebija. Viņi tiešām tik priecīgi izskatījās :) Lai gan atklāti sakot esmu pārsteigta, ka no visiem viņi izsitās uz pirmo vietu.

Hmm...ka 17. Latvija ..nu tas nu jau par traku :O Toties man patīk youtubes komentārus palasīt. Tur viskaut ko labu raksta un reitings labs :)

0

163

aNgeL написал(а):

Toties man patīk youtubes komentārus palasīt. Tur viskaut ko labu raksta un reitings labs :)

gluži manas domas.. :) Riktīgi pozitīvas atsauksmes..

Bet tiešām.. 17.. tikko wikipēdijā salika arī punktus ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision … ntest_2011

0

164

eurovision.tv pasteidzās un jau ielika pilnu punktu tabulu.. :O
tikai Īrija ar Igauniju mums iedeva 7. un 8. punktus..  + no 4 valstīm sīkumiņi... es ŠOKĀ
http://www.eurovision.tv/page/history/b … event=1543

0

165

modreits написал(а):

Laikam pirmais gads, kad neiedevām krieviem punktus?

Jā? Wow, tas gan pārsteigums! :O
Jā, bet runājot par uzvarētāju, man nu galīgi nepatika. :(  Tad jau labāk īrus! :D 
Pārsteigums, ka  Blue salīdzinoši zemu..  :'(    :'(
Man šodien visu dienu galvā skan Zviedrijas dziesma..i will be popular ... :whistle:  :D  :)

0

166

Mariposa написал(а):

Man šodien visu dienu galvā skan Zviedrijas dziesma..i will be popular ... :whistle:  :D  :)

hāāāā.. :D :D man gluži tas pats.. Bet, jā, es negribēju, lai uzvar Azerbaidžāna. Zviedrija vai Itālija- daudz labāks variants. Nomierina tas, ka Baku ir skaista pilsēta. :) Eirovīzija notiks pie Kaspijas jūras... dikti forši būs!

0

167

modreits написал(а):

Apsveicu Latviju!!!  Laikam pirmais gads, kad neiedevām krieviem punktus?

Hihi, jāāā, mēs ar bijām šokā. Bet nu... tas bija viens labs brīdis! :D Saucas - atrast, par ko priecāties. Ja mūsu favorītam francūzim tā neveicās, tad likās galīgi nožēlojami, ja viņš paliks aiz krieva. Un priekšpēdējā valsts iedeva viņam punktus, kas palīdzēja pakāpties virs krieva. Un es vēl pateicu, ka nu viss, Latvija tūlīt visu pakāsīs. Un tad iedod mazos punktus.... un Krievijas nav. Un jau viss - krievam lielie punkti, čau. Un tad - 12 punkti Itālijai un krievam nekā!!! Laikam puse kaimiņu pamodās no mums :rofl:  Bet malači latvieši! :)

Par Azerbaidžānu - mums patika :) Daži gan čīkst par pārāk vienkāršiem akordiem, bet parastiem mirstīgajiem no tā ne silts, ne auksts :D smuka dziesmiņa, smuks priekšnesums :) neteiktu, ka uz 1. vietu, bet labāks variants par citiem (popjūlāro zviedru un nenormālajiem īriem, piemēram). :)

Francūzis vienalga bija vislabākais, pat ja Eiropa nesaprata! :love:

Nu jā, par Latviju jau esmu teikusi... Man tā arī neiepatikās, un pusfinalā skatījos uz viņiem kā uz svešas valsts pārstāvjiem, un.. nu nebija kaut kas. Vai man vienkārši nepatīk vai tiešām kaut kā trūka visā priekšnesumā - kas to lai zina. Bet šajā forumā es laikam esmu vienīgā, kurai tā. :D Par laimi, citā šķiet, ka vairāk ir manā pusē :D

0

168

modreits написал(а):

Bet tiešām.. 17.. tikko wikipēdijā salika arī punktus

hmm, neraža... youtubē komentāros bija, ka 11. un vēl kkādos komentāros bija, ka 5 punkti pietrūkuši... nez...

modreits написал(а):

Es pats 5 reizes nobalsoju par Īslandi. Žēl, ka Latvija neiedeva punktus

es par Spāniju un arī nekādu punktu :D

modreits написал(а):

Ahhh.. un vēl prieks par Itāliju! ) Necerēju, ka būs TIK augstā vietā!!! un no Latvijas 12 punkti. wow!

nu jā, itāļiem forši - tik ilgi nerādījās Eirovīzijā, tagad atpakaļ un ar 2.vietu uzreiz.

0

169

angelina написал(а):

es par Spāniju un arī nekādu punktu :D

man arī bija doma balsot par Spāniju, bet kaut kā šoreiz tomēr Īslande likās tuvāka. Pat nezinu, kāpēc tā.. kaut kas tur bija tāds, kas manī iegāja un palika. ^^

Bet... kāpēc Latvija īriem iedeva 10 punktus? Es tiešām nesapratu.. un joprojām nespēju aptvert. Okay.. 1-4... bet 10?! Me šokā. :D
Un arī vāciešiem 8 punkti!.. ahhh.. latviešiem sāk mainīties balsošanas manieres.. par to vien jau liels prieks!!!!! :) <3

Pie reizes apsveikšu arī Baltkrieviju, kas Krievijai iedeva vien 5 punktus. :D
Bet igauņi ar lietuviešiem palika uzticīgi saviem krievu draugiem un iespēra pa 5 un 6 punktiem.

Nespēju beigt jūsmot par Latviju.. :) :) :) :) :) āāā.. tādi mēs visi malači esam!!! Izcēlāmies starp kaimiņiem.

0

170

Rakstiņš par skaistākajiem gejiem Eirovīzijā. LOL. Dānis man tagad vēl labāk patīk

http://mango.delfi.lv/zinas/tv_sovi/eir … d=38572965

0

171

Papildinājums albijai* :P
wāāā.. :D :D
Es pārsmējos.. ;D Tjip tas ir jāsaprot kā popularitātes iegūšanas veids, vai arī tur kaut kas slēpjas.. :O ?

Kā tik te nav.. man paliek žēl zviedru puikas, jo izskatās no malas liekas, ka tas Danny toč ir ___... :O

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/62231783/Eric+Saade+DannyEric.jpg
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/60852977/Eric+Saade+DannyEric+3.jpg
http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-large/files/article/Danny-Eric-melodifestivalen-efterfest_0.jpg

:D džeks tiešām grib būt populārs.. :D un gan jau būs, ka ar visiem bučosies..

Отредактировано modreits (24.05.2011 18:22)

0

172

http://www.apollo.lv/portal/fun/articles/239193

Hm, dīvaini. Ok, nav noslēpums, ka es ne tuvu nejūsmoju par Musiqq, bet lai sliktākie no visiem, kas uzstājās? Eerrrm, diez vai.

0

173

atkal šokējos.. nu psc..!!! 11 punkti.. tas NAV godīgi.. :O Jau 3. gadu pēc kārtas žūrija piekāš Latviju. Tas vairs nav normāli.

0

174

0

175

Mans favorīts no mūsu kandidātiem nākamā gada Eirovīzijai :D

0

176

Mans favorīts ir šī dziesma. Tiesa, varbūt savu lomu spēlē arī tas, ka Romānu nedaudz pazīstu, bet tomēr arī pati dziesma man ļoti patīk. Taču uzvaru gan laikam pat nenovēlu, jo, kā nesen ar draudzeni runājām, negribam, lai pār viņiem gāžas visas tās negācijas, kuras parasti sākas par uzvarētājiem. Bet finālā gan būtu jātiek. :)

0

177

cravey написал(а):

Mans favorīts no mūsu kandidātiem nākamā gada Eirovīzijai

ierēcu

Norkys написал(а):

Mans favorīts ir šī dziesma. Tiesa, varbūt savu lomu spēlē arī tas, ka Romānu nedaudz pazīstu, bet tomēr arī pati dziesma man ļoti patīk. Taču uzvaru gan laikam pat nenovēlu, jo, kā nesen ar draudzeni runājām, negribam, lai pār viņiem gāžas visas tās negācijas, kuras parasti sākas par uzvarētājiem. Bet finālā gan būtu jātiek.

nepatīk

0

178

albalonga написал(а):

ierēcu

:D Nu šito vismaz atcerētos nevis atkal izpaliktu uz pārējo fona. Es noklausījos arī tās pārējās, kas tur ir, man neviena tā īsti nepatika. Ja nu vienīgi Anmary "Beautiful song" un Nikolajs Puzja ar "Mīlestības nevar būt par daudz", bet tā ir latviski :(

0

179

Uz sitiena neatceros, kuras man šķita puslīdz sakarīgas, bet nu lielumlielais vairums bija tāds, ka man vienkārši gribējās ierakties zemē klausoties... Mjā, tikai pāris šķita salīdzinoši labākas. Bet tā īsti neviena nebija, kas iepatiktos... Nu jāpaskatas vēl būs, kā uzstāsies. Kad vispār pusfināli?

0

180

Paloma написал(а):

Kad vispār pusfināli?

7. un 14.janvārī

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mūzika » Eirovīzija 2015