Jāiet mājās noskatīties divas atlikušās pirmās sezonas sērijas. To Ziemassvētku specsēriju noskatījos pārlecot. Un muļķe - neuzliku nākamās sezonas vilkties. Nu nekas - es vēl No Ordinary Family skatos, kuru diemžēl atcēla ABC pēc ši gada vienas sezonas. Es esmu pirmās sezonas pusē un man patīk. Ne ļoti, ļoti, bet var skatīties. Vispār daudz seriālu, kas man patīk un kurus atceļ. Pagājušogad bija ar Kolinu Henksu seriāls The Good Guys, kur viņš bija jaunai, pareizais policists, kuram piespēlēja vecu, pārgalvīgu policistu. Tāda asa sižeta komiskais gabals. Es ar baudu visas 22 sērijas noskatījos un pat saglabāju sev, jo reāli patīk. Vēl pagājušās vasaras manu mīļo seriālu Terriers ar atcēla... Vispār, ja reiz iegrimu off-tēmā un te mdarbā sanāk gaidīt biki, tad jāsaka, ka vasarā rāda vairājus seriālus, kurus katru vasaru gaidu - Leverage, Eureka, tagad arī Havens, vēl arī Warehouse 13, pagājušajā vasarā bija Justified ar Timotiju Olifantu, bet otro sezonu jau ziemā parādīja.
atgriežoties pie tēmas = jauki video. Bet man vienalga Rouza mīļāka tieši ar 9.doktoru. Smagi. Vispār smagi, kad tās viņa kompanjones mainās. Jo es jau noticu viņu dziļajai mīlestībai un tad - atkal ar citu meiteni viss sākas no sākuma...