njā. smagi.
Nu ta jāsāk skatīties visas Oskaru filmas. Social Network pusi noskatījos un tad uz beigām pārtinu, jo man nepatika reāli.
Lielākais šši gada pārsteigums ir - uz gada filmas statusu pretendē animācijas filam Toy Story3. Nekad agrāk neviena animācijas filma nav pretendējusi uz gada filmas statusu. Toy Story 3 protams pretendē uz gada animācijas filmas statusu un to noteikti dabūs. Kventins Tarantino pirms kāda laika izteicās, ka Toy Story 3 ir gada labākā filma. Vispār šī Toy Story 3 nominācijas labākajai filmai ir zināms iespītējums un pliķis sejā kinoindustrijai, jo kopumā 2010.gads bijs ļoti vāju filmu gads. Visiem gan iesaku uz gada filmu nominēto The Kids are All Right. Es no sirds gribētu lai šī filma kļūst par gada fiolmu, bet tā nekad nenotiks, jo Holivuda joprojām ir homofobiska. Ir gandrīz skaidrs, ka galvenās sāncenses uz gada filmu ir Social Network and King`s Speech. Ja godīgi es lieku uz Social Network, jo tā ir izteikta amīšu filma.
Kurš ar mani? Es uzsāku kampaņu - mēneša laikā līdz 27.februārim (kad ir Oskari) noskatīties visas gada filmai nominētās filmas. Kurš piedalās?
Ak, jā - nosaukti arī Zelta Avenes pretendenti un galvenie pretendentei ir Sex and the City 2, Eclipse, Bounty Hunter and arī The Killers. Arī Vampires Suck filma. Es pieņemu, ka Sex and The City visu savāks, jo Twilight fani balsos par viņiem, lai tik Eclipsei netiek.