Arvien vairāk runā par to, ka galvenās lomas varētu tikt Adelai Noriega un Fernando Kolungam. Karla šķiet grib projektā iesaistīt arī Adamari Lopesu.
Uz ekrāniem telenovelei paredzēts nonākt 2012. gadā.
Par šo es arī lasīju. Par Kolungu man ir prieks. Bet par Adelu tiešām šaubos, ka viņa būs, ja nu gadījumā filmēsies tad viņai atkal jāsēžas uz diētas un sevi jāmoka, cik zināms viņai šobrīd ir liekais svars, bet toties viņa izskatās skaista un vesela. Fernando un adela bija skaists pāris Amor real, un lai tāds arī paliek. Adela man patiešām ir ļoti mīļa aktrise, bet pēdējos gados viņa ir pārāk sašvakusi, vispirms lai saved veselību kārtībā un tad lai filmējas, savādāk tas pie laba nenovedīs.
Bet tomēr, Karla Estrada nozīmē kvalitāti un visas viņas telenoveles ir baudāmas, tāpēc iespējams viņa piemeklētu vecumiem atbilstošas lomas.
Piemēram Fuego en la sangre nu Adela nepavisam neizskatījās pēc divdesmitgadnieces.
Par Admari Lopez interesanti, noteikti viņa tēlotu ļauno tēlu, varētu būt diezgan īpatnējs pāris ar Fernando, jo noteikti būs galvenās varones sāncense.