TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Bloodlines sērija/VA spin-off

Richelle Mead - Bloodlines sērija/VA spin-off

Сообщений 61 страница 80 из 104

1

Bloodlines series
This spin-off series centers around Sydney the Alchemist, as well as Jill, Eddie, and Adrian.

BLOOD DOESN'T LIE.

Rose's story might have wrapped up in the Vampire Academy series, but there's still lots more to tell about the other characters from that world. This spin-off series centers around Sydney the Alchemist, a human teen who's part of a group to keep the existence of vampires secret from the world. Sydney's spent her entire life being taught that vampires and dhampirs are evil and unnatural, but all that's about to change when she's forced into hiding with Jill, Adrian, and Eddie...

Ielādes links pirmajām divām grāmatām:

http://richellemead.com/images/bloodlines-120.jpg

#1 - Bloodlines

Sydney is an alchemist, one of a group of humans who dabble in magic and serve to bridge the worlds of human and vampires. They protect vampire secrets - and human lives. When Sydney is torn from her bed in the middle of the night, at first she thinks she's still being punished for her complicated alliance with dhampir Rose Hathaway. But what unfolds is far worse. Jill Dragomir - the sister of Moroi Queen Lissa Dragomir - is in mortal danger, and the Moroi must send her into hiding. To avoid a civil war, Sydney is called upon to act as Jill's guardian and protector, posing as her roommate in the last place anyone would think to look for vampire royalty - a human boarding school in Palm Springs, California. But instead of finding safety at Amberwood Prep, Sydney discovers the drama is only just beginning...

1. grāmata sērijā tiks izdota 2011. gada 23. augustā

http://richellemead.com/images/TGL-120.jpg

#2 - The Golden Lily
Sydney Sage is an Alchemist, one of a group of humans who dabble in magic and serve to bridge the worlds of humans and vampires. They protect vampire secrets—and human lives.

Sydney would love to go to college, but instead, she’s been sent into hiding at a posh boarding school in Palm Springs, California–tasked with protecting Moroi princess Jill Dragomir from assassins who want to throw the Moroi court into civil war. Formerly in disgrace, Sydney is now praised for her loyalty and obedience, and held up as the model of an exemplary Alchemist.

But the closer she grows to Jill, Eddie, and especially Adrian, the more she finds herself questioning her age–old Alchemist beliefs, her idea of family, and the sense of what it means to truly belong. Her world becomes even more complicated when magical experiments show Sydney may hold the key to prevent becoming Strigoi—the fiercest vampires, the ones who don’t die. But it’s her fear of being just that—special, magical, powerful—that scares her more than anything. Equally daunting is her new romance with Brayden, a cute, brainy guy who seems to be her match in every way. Yet, as perfect as he seems, Sydney finds herself being drawn to someone else—someone forbidden to her.

When a shocking secret threatens to tear the vampire world apart, Sydney’s loyalties are suddenly tested more than ever before. She wonders how she's supposed to strike a balance between the principles and dogmas she's been taught, and what her instincts are now telling her.

Should she trust the Alchemists—or her heart?

2. grāmata "Bloodlines" sērijā iznāks 2012. gada 12. jūnijā.

http://www.richellemead.com/images/Indigo120.jpg

#3 - The Indigo Spell
In the aftermath of a forbidden moment that rocked Sydney to her core, she finds herself struggling to draw the line between her Alchemist teachings and what her heart is urging her to do. Then she meets alluring, rebellious Marcus Finch--a former Alchemist who escaped against all odds, and is now on the run. Marcus wants to teach Sydney the secrets he claims the Alchemists are hiding from her. But as he pushes her to rebel against the people who raised her, Sydney finds that breaking free is harder than she thought. There is an old and mysterious magic rooted deeply within her. And as she searches for an evil magic user targeting powerful young witches, she realizes that her only hope is to embrace her magical blood--or else she might be next.

3. grāmata "Bloodlines" sērijā iznāks 2013. gada 12. februārī.

#4 - The Fiery Heart

A scoop from Richelle Mead: "Bloodlines #4 is called The Fiery Heart.

This'll make a lot more sense when you read Indigo, which I'm starting to get super impatient for. Come on, February! Lots of big things happen in Indigo, and you romance fans are going to pass out. You know what also might make you pass out? This:

The Fiery Heart is going to be told from both Sydney and Adrian's points of view. That's right. If you've ever wanted to get inside the crazy world of Adrian Ivashkov's head, this is it. It'll still be in first person, but the POV will alternate chapters. I'm so excited about this, it's not even funny. Well, actually...since it's Adrian, it'll be hilarious. I think you guys'll love it[..]"

4. grāmata "Bloodlines" sērijā iznāks 2013. gada 19. novembrī.

http://www.bloodlinesseries.com/

0

61

Vot tā :D

0

62

Infa par 3. grāmatu - to sauks "The Indigo Spell" un to plānots izdot 2013. gada 12. februārī :)

0

63

Tikko atnācu no pasta. Izņēmu "Golden Lilly" un saņēmu jauku pārsteigumu. Biju pasūtījusi grāmatas paperback (mīksto vāku) variantu, bet saņēmu hardback (cietajos vākos) LOL Man jau patīk :D Jautājums dāmām, kas arī pasūtīja, jums pienāca mīkstajos vākos, vai arī cietajos? :D

edit: o nē, sorre, paskatīju atpakaļ, tomēr viss ir pareizi, hardback biju pasūtījusi :D Lol tā ir, ka pirms gada pērk, pa to laiku aizmirstas :D Bet prikols, es samaksāju trešo daļu no tās cenas par kādu pašlaik šo grāmatu var nopirkt :D

0

64

Hihi, nu es jau arī baigi maz samaksāju - pat nepievērsu uzmanību, paperback vai hardback pasūtīju... Vnk pasūtīju un viss. :D Tagad tik jāgaida pre-order nākamai grāmatai ^^

Jau sāku lasīt, ek, kā man patīk atkal atrasties tur starp viņiem :) Tikai kaitina, ka ļoooti slikti atceros iepriekšējo grāmatu :D bet nu jau ar dažām piezīmēm no šīs, atmiņa ir puslīdz atgriezusies, vismaz galvenajos vilcienos. Kas arī ir labi. :)

0

65

Kā Tev ar lasīšanu, cravey? :) Vai drīzumā jānodod bakalaurs un nav tam laika?

Tiku līdz 15. nodaļai

Pagaidām iespaids nav tas spožākais par grāmatu. Patiesībā, manās acīs to ļoti glābj iepriekšējās 7 un mana nebeidzamā mīlestība pret šo pasauli un varoņiem. Līdz ar to, ja ne ar lielu aizrautību, tad arī ne garlaikojoties, bet gan ar interesi sekoju līdzi viņu gaitām, pat ja tās ir visai ikdienišķas. Šādi tādi momenti ik pa brīdim parādās, kas norāda uz ponteciālo ekšenu nākotnē, bet principā maz tādu... No otras puses, ir visai interesanti tiešām pasekot līdzi arī ikdienas gaitām, Sidinijas pirmajām attiecībām, viņas neveiklībai utt. Uuuun, pats galvenais - viņas attiecībām ar Adrianu. Ahhhh, tur ir tiiiik daudz kā!!! Kā man patīk šīs viņu lēni veidojošās attiecības. Ja līdz šim tikai varēju jūsmot par savstarpēju atbalstu un savādo draudzību, kas nodibinājusies viņu starpā, Sidinijas atbalstu Adrianam pēc tikšanās ar viņa tēvu, tad 14. nodaļā tiiik skaidri jau bija jūtams, ka tur ir kas vairāk starp viņiem, pat ja abi to līdz galam vēl nesaprot! :love: Kas zin, kas būtu noticis, ja elektrība nebūtu atgriezusies... :D Ahh, bet es tāāā zināju, ka Adrianam ir jāredz viņa tajā kleitā - nu tur nebija citu variantu!!! :love: Un viņa reakcija... un kā dusmojās uz Breidanu - un pamatoti... Tur nu šis izgāzās galīgi ar savu akadēmisko piegājienu. Es viņus redzu kā potenciāli labus draugus, sarunu biedrus, bet tas arī viss. Attiecībās vienam no otra ir kko jāiegūst, jāmācās, un tas jau tik ļoti notiek starp Sidiniju un Adrianu, vēl kamēr viņi nemaz nav sapratuši, ka tur pastāv kādas īpašas "attiecības". Ahhh, un tā sveču atmosfēra pie viņa, un Adriana sāpes, pārdzīvojumi, un Sidnijas atbalsts... Viņi ir tik burvīgi! :love: Tikai kaut kur ainas beigās es pēkšņi vispār aptvēru, ka Bloodlines sērijā gan sanāk cilvēks-vampīrs attiecības. Bet tā kā es to vispār nebiju ievērojusi un aptvērusi līdz tam, mani tas arī nemaz neuztrauc. Šeit tas ir tik dabiski... un viņi šķiet tik līdzvērtīgi, tik līdzīgi... Šeit ir pilnīgi vienalga, kas ir mīlas pāra varoņi - cilvēki, dampīri, vampīri... Tas nav tā izcelts un tas nav tik kaitinoši uzkrītoši. Viņi visi ir personas, līdzvērtīgas personas. Ehhh, jā, manis pēc Mīda varētu rakstīt spin-offu pēc spin-offa, ar katru grāmatu es arvien vairāk iemīlu šīs sērijas... :love:

0

66

Paloma написал(а):

Vai drīzumā jānodod bakalaurs un nav tam laika?

ne ne, ar bakalauru ir tā, ka apspriedos ar pasniedzēju un vienojāmies par tēmas paplašinājumu. Tapē tagad rakstu vēl ziemas semestri un jānodod līdz 18. janvārim (tik ilgi jau nerakstīšu, bet nu tas ir gala termiņš).

Bet es neesmu iesākusi vēl lasīt lol Man nav pašlaik lasīšanas periods. 6dien novilku fotošopu cs6 beidzot un tagad esmu tajā iegrimusi, kā arī pārāk esmu iekš korejiešu drāmām :D Bet grāmata stāv tepat blakus, kuru katru brīdi jau pieķeršos, un tad jau pati zini kā būs - pāris dienas un būšu izlasījusi :D

0

67

Oj, pat tik nopietni? Nu skaidrs... Es jau domāju, ka arī tagad vasarā reizē ar mani beigsi.. :)

Hi, man kāreiz pēc bakalaura atsākās lasīšanas periods. :D Un arī telenoveļu. Bet kā sāku Golden lily, tā to tik vien gribas lasīt. :) Vienīgi žēl, ka tik drīz beigsies... :( :( :(

0

68

Paloma написал(а):

Oj, pat tik nopietni? Nu skaidrs... Es jau domāju, ka arī tagad vasarā reizē ar mani beigsi..

Man pus kurss tik tagad pabeidza. Es pati šokā, ka tā. Nez, kas šogad lēcies. Bet nu, vismaz varēšu ar pusi savējiem reizē beigt. Un ņemot vērā kā laiks skrien, tas pusgads paies nemanot :) Tagad tik darbiņš jāsameklē.

Paloma написал(а):

Un arī telenoveļu. Bet kā sāku Golden lily, tā to tik vien gribas lasīt.

He he, man kā pienāk vasara, sākas korejiešu drāmu periods. Bet es ļoti labi protu lēkat no vienas atkarības otrā :D Atliks man tik atvērt to grāmatu, it īpaši pēc tām labajām atsauksmēm.

0

69

Njāaa... tas tik dīvaini šķiet. Mums, ja ne viss, tad noteikti ievērojami liela daļa pabeidza šogad, un ar ļoti labiem rezultātiem, un tas vēl ņemot vērā, ka mēs esam vakara grupa, kas pa dienu strādā... Tāpēc tik savādi šķiet, ka jums tik švaka situācija  :dontknow:

Hihi, nu es nespēju atrauties no tās pasaules. :D Bet jau neforši tuvu beigām esmu... :(

0

70

Ehh, izlasīju. Skumji, ka pusgads jāgaida tagad, līdz būs nākamā grāmata. Un sapratu arī tās nosaukumu - nojaušu, ap ko lieta grozīsies.

Spoileris

Ai, tā gribās lasīt tālāk turpinājumu tai fantastiskajai romantiskajai līnijai, kas kulminēja pēdējā ainā!!! :love: :love: :love: Viņi ir tik ideāli viens otram... Visi Adriana vārdi... tas kā Sidnija jutās, pretstatā tam, kā bija ar Breidanu... ahhh... :love: Un man arī tik ļoti patīk viņas šīs ļoti pakāpeniskās izmaiņas... Ka viņa tomēr tik ilgi paliek uzticīga saviem uzskatiem, ka lēni mainās. Ai, ko lai saka... Mīdai ir talants uz tēlu izaugsmi. Tā bija ar Rozu un Dmitriju, un tā ir tagad ar Sidniju un Adrianu. Un vispār es tik ļoti mīlu, kad tēli viens otru ietekmē kļūt labākiem... :love: Citādi... es nez, actiona ziņā šī grāmata mani pārāk neaizrāva tā arī līdz galam...

0

71

Bookdepository.co.uk jau var pasūtīt 3. grāmatu :)
Cieto vāku kopija pa 6,94EUR: http://www.bookdepository.co.uk/Indigo- … 1595143198

Es jau tikko pasūtīju :D

0

72

Uhh.h... būs jāpasūta. Bet varbūt (sirdsapziņas mieram) pēc dažām dienām, kad saņemšu algu. :D Šomēnes jau 20Ls bookdepository iztērēju. :D

0

73

Bāc.. :( Es nokavēju, protams... Tagad 13 EUR maksā.,.. :(

0

74

WoW o_O Uz pusi dārgāk! Pagaidi paperback, tas noteikti būs lētāks ;) Atminos, ka teici, ka tev paperback pat labāk kā hardback patīk.

0

75

Teorētiski jā, bet būtu forši bijis, ka visas vienādas šīs sērijas grāmatas. Bet nekas jau tagad neatliks kā gaidīt paperback - tas gan droši vien būs vēl pēc oficiālās izdošanas, nE? :/ Nu redzēs, jāpačeko, varbūt vēl nokrīt kādā brīdī cena..

0

76

Nu tjipa ir jau tagad paperback, bet iznākšanas datums nez kapēc atšķiras  :| Paperback versija tik nākamā gada 5. septebrī, kamēr hardback jau 12. februārī. Nu skaties, nez. Maybe vēl kādā brīdī uzliks atlaidi hardbackam ;) http://www.bookdepository.co.uk/BLOODLI … 0141337166

0

77

1. postā pievienoju infu par 4. grāmatu, kuru sauks "The Fiery Heart" un, kas iznāks 2013. gada rudenī. Tāpat pievienoju 3. grāmatas vāka attēlu ;)

3. grāmatu iespējams pasūtīt @bookdepository -

cieto vāku versija pa 12.61EUR: http://www.bookdepository.co.uk/Bloodli … 1595143198

mīksto vāku versija pa 8.49EUR: http://www.bookdepository.co.uk/Bloodli … 0141337166

0

78

Tiem, kas nepaspēja pasūtīt "Ingido Spell", kad bija lētas naudiņas - pašlaik bookdepository iespējams pasūtīt paperback versiju pa 7,96eur ~5Ls. Izmantojiet iespēju! Grāmata iznāk pēc 7 dienām!
http://www.bookdepository.co.uk/Bloodli … 0141337166

0

79

Un tagad es cenšos nedomāt, cik pārmaksāju. :D No otras puses... es pasūtīju Hardback par 4eur dārgāk :)
Labāk vienkārši ar prieku gaidīt grāmatu!  :crazyfun:  Ehhh... atkal būs jādomā, kad un kā tikt uz pastu :D

0

80

Man šodien atnāca no bookdepository ziņa, ka

your pre-ordered book has been made available by the publisher. This book will be dispatched to you in the next few days.

:crazyfun:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » VA un citas R. Mīdas grāmatas » Richelle Mead - Bloodlines sērija/VA spin-off