Visu dienu gaidīju, kad kaut kur parādīsies video, lai rezultātus uzzinātu skatīšanās laikā, bet, protams, meklējot šos video paspēju daudz ko saspoileroties..ehh..
Lai nu kā..visbeidzot noskatījos! Man tomēr tā patīk skatīties šo pasākumu..vienmēr redzot visus šos aktierus, vienotību, viņu smaidus, prieku, asaras, arī pati vienmēr izjūtu tik daudz aizkustinājuma, ko tikai papildina vienmēr fonā skanošās telenoveļu dziesmas.
Tomēr laika gaitā daudz kas nominācijās ir mainījies (piem. no tām, kuras biju sākotnēji forumā ielikusi..par ko biju balsojusi).
Lai nu kāa...pats galvenais bija tieši tā kā gribēju - labākais galvenās lomas atveidotājs Horhe Salinass!!! Cik gan 100% viņš bija pelnījis šo uzvaru! Un vēl tik skaisti pāris vārdos pateicās.. it īpaši savai Elizabetei - ka dzīvo pateicoties viņai. Un arī pateicības Rohelianasām xi xi (hmm..un Viljams Levi tika izņemts no prēmijas.. well..anyway.. šogad tikai Horhe!!!) Un lai gan viņa uzvara man jau pirms skatīšanās bija zināma, vienalga, kad viņu nosauca, asara notecēja.. Tik skaists brīdis!!!
Biju pārsteigta, ka labākā telenovele ir La fuerza del destino! Man prieks, ka tā (lai gan...varbūt es būtu izvēlējusies LQNPA... nezinu vairs pat pati. ) Bet tomēr Fuerzas uzvara gan šajā, gan scenārija nominācijās ir izskaidrojama arī ar to, ka atšķirībā no pārējām novelēm (izņemot vēl arī Dos hogares) tas ir oriģinālstāsts nevis rimeiks. Turklāt tai bija labi reitingi, laba pārdošana utt.
Priecājos arī, ka Sandra uzvarēja. Un tajā video vēl ielika ainu, kurā Lusija tik burvīgi pasmaidīja Lai gan objektīvi spriežot, tomēr citas nominētās labāk tēlo.. Bet Sandra ir Sandra Un Dāvids uzreiz viņu apsveica.. Un man patika, kad viņš mēģināja dziedāt līdzi, kad Sandra dziedāja. Vispār kā arī citi aktieri dziedāja līdzi savām noveļu dziesmām
Prieks par abiem uzvarētājiem ļaundariem Žēl, ka Danielas Romo nebija ceremonijā. (xi..tā Laišas aina, kuru parādīja ir viena no manām mīļākajām viņas ainām Fuerzā )
Urāāā, ka Delija Kasanova ieguva pirmās aktrises prēmiju - tomēr viņai bija tik ļoti forša un interesanta varone Un, protams, nevaru nepriecāties arī par Sesaru Evoru!
Un pat prieks, ka arī Hosē Rons ieguva savu prēmiju. (tikai žēl, ka no nominācijām noņēma Marselo Kordobu Viņš noteikti būtu pelnījis uzvaru)
Un arī tiiiiiiik jauki, ka Marisola del Olmo uzvarēja. (lai gan par citu lomu, bet nespēju beigt apbrīnot, kā viņa notēloja Himenu Kaislībās. Lai gan skatoties tās prēmiju ainiņas man tomēr labāk patika Alīsija Mačado)
Un par dziesmu runājot.. prēmiju pasniegšanas laikā vairākkārt varēja dzirdēt uzvarētājdziesmu..paspēja man iepatikties.. Un tomēr es būtu prēmiju devusi "Rendirme en tu amor".. Un ja ne šai, tad "A partir de hoy". Tā ka šeit žēl..bet šī laikam tomēr ir vissmagākā prēmija.. ar dziesmām ir tik grūti, jo tik skaistas..
Un..un... es laimīga, ka katru gadu Žaklīna ir viena no vadītājām.. Ja es veidotu kaut kādus pasākumus, tad vienmēr aicinātu viņu vadīt tos.. Tik pozitīva, smaidoša, mīļa.. Kā vienmēr
Jāa..un tagad vēl veselu gadu jāgaida līdz nākamajai reizei.. varētu katru mēnesi taisīt šo prēmiju
P.S. Laikam pieminēšu arī to, ka nominēta piem. galvenajās lomās bija Anahi par Dos Hogares, taču tikai jau pašā tiešraidē (!!) viņa visiem par pārsteigumu tika izņemta no nominācijas vispār un šķiet, ka wnk tikai par to, ka neieradās uz pasākumu, jo atradās ASV. (Vispār tik žēl, ka ne viņas, ne Karlosa Ponses nebija..būtu nodziedājuši gan jau manu mīļo dziesmu!! ). Runā, ka patiesībā viņa nevis Maite Perroni būtu daudz vairāk pelnījusi to prēmiju par popularitāti internetā.
Un, otrkārt, Susana Gonzalesa arī vispār netika nekur nominēta. Lai gan noteikti būtu pelnījusi - viņa tomēr lieliski atveido Sintiju. Un tas viss tikai tādēļ, ka viņa nepatīk atbildīgajam par prēmijām.. Tieši tāda pati situācija, kura vienmēr ir piemeklējusi arī Silviju Navarro..joprojām trauma par pagājušo gadu, jo viņas Renata no CME ir viena no visforšākajām telenoveļu varonēm!
Tā ka skumji par šīm aktrisēm