Ceremonija
Prēmijas TV y Novelas (Televisa)
Сообщений 101 страница 120 из 213
Поделиться10125.03.2014 15:34
Поделиться10226.03.2014 17:46
Поделиться10329.03.2014 22:50
La voz del Mexico saņem prēmiju. Cik viņa ir burvīga
Ahh..kā varēja nenominēt šo dziesmu.. Ak, bet Marisolas un Huana Diego piedziedāšana ir kadrs Un Sintija Klitbo arī izbaudīja dziesmu. Ahh..cik foršs DQTQ kolektīvs.
Cik Sintija aizkustināta un priecīga par prēmiju. Starp citu..kāpēc Marselo Kordobu nekur nenominēja par superīgo lomu?
Maz ka daudzi aktieri saņēma prēmijas, tak vēl dabūja iespēju par brīvu paskatīties uz Enriki.
p.s. Ahh..kad Flaco Ibanez saņēma prēmiju un sāka skanēt "No puedo estar sin ti" tad sajutu, ka tā noilgojos pēc Marselas un Alessandro.. Kādreiz jāmeklē laiks, lai noskatītos vēlreiz.
Vispār šogad kaut kāds video apdalījums. Normāli noskatīties prēmiju nav kur. Bet tāpat..skaisti, kad gandrīz visi aktieri kopā savācas un dalās vienā notikumā. Par spīti tam, ka ar nominācijām un rezultātiem ir kā ir.
Поделиться10402.02.2015 21:44
Gada gaidītākais konkurss jau tuvojas un atnāks martā!!
Nominācijas 22 kategorijās (tās nerakstīšu, jo katru gadu tās pašas)
+
skatītāju balsojums šādās nominācijās: mīļākais skūpsts, mīļākā pļauka, mīļākais ļaundaris/ļaundare, skaistākais/skaistākā, mīļākais fināls, mīļākais pāris, mīļākais smaids.Šogad piedalīsies 9 telenoveles!
Поделиться10502.02.2015 21:47
žēl, ka nav "mīļākais apskāviens' - to dotu MD & Maxam.
Mīļākais smaids - viennozīmīgi Zuria Vega (Que pobres tan ricos), un pāris - Silvia & Horhe..
par pārējiem domāšu, kad būs video.
Поделиться10602.02.2015 21:57
Es noteikti zinu, kas neiegūs balvu mīļākais fināls - Lo que la vida me robo
Поделиться10702.02.2015 22:02
Es noteikti zinu, kas neiegūs balvu mīļākais fināls - Lo que la vida me robo
Nu ja iegūs tad esmu no citas planētas.
Gribu pagaidīt Mi corazon un No creo finālus..bet man liekas ka palikšu pie Que pobres tan ricos.
Поделиться10802.02.2015 22:26
Tā kā no šīm visām esmu redzējusi/skatos veselu vienu telenoveli.... laikam īpaši nebūs iespēju izvērsties izvēlēs
Поделиться10902.02.2015 23:29
ā kā no šīm visām esmu redzējusi/skatos veselu vienu telenoveli.... laikam īpaši nebūs iespēju izvērsties izvēlēs
Nu nezinu.. Balvas jau piešķir par konkrētām ainām, kas būs dotas balsošanai nevis par to, kas kādu noveli redzējis. Lai gan, protams, ja ir viena redzēta un otra nē, tad var zaudēt objektivitāti. Lai gan var jau arī objektīvi redzēt, kurā ainā piem. labāka pļauka vai labāks fināls utt.
Поделиться11003.02.2015 11:52
Es skatījos tikai La Gatu,nju tagad būs arī La Malquerida,reizēm acis iemetu Lo que la vida me robo.Man jau liekas,ka šogad būs liela konkurence!
Mejor Actriz-varētu būt Angelique Boyer(laigan varbūt parViktoriju Ruffo žūrija nobalsos)
Mejor Actor-Sebastian Rulli vai Gabriel Soto,bet tik pat labi Kristiāns
Поделиться11103.02.2015 12:12
La Gata ir vienīgā, kuru neskatījos 3 pilnībā redzētas, pārējās kā nu kuras.
Man jau liekas, ka grūti paredzēt labāko aktrisi vai aktieri...tikpat labi tā var būt arī Zuria..un varētu būt Silvija, ja viņu personisko nesaskaņu dēļ atkal nenoņems no nominācijām.
Un kā labāko aktieri redzi Horhi Salinasu - pārējiem (jaunākiem) aktieriem ir kur augt līdz viņam.
Bet žūrija vienmēr prot pārsteigt ar savu izvēli. tā ka gaidām
Kuru Kristiānu tu domā? Viņi tur divi , lai gan Meiers gan jau ļaundaros.
Поделиться11203.02.2015 12:32
La Gata ir vienīgā, kuru neskatījos 3 pilnībā redzētas, pārējās kā nu kuras.
Man jau liekas, ka grūti paredzēt labāko aktrisi vai aktieri...tikpat labi tā var būt arī Zuria..un varētu būt Silvija, ja viņu personisko nesaskaņu dēļ atkal nenoņems no nominācijām.
Un kā labāko aktieri redzi Horhi Salinasu - pārējiem (jaunākiem) aktieriem ir kur augt līdz viņam.
Bet žūrija vienmēr prot pārsteigt ar savu izvēli. tā ka gaidām
Kuru Kristiānu tu domā? Viņi tur divi , lai gan Meiers gan jau ļaundaros.
Es domāju par Kirstiānu Meieru.
Поделиться11307.02.2015 11:38
Nu nezinu.. Balvas jau piešķir par konkrētām ainām, kas būs dotas balsošanai nevis par to, kas kādu noveli redzējis. Lai gan, protams, ja ir viena redzēta un otra nē, tad var zaudēt objektivitāti. Lai gan var jau arī objektīvi redzēt, kurā ainā piem. labāka pļauka vai labāks fināls utt.
Grūti jau novērtēt, nezinot "background", apstākļus utt. Jā, var tīri vizuāli vērtēt, bet nu esmu visai droša, ka man tāpat lielākoties izvēle slieksies uz redzētu un iemīļotu telenoveli...
Поделиться11419.02.2015 12:53
skatītāju balsojums šādās nominācijās: mīļākais skūpsts, mīļākā pļauka, mīļākais ļaundaris/ļaundare, skaistākais/skaistākā, mīļākais fināls, mīļākais pāris, mīļākais smaids.
Nominētie skatītāju balsojumam:
mīļākais skūpsts Beso Favorito
- Sebastián Rulli y Angelique Boyer ("Lo que la vida me robó")
- Adriana Louvier y Gabriel Soto ("Yo no creo en los hombres")
- Esmeralda Pimentel y Erick Elías ("El color de la pasión")
- Luis Roberto Guzmán y Angelique Boyer ("Lo que la vida me robó")
- Silvia Navarro y Jorge Salinas ("Mi corazón es tuyo")mīļākā pļauka Cachetada Favorita
- Daniela Castro a Angelique Boyer ("Lo que la vida me robó")
- Mayrín Villanueva a Silvia Navarro ("Mi corazón es tuyo")
- Eugenia Cauduro a Claudia Ramírez ("El color de la pasión")
- Azela Robinson a Fabiola Guajardo ("Yo no creo en los hombres")
- Ximena Romo a Claudia Ramírez ("El color de la pasión")mīļākais ļaundaris Villano Favorito
- Flavio Medina ("Yo no creo en los hombres")
- Sergio Sendel ("Lo que la vida me robó")
- Alberto Estrella ("Lo que la vida me robó")
- Alexis Ayala ("Lo que la vida me robó")
- Alejandro Camacho ("Yo no creo en los hombres")mīļākā ļaundare Villana Favorita
- Daniela Castro ("Lo que la vida me robó")
- Azela Robinson ("Yo no creo en los hombres")
- Claudia Ramírez ("El color de la pasión")
- Mayrín Villanueva ("Mi corazón es tuyo")
- Rosa María Bianchi ("Yo no creo en los hombres")skaistākais El Más Guapo
- Sebastián Rulli ("Lo que la vida me robó")
- Jorge Salinas ("Mi corazón es tuyo")
- Erick Elías ("El color de la pasión")
- Gabriel Soto ("Yo no creo en los hombres")
- Pablo Lyle ("Por siempre mi amor")skaistākā La Más Guapa
- Angelique Boyer ("Lo que la vida me robó")
- Michelle Renaud ("El color de la pasión")
- Esmeralda Pimentel ("El color de la pasión")
- Zuria Vega ("Qué pobres tan ricos")
- Silvia Navarro ("Mi corazón es tuyo")mīļākais fināls Final Favorito
- "Lo que la vida me robó"
- "El color de la pasión"
- "Yo no creo en los hombres"
- "Qué pobres tan ricos"
- "Mi corazón es tuyo"mīļākais pāris Pareja Favorita
- Silvia Navarro y Jorge Salinas ("Mi corazón es tuyo")
- Angelique Boyer y Sebastián Rulli ("Lo que la vida me robó")
- Adriana Louvier y Gabriel Soto ("Yo no creo en los hombres")
- Esmeralda Pimentel y Erick Elías ("El color de la pasión")
- Zuria Vega y Jaime Camil ("Qué pobres tan ricos")mīļākais smaids Sonrisa Favorita
- Esmeralda Pimentel ("El color de la pasión")
- Paulina Goto ("Mi corazón es tuyo")
- Michelle Renaud ("El color de la pasión")
- Pablo Lyle ("Por siempre mi amor")
- Erick Elías ("El color de la pasión")
Sekojam līdzi informācijai, lai drīzumā varētu sākt balsot!
Statistika par Skatītāju piešķirtajām nominācijām:
El color de la pasion: 12
Lo que la vida me robo: 11
Yo no creo en los hombres: 9
Mi corazon es tuyo: 8
Que pobres tan ricos: 3
Por siempre mi amor: 2
La Gata: 0
La Malquerida: 0
Quiero amarte: 0
Поделиться11519.02.2015 12:56
smieklīgi par ļaundariem - 5 nominācijas un tikai 2 telenoveles
Par mīļāko smaidu - es tā nespēlēju - kur ir Zurija?
Wow..negaidīti, ka tādā konkurencē El color de la pasion visvairāk nomināciju.
Ļoti gribas ātrāk pašas prēmijas. tāda intriga!
Поделиться11619.02.2015 15:50
Un kur La Gata,es tā cerēju
????
Поделиться11723.02.2015 18:39
Ak, es jau sacerējos, bet izrādās, ka gads jāgaida līdz nominācijās būs iekļauta La sombra de pasado dziesma..Būtu balsojusi par to šogad..
Bet interesanti, cik liela varbūtība, ka var neuzvarēt Lo que la vida me robo dziesma (kurš uzdrīkstēsies nenobalsot par Enriki Iglesiasu ). Bet tā jau man grūti arī šogad izvēlēties mīļāko dziesmu.. Bet nu ok..vēl jāpagaida, kad būs zināmi nominētie. Gan jau nenominēs kādu no dziesmām, kas man prioritātēs Šodien jau pēc Meksikas laikiem būs zināmi nominētie
Поделиться11823.02.2015 20:19
Ak, es jau sacerējos, bet izrādās, ka gads jāgaida līdz nominācijās būs iekļauta La sombra de pasado dziesma..Būtu balsojusi par to šogad..
Nu jā, jo telenovele jau vēl līdz prēmijām nebeigsies Bet man arī dziesma favorītos.
Bet interesanti, cik liela varbūtība, ka var neuzvarēt Lo que la vida me robo dziesma (kurš uzdrīkstēsies nenobalsot par Enriki Iglesiasu ). Bet tā jau man grūti arī šogad izvēlēties mīļāko dziesmu..
Man Lo que la vida me robo dziesma nav no lielākajiem favorītiem, man favorītos ir tikai pats Enrike . Man laikam 1. vietā patīk El color de la pasion dziesma, 2. vietā Que pobres tan ricos 3. La malquerida, kurā gan labāk patīk nevis ievaddziesma, bet Akācijas un Estebana dziesm/tāpat 3. vietā lieku arī Mi corazon es tuyo, tād apozitīvi uzlādējoša
Bet nez, ja pirmajā vietā neieliek Enriki, tad varbūt liks Malqueridu, jo to tomēr iedzied Kastro, un viņš ir diezgan slavens.
Поделиться11923.02.2015 21:42
Es par Que pobres tan ricos. Man šī dziesma vienmēr uzlabo noskaņojumu un uzjundī foršas atmiņas par noveli.
neatceros El color de la pasion dziesmu kad būs nominētās dziesmas, tad tāpat būs viss jāpaklausās. Bet parasti mūzikas nominācija man liekas vissarežģītākā.
Поделиться12023.02.2015 23:22
Es taču teicu, ka gan jau nebūs kādas no manām favorītdziesmām un netika nominēta mana galvenā favorītdziesma Mi tesoro No otras puses - tā vai citādi balsos žūrija.
Bet lai tik pamēģina nākamgad neielikt Te prometi.
P.S Kastro ar Malquerida dziesmu arī netika nominēts.
Un protams, ka arī Silvijas nav. Tik žēl, ka šajā pasākumā dominē personiskās nesaskaņas.
Susanas Gonsalesas arī nav..Un viņa arī tik talantīga! Nesalīdzināt ar dažām, kas ir nominētas. Arī gan jau Susanai kaut kādas nesaskaņas.