aNgeL написал(а):Viss tomēr izrādījās ne tik paredzams
Prieks, ka MCET ir labākā telenovele - tomēr tā bija košākā un ļoti daudz kur iesaistījās, internets vienmēr bija pilns ar visādām interesantām lietām, konkursiem utt. Tā ka manuprāt - pareizākā izvēle, lai gan personīgi man labākā ir Que pobres tan ricos.
Galvenā varone - esmu pārsteigta, ka Adriana ieguva balvu. Es būtu gribējusi, lai prēmija tiek Anželikai (lai gan viņa jau vairākas ir dabūjusi, tā ka labi vien ir ka iedeva kādam citam) vai Zurijai - abām daudz labākas un interesantākas lomas. Zurija vispār ir malacīte - katra galvenā varone viņāi izdodas savādāka.
Galvenais varonis - Uzskatu, ka visvairāk strādāt ir nācies Horhem Salinasam un viņam loma labāka nekā Sebastjanam un ar vairākām šķautnēm (lai gan droši vien viss atkarīgs no aktiera, jo ja šogad būtu Amor real, tad prēmiju es dotu Kolungam)
Ļaundare - Danielai bija ļoti ļauna ļaunā, bet nekā oriģināla tur nebija salīdzinot ar Azelas varoni. Tā ka esmu pārsteigta ari par šo balsojumu.
Ļaundaris - yey, Flavio ir labākais!
Jaunā aktrise - Galīgi nepiekrītu, ka prēmiju iedeva Paulīnai. Vispār neko īpašu viņas varonē neredzēju un bieži kaitināja ar bērnišķīgiem izgājieniem (lai gan aktrise ļoti skaista). Manuprāt, daudz interesantāka loma un labākas aktrises dotības parādīja Nataša.
9 telenoveles un 5 palika bez prēmijām. Skumīgi par tiem, kas neko nedabūja, gan jau viņiem smagi bija tur atrasties un redzēt, kā visu savāc pārējās 4. Jāatzīmē arī ka El color de la pasion dabūja tik daudzas nominācijas, bet beigās nevienu prēmiju.
Es domāju, ka šoreiz lomu nospēlēja gan Horhes, gan Osorio, arī citu komentāri par šo prēmiju negodīgumu, un tad nu tika labota situācija, un balvas tika sadalītas daudz maz godīgi. Piekrītu praktiski visam, ko saki, vienīgais man par Mi corazon es tuyo daudz labāk patika Yo no creo en los hombres dēļ lielās intrigas, no MCET daudz nav redzēts un ja godīgi arī nevelk skatīties, vienīgi MCET plus tāds, ka telenovelei bija pabeigtības saruna, bet YNCELO tā nebija. Manuprāt, Horhe bija pelnījis, spēcīgāks, interesantāks varonis viņam sanāca, lai gan Sebam tika iedots TĀDS varonis, viņš to nespēja iznest tādā līmenī kā Kolunga. Man Adriana patīk, bet MD lomu es nenosauktu par kaut ko spilgtu, tāpēc labāk gribēju, lai balvu saņem Anhelika vai Zurija. Azela bija pelnījusi balvu kā ļaundare, jo Daniela bija tik neinteresanta - klasiskā ļaundare, ļauna, jo ļauna, un viss. Bet Hosefa bija tik pretrunīgs un mānīgs tēls, kuru ar interesi varēja vērot. Jaunās aktrises balvu bija jāsaņem Klārai no YNCELO, bet viņu pat nenominēja.