TDA: preses skeni un ziņas
Сообщений 21 страница 28 из 28
Поделиться2224.04.2011 23:53
Varbūt nesarunājas, lai neradītu kārtējās baumas, vai arī sastrīdējušies - kaut arī tam kaut kā neticu. Jo cik dzirdēts viņiem kopš Cuidado con el angel laikiem ir labas attiecības.
Поделиться2325.04.2011 14:29
Nē, nu noteikti nav sastrīdējušies (man liekas). Tieši baumu dēļ gan jau arī nerunā. Un Elizabete taču tik greizsirdīga uz Maiti. Taču tik daudz runāts par to, ka šiem Cuidado laikā bijis romāns un ka Maite bija traki iemīlējusies Viljamā.. Bet nezinu..ignorēšana man neliekas labākais variants, jo taču arī uzreiz piesaistīja presi utt..
Поделиться2425.04.2011 19:20
Nē, nu noteikti nav sastrīdējušies (man liekas). Tieši baumu dēļ gan jau arī nerunā. Un Elizabete taču tik greizsirdīga uz Maiti. Taču tik daudz runāts par to, ka šiem Cuidado laikā bijis romāns un ka Maite bija traki iemīlējusies Viljamā.. Bet nezinu..ignorēšana man neliekas labākais variants, jo taču arī uzreiz piesaistīja presi utt..
Bet, ja neignorētu, tad piesaistītu presi ar ko citu. Tad atkal būtu virsraksti, ka viņi ārpus telenoveles koķetē viens ar otru utt. Prese vnm atradīs par ko rakstīt, tāds ir viņu darbs.
Поделиться2525.04.2011 20:03
Nu jāa.. bet tomēr.. vismaz sasveicināties varētu un viss..vairs neskatīties viens uz otru Lai gan Tev taisnība - presi nekas nevar atturēt. Tāds jau viņu darbs un taču arī jāpelna.
Поделиться2818.02.2012 12:01
Premios People En Español 2011
PAREJA DEL AÑO / GADA PĀRIS
William Levy y Maite Perroni (Triunfo del amor)