- 5.
aNgeL написал(а):Nabaga Ivans! nācās saprast, ka īstenībā Maripaz nemīl viņu un negrib bērnu saglabāt. Bet man patika, ka Ivans tik atbildīgi pret to izturējās, uzņēmās visu vainu uz sevi, lai gan daļēji arī Maripaz bija vainīga, kas solīja, ka lieto tabletes.
Nu Maripaz jau tur lielākā vaina bija - gan jo izklaides dēļ spēlējās ar Ivanu (viņam ta vismaz patiesas jūtas bija), gan jo "aizmirsa" tabletes - ko tad gaida???
aNgeL написал(а):Un Lusijai arī smagi. Ierodas māsa un sagrauj viņas sapņus.
viņas man visvairāk žēl - vismaz šajā pusaudža vecumā viņa tik mīļa, jauka, sapņotāja tāda... Un Ivans sapinas ar māsu. :/
aNgeL написал(а):Vispār tā interesanti sanāk - kamēr Ivans cenšas glābt Maripaz dzīvību, aizliedzot abortu, tikmēr, viņam nezinot, to izdara māte.
Hm, interesanti, es šādā veidā nemaz neiedomājos. Tas, ko es ievēroju un kas man patika - kā Herardo (?) iestājās pret abortu meitai, kad tikko viņa paša bērns tika nogalināts...
GaBy написал(а):Nabaga Alīsija, es pat iedomāties nespēju cik viņai to bija smagi izdarīt..
Nabaga... tfu, man lamāties skaļi gribas uz to gļēvo sievišķi! Man pat vārdu trūkst! Kā var taisīt abortu tādu iemeslu dēļ??? Vīrieša dēļ! Un nevis pat, jo viņš to grib, bet "lai nesagādātu problēmas"??? Un visas viņas asaras, piedošanas lūgšana gan pirms tam baznīcā, gan pēc tam - tāda sasodīta liekluība! Vajadzētu - izdarītu vēlreiz! Vienīgais, par ko man prieks, ka tika parādīts, ar ko tas var beigties...
aNgeL написал(а):Man arī Karlota patīk Tas gan straujais ieteikums uzreiz atdot Maripaz bērnu adopcijai nedaudz negaidīts, bet visā visumā - viņa vispar nebruka virsū Ivanam.
nu, tas man šķiet loti loģisks risinājums - ja negrib, lai visi zina par to, ka Maripaz ir ta bērns... Vismaz viņš dzīvos - un adoptēts visticamāk laimīgākā ģimenē nekā Maripaz viņam sniegtu...
Nobeigumā vēl tikai gribu piebilst, ka man kkā trūkst emociju no Ivana puses :/ nez, visā tajā ar Maripaz, un mātes nāvi... Man trūkst pārdzīvojuma. Kaut kā tā... pārāk mierīgs un nosvērts viņš.
Yay - beidzot pienākusi arī Sandras kārta būs!!! Bet to ne šodien vairs...