TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mi corazon insiste...en Lola Volcán (Telemundo, 2011)

Mi corazon insiste...en Lola Volcán (Telemundo, 2011)

Сообщений 21 страница 40 из 58

21

Treileris

0

22

http://4put.ru/pictures/small/130/399937.jpghttp://4put.ru/pictures/small/130/399943.jpg

Lielas

http://4put.ru/pictures/max/130/399937.jpg

http://4put.ru/pictures/max/130/399943.jpg

0

23

0

24

http://4put.ru/pictures/max/135/416563.jpg

0

25

0

26

Piektdien pirmās 20 minūtes kanālā Telemundo!

0

27

Pirmās 20 minūtes
http://www.dailymotion.com/video/xituwn_primeros-19-minutos-de-novela-mi-corazon-insiste_lifestyle

0

28

Entrada:

0

29

Oo, no Entradas sākuma domāju, cik jocīgi redzēt ar šo dziesmu šo video, jo asociējas vairāk ar viņa klipu, un daža laba dēļ arī ar Gabiju. :D Un tad beigās kadrs, kas tik līdzīgs klipam :D

Ak, gribas skatīties šo seriālu! Viņi izskatās tik... interesanti. NEz. Tādi traki. :D

0

30

Skaties.. Kur problēma? :D :D
Nu jāa. mazliet ir dīvaini šī dziesma ar šo telenoveli..

0

31

Problēma tajā, ka man gandrīz 20 sērijas LFDD jāiedzen :D

0

32

Iedzīsi lfdd un būs ievilcies šis :P

0

33

tur jau tās šausmas.... :D

0

34

Reitingi sūdīgi. Un nav brīnums. Noveli reklamē kā - Jencarlos un Carmena - beidzot kopā, kā visa pasaule to jau ilgi bija gaidījusi. LOL. Visa pasaule bija gaidījusi un gaida Espinelu atkal kopā. Pēc visiem faniem ir jūtams, ka nu nav jencarlosam i ne tuvu tādas ķīmijas ar Carmenu, kā ar Gaby. Diez, ko Telemundo darīs... jencarlos tvitterī ierakstīja, ka bija kā reiz vakar sanāksme, kur tika ģenerētas idejas, ko un kā tālāk darīt ar sižetu. Nez, vai būs ko labu izdarījuši. Vienkārši Carmena un Jencarlos izskatās kopā kā čomaki, draugi, nevis kā mīlnieki.

0

35

Man jau slikti metas no šīs telenoveles reklāmām! Telemundo mājaslapā vispār neko nav iespējams skatīties šitā dēļ..
Jāa.. Ai, nu bija uzreiz skaidrs, ka būs slikti reitingi.. Skatītājiem patīk actions, visādas mafijas un tml, tāpēc labi reitingi ir tieši šī tipa novelēm..No otras puses diezgan skumji, jo nevar tak visu laiku filmēt tikai actionu.. Nu un ja jau domā, ko darīt ar sižetu, tad visticamāk kaut ko tādu arī iebāzīs, kā jau telemundo to dara gandrīz vai ar katru noveli, kurai zemi reitingi.
Man patīk ļoti kā kopā izskatās Carmena un Jencarlos, bet ja runā par ķīmiju..nezinu..pat neesmu domājusi ir viņiem tāda vai nav.. Wnk izskatās saderīgi :D

0

36

es te vēl palasīju komentus un kopumā visi slavē Jencarlosu un noliek Karmenu un piemin Gabiju un Angela/Manuelas ķīmiju. Bet vispār man liekas, ka Andresa tēls ir tāds biki vājš un Jencarlosam tādi nepiestāv. Nez. Visi arī saka, ka Ana Layevska un džeks negatīvais tēls abi esot ļoti vāji nelieši. Es neesmu redzējusi, tik saku, ko lasīju forumos. Jā, un arī to, ka sižets garlaicīgs.

Paskatīsimies, kā ies Flor Salvaje - tur būs vecās tradīcijas - nauda vai mīlestība, jauni aktieri. Roberto pirmā galvenā loma, Monikas pirmā noveles ar Telemundo. Bet nez - es kaut kā nespēju pieņemt Roberto Manriki kā galveno varoni. Man viņš liekas nepietiekami harizmātisks un asociējas tikai ar galvenā varoņa labāko draugu labākajā gadījumā.

Es tik visu laiku prātoju, kuru aktieri Gabijai pieliks... Man pat bail.

0

37

Hmm..Man kāreiz Karmena šeit patīk vairāk nekā Jencarlos.. Laikam jau varoņu ietekmē, jo piekrītu, ka Andress ir tāds, ka īsti netur līdzi Lolai. Par sižetu neko nezinu, izņemot to ko redzēju 8 sērijās, tāpēc nevaru īsti spriest par garlaicīgumu :D bet no tā ko redzēju..brīžiem ir aizraujoši, brīžiem pārtinu... Normāli.. Nez..man patika Auroras otrā daļa ļoti, to ka Reinu tāpat kā daudzi uzskatu par šedevru arī nav jaunums.. un tāpēc kad šie abi beidzās, tad uzreiz jūtu ka Corazon mani daudz mazāk paķēra, un arī Casa de al Lado, lai gan iepatikās, tomēr nevelk līdzi Reinai un rezultātā vispār negribas vairs neko skatīties :D
Ir saprotama tā visa Espinelas mīlēšana un tāa.. bet tomēr nevar tak viņi abi tagad līdz mūža galam tikai viens ar otru filmēties :D :D :D Bet tajā pat laikā no salīdzinājumiem vairs neizbēgt viņiem visiem.

Par Any Layevsku runājot.. man viņa neliekas vāja ļaundare, tieši otrādi viņai šādas lomas padodas..Nu šajā telenovelē vaina ir pašā Deborā, kura ir pārāk histēriska un tādas ļaundares ir kaitinošas, bet El fantasma de Elena, cik nu es no šīs noveles redzēju, bet brīžiem no Layevskas varones šermuļi skrēja :D
Kaut kā Flor Salvaje man arī neliekas, ka dabūs labus reitingus.. It īpaši tādēļ, ka jaunie aktieri. Nez nez... skatītājiem ir grūti izpatikt šajā gadsimtā :D bet tad jau redzēs.

0

38

Cik nu es redzēju (5 sērijas) un uz mana fona (vienīgais seriāls kopš marta sākuma Fuerza del destino), tad man pagaidām visai ļoti patīk - nu ne tā, ka pilnīgi stāvā sajūsmā, bet man patīk Jencarlos un Carmena, patīk viņu varoņi un attiecības. :)
šobrīd man grūti spriest, kā tālāk attīstīsies sižets, tāpēc par to nekomentēšu pagaidām.. :)
Un, nu jā, saprotu, ka action ir interesanti, bet tiešām nevar jau visu laiku tikai tāda tipa filmēt... Bet varbūt vienkārši ar mierīgākām ir grūtāk paķert, tur vairāk jāpiestrādā, ar action vienkāršāk. Varbūt.

0

39

Paloma написал(а):

Bet varbūt vienkārši ar mierīgākām ir grūtāk paķert, tur vairāk jāpiestrādā, ar action vienkāršāk. Varbūt.

Tā varētu būt.. Galu galā ir bijis tik daudz mierīgu telenoveļu, ka izdomāt tādā stilā kaut ko jaunu un piesaistošu..oriģinālu.. ir grūti! Action telenoveles ir labas ar to, ka dramatika ir augstākajā līmenī, līdz ar to varoņiem ir ļoti spēcīgas emocijas un pārdzīvojumi..

0

40

11-12

Ek, kaut arī sapratu, ka tā nevar būt, tomēr līdz pēdējam mirklim ar drebošu sirdi cerēju, ka Andress paspēs. Protams, ka nepaspēja. :(
Pēc tam tā aina kapsētā - ak. Smagi. :( Bet .. es ,nez, citi var kritizēt, bet man patīk šis seriāls tā varoņu spēka dēļ - ok, ne pie kā īsti nenoveda, bet izkliedzās vismaz abi, Lola piespieda viņu noklausīties, kas viņai sakāms, pat ja Andres nenoticēja, nesaprata. Bet nabaga Lola... Viņai jau tā bija tik smagi, un tad izrādās, ka Andres dzīvs, un vēl galīgi viņu noraida un netic viņai... :( Ok, no vienas puses varu saprast arī viņu, bet... Lolas šobrīd vairāk žēl. :/
E ļoti, ļoti ceru, ka Deboras plāns neizdosies :s tas būtu jau pārāk traki - ka viņš apprecētos tajā kapelā! :s

Ak jā, un starp citu, Lolas laulība nav derīga nevienā galā. Bet nu tas tā, teoloģiska atkāpe. :D Un man interesanti, pa kuru laiku viņi parakstīja dokumentus? Ne jau pirms jāvārda. Un pēc tam nebija kad - un nez vai Lola būtu parakstījusi. Un šī baznīcas laulība vsp izsmiekls. Nu jā. :D Bet sižeta vārdā lai nu būtu.. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mi corazon insiste...en Lola Volcán (Telemundo, 2011)