Mazais Gabo ir tik sasodīti jauks..
Emperatriz: video
Сообщений 21 страница 35 из 35
Поделиться2419.04.2011 12:55
Šajā video varat redzēt Edīti Gonzalezu un Mauricio Islasu telenoveles 'Emperatriz' kastingā.
Njā, nu sorry, bet Gabija daudz spēcīgāk tēlo Emperatriz un viņai ir jābūt spēcīgai sievietei ar raksturu, bet noskatoties Edītes tēlojumu, sevišķi pie 1:30, kur viņa saka 'Vengo por mi hija.', liekas, ka viņa tulīt apraudāsies, bet, kad Gabija vienā no promo teica šos vārdus 'Voy a luchar para recuperar a mi hija.', tirpas izskrēja cauri, pirmoreiz skatoties!
Поделиться2722.04.2011 22:51
Njā, nu sorry, bet Gabija daudz spēcīgāk tēlo Emperatriz un viņai ir jābūt spēcīgai sievietei ar raksturu, bet noskatoties Edītes tēlojumu, sevišķi pie 1:30, kur viņa saka 'Vengo por mi hija.', liekas, ka viņa tulīt apraudāsies, bet, kad Gabija vienā no promo teica šos vārdus 'Voy a luchar para recuperar a mi hija.', tirpas izskrēja cauri, pirmoreiz skatoties!
Jā!! Piekrītu! Gabija tēlo Emperatriz spēcīgāk. It kā jau Edīte ar spēcīga.. Bet nu nē. šī ir izteikti Gabijas loma! Man patiktu, ja būtu ar Islasu, jo Prisionerā viņu nomainīja, tad šeit varētu vismaz izbaudīt.. bet arī Bernie tikpat laba izvēle, jo Tierrā viņam nebija lemts bet nu jāa...tāpat kā Edīte un Gabija radītu 2 dažādas Emperatriz, tāpat arī Maurisio un Bernie radītu divus pilnīgi dažādus Alehandro.
Поделиться2822.04.2011 23:00
šī ir izteikti Gabijas loma!
Aha!
Man Islass ļoti patīk, bet kkā dzirdot, ka Bernijs piedalīsies un turklāt viņa varonim vārds Alehandro.. Islasu neiztēlojos ar tādu vārdu.. Alehandro man asociējas ar pagara auguma vīrieti un sportiskas miesas būves, nu tāds kā Williams, arī Bernijs..
Поделиться2922.04.2011 23:04
Man Islass ļoti patīk, bet kkā dzirdot, ka Bernijs piedalīsies un turklāt viņa varonim vārds Alehandro.. Islasu neiztēlojos ar tādu vārdu..
es gan laikam ļoti pat iztēlojos, jo vienā savā stāstā Islasu nosaucu tieši šajā vārdā Kā Alekss neiedomājos. Bet pilnajā Alehandro - jā.
Alehandro man asociējas ar pagara auguma vīrieti un sportiskas miesas būves, nu tāds kā Williams,
Sagribējās Sortilegio
Поделиться3022.04.2011 23:15
es gan laikam ļoti pat iztēlojos, jo vienā savā stāstā Islasu nosaucu tieši šajā vārdā
Ā, nu tad jā!
Sagribējās Sortilegio
Por Dios, tikai nesāc!
Поделиться3122.04.2011 23:48
Por Dios, tikai nesāc!
Es nepaspēju sākt..Tu pasteidzies man priekšā un pirmā sāki
Поделиться3223.04.2011 11:14
Es nepaspēju sākt..Tu pasteidzies man priekšā un pirmā sāki
Eh, labi, projehaļi..
Поделиться3327.04.2011 08:58
Filmējot pirmās sērijas
Поделиться3429.04.2011 11:03