15.
Tik šodien ievēroju, ka zem virsraksta El fuerza del destino ir El historia Ivan y Lucia
No ārpuses tā māja, kuru nolūkojuši Ivans un Tonijs, tāda vienkārša, bet kāds iekšpagalms smuks...
Un Lusija, tāda nopietna uz satikšanos atnāca, a kad runāja pa telefonu, tāda satraukta un priecīga bija, tad notikumi ar Maripaz nebija ne prātā...pretrunas...pretrunas Un kas par sarunu, tādu emociju pārpilna...man tik žēl gan Ivana, gan Lusijas, abiem smagi Un tad Ivans kā viesulis iebrāžas Karlotas mājā...ehh...žēl, ka tur nebija Lukrēsijas, būtu labāk, ja viņa dabūtu trūkties, bet no otras puses, tad varbūt šī runātu pretī savas aizspriedumainās runas un Ivans kļūtu vēl dusmīgāks.
Visbeidzot vakariņas ar Maripaz, Ivans tāds ārēji laipns un Maripaz joprojām augstās domās par sevi itin nemaz neko nenojauš un domā tikai par moteli un oho, kādu solījumu izvilināja Ivans
Iedomājos, ka Karlotai ar Antoni ietu labi kopā Tādi lādzīgi tomēr abi Un saukšana par Toni, Toni, Toni man izraisīja smaidu
aNgeL написал(а):Bet jāa - Tonijs forši aizstāvēja viņu. Un vispār man jau patīk Tonija un Karlotas attiecības.. jau kopš brīža, kad Lusija Tonijam ieminējās par savu vecmāmiņu
Jā, aizstāvēšana ar tāda mīļa bija, kā nekā nupat tikai iepazinās, bet saprata, ka jauka sieviete
GaBy написал(а):Es viņu abus vnk mīlu.. Tonijs ir kā Ivana sirdsapziņa, tai pat laikā Karlota ir Lukrēcijas sirdsapziņa..
Ļoti labi teikts, vārds vietā
Un Maripaz nespēj tiešām turēt savu muti...visu izpļāpāja Davida ģimenei...taisni riebjas...
Un nākamās sērijas avance...nespēju vien sagaidīt