Aktieri par saviem varoņiem
La Casa de al Lado (Telemundo, 2011)
Сообщений 21 страница 40 из 56
Поделиться2231.05.2011 18:31
Treileris
Поделиться2331.05.2011 23:54
Ooj, man gandrīz skudriņas - gaidu, gaidu, gaidu! Bet viens gan ir skaidrs - priekš manis šis noteikti nebūs vēla vakara seriāls
Поделиться2401.06.2011 01:19
Ai, da laaabi Šitajās telenovelēs par spīti sižetam ( Elisa, Alguien te mira.. šis ) nav nekā tāda, ko nevar skatīties naktī Īpaši kad tik iemīļoti aktieri
Поделиться2501.06.2011 07:51
Tad tu vienkārši esi pārāk labās domās par manu nervu sistēmu. Man nevajag, lai man pēc tam visu laiku uz balkona rēgojas maniaks ar nazi rokās.
Поделиться2601.06.2011 07:59
Nē, wnk noskatoties divas tāda tipa Telemundo telenoveles, es nonākusi pie šādiem tādiem secinājumiem Turklāt šī telenovele nav par maniaku ar nazi uz balkoniem Nu tad jau redzēs, kā būs
Поделиться2703.06.2011 01:42
Entrada:
Поделиться2803.06.2011 01:42
Pirmā sērija kļuva par trešo labāko Telemundo telenoveļu pirmizrādi
Поделиться2904.06.2011 19:29
Nez... mūzika, protams, dramatiska, bet man pietrūka, ka nebija vokāla. Nez, kaut arī actions, bet man apnika tik ilgi skatīties pie tādas mūzikas tikai.
Varu palūgt linkus sērijām?
Поделиться3004.06.2011 20:05
Instrumentālais variants pēdējā laikā ir novērojams daudzās Telemundo telenovelēs..it īpaši Čīles noveļu rīmeikiem. Šāda tipa telenovelēm nemaz nepiestāv vokāls... te ir citādāks žanrs un vārdi lieki, manuprāt.. Mazliet citādāka situācija ar Alguien te mira.. Tur papildināja ar tekstu, bet tas ļoti iederējās un bija pa tēmai.
Telemundo telenoveļu linkus vismaz es forumā nelikšu tā ka, ja kādam vajag, tad griezieties personiski.
Поделиться3105.06.2011 11:36
Haha, man laikam pēdējais laiks pie psihiatra. aNgeL, es esmu pilnīgi droša, ka šis nav naktī skatāmais seriāls.
Noskatījos pirmo sēriju... Un nav jau runa par slepkavībām, bet par visu to noslēpumaino, baiso gaisotni.
Man baigi patika viens mazs momentiņš - kad Gonzalo pateica jāvārdu, tur bija viens tāds foršs Varoni skatiens - it kā būtu greizsirdīgs Sjačokes dēļ.
Bet nu jā, esmu ieintriģēta, kas tur īsti tajā mājā notiek...
Поделиться3205.06.2011 12:09
Haha, man laikam pēdējais laiks pie psihiatra. aNgeL, es esmu pilnīgi droša, ka šis nav naktī skatāmais seriāls.
Nu labi...pieņemsim Varbūt es vienkārši esmu pieradusi pie tāda tipa seriāliem utt., un esmu redzējusi daudz ko vairāk, tāpēc šis man neliekas nemaz baiss Ja man ir baisas sajūtas, tad tas ir no kaut kā pārdabiska vai mistiska.. šeit nekā tāda nav, tāpēc, man liekas, mierīgi skatāms naktī
Поделиться3305.06.2011 16:46
Nu man vairāk baisi no reāliem ļaundariem Un jā, esmu viegli iespaidojama un neesmu pārāk radusi pie tādiem visādiem seriāliem
Поделиться3405.06.2011 17:16
Man vislabāk patīk tas, ka vismaz man ir sajūta, ka viņi visi zina, kurš no viņiem ir slepkava Interesanti, kā tur patiesībā, cik daudz kurš ko zina Un vispār man grūti noticēt, ka starp viņiem visiem šis slepkava ir.
Поделиться3506.06.2011 22:50
4.
To, ka Ignasias mīļākais ir Migela varonis, man jau likās no paša sākuma.. un beidzot šajā sērijā to parādīja. Varbūt tas ir realās dzīves iespaids, bet..tās tik ir emocijas redzēt viņus kopā!! Šitāda ķīmija!!! Tas ir kaut kas!!! un aww.abiem telenovelē būs bērns Vispār viņiem visiem četriem ir jāizveido viena kopīga ģimene, jo viņi tur visi viens ar otru. Galvenais pats satiekas ar Gonsalo sievu, bet ka Gonsalo draudzējas ar Pilaru - tas gan slikti
Vispār man grūti iedomāties, kas vispār risināsies visas telenoveles gaitā, jo jau tagad sajūta, ka pēc dažām sērijām viss varētu atrisināties
Поделиться3607.06.2011 00:00
4.
Jāā, kaut kā grūti just kko negatīvu pret tiem diviem krāpniekiem - tik forši viņus redzēt kopā!
Vienīgi es nekādi nespēju atbrīvoties no Martina tēla - viņš te tik līdzīgs viņam... Tikpatlabi varētu būt viena persona
Drausmas, viens par otru vainīgāks izskatās jau viens to, otrs šito izdara... un neko saprast.
Un jā, piekrītu, ka sajūta, ka varētu drīz beigties - tiešām nesaprotu, ko tur veselas telenoveles garumā var izveidot.
Vēl viena lieta... Tomēr savādi kaut kā - precēties un nepateikt topošajai sievai, ka esi neauglīgs, ka jums nekad nebūs bērnu... Negodīgi kaut kā. To tomēr ir tiesības zināt.
Поделиться3707.06.2011 00:16
Tomēr savādi kaut kā - precēties un nepateikt topošajai sievai, ka esi neauglīgs, ka jums nekad nebūs bērnu... Negodīgi kaut kā. To tomēr ir tiesības zināt.
Nu..kas zina..Galu galā ne velti seriāla devīze ir "nada es lo que parece".. Tā ka būtībā te visam ir jāliekas savādi līdz nāks gaismā viss Un Ignasia arī negodīgi rīkojas, krāpjot viņu jau pirms un pēc kāzām
Vienīgi es nekādi nespēju atbrīvoties no Martina tēla - viņš te tik līdzīgs viņam... Tikpatlabi varētu būt viena persona
Jāa.. ir tāda sajūta It īpaši man tā bija, kad viņš smaidīja Renato priekšā un tad smaids pazuda tiklīdz viņš izgāja.. tieši tāpat viņš liekuļoja Manuelas ģimenes priekšā
Поделиться3807.06.2011 08:52
Un Ignasia arī negodīgi rīkojas, krāpjot viņu jau pirms un pēc kāzām
Nē, nu par to jau nav runa... bet viņš ta viņu tip mīlēja tak precoties (vairs jau es nesaprotu, kas un kā ), vel Renato teica, ka uz visu mūžu apprecējies. Ar labiem nodomiem precoties tik un tā ir dīvaini kko tādu nepastāstīt katoļu baznīcā viņu laulību varētu atzīt par nederīgu - ja viņa nebūtu precējusies, zinot, ka nebūs bērnu (ok, šis nav konrētais gadījums, jo tāpat tika pie bērna )
Jāa.. ir tāda sajūta It īpaši man tā bija, kad viņš smaidīja Renato priekšā un tad smaids pazuda tiklīdz viņš izgāja.. tieši tāpat viņš liekuļoja Manuelas ģimenes priekšā
nu viņš jau te riktīgi tāds pats ... arī izskatā. tik vārds pamainījies.
ā, vēl ko gribēju teikt - par tā puikas aizvešanu uz karatē es gan viņu atbalstu. Tā Pilara tiešām par daudz ar viņu auklējas, man dusmas uz viņu pilnīgi bija, kad viņa teica, ka tev nav jātrenējas, ja negribi utt. Tak redzams, cik vājš tas puika ir... :/ nu, tīri garīgi, ne tikai fiziski. Jāmāk tak tomēr par sevi pastāvēt...
Поделиться3909.06.2011 09:19
5.
Kāa man patika Sjačokes skatiens brīdī, kad tas šoferis prasīja viņai papildus naudu!!
6.
Man aizdomas, ka šī otrā Haviera mīļākā varētu būt Karlas varone! Ja tā ir, tad pavisam drīz beidzot parādīs viņu
Поделиться4007.07.2011 12:39
7. Ah, super. Beidzot var redzet ari Karlas varoni. Interesanti, kada vinja. Bus. Izskatas pec ne tik labas ah, bet fantastiski skatities uz vinjas, Cathy un. Migela telojumu. Fantastiski aktieri. Jau shajaa serija Karlai un Migelam tik forshas un saderigas ainas. Zel, ka Maritza nobaaleeja vinjiem blakus. Vinjai nepiestav pozitivaas varones.