TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » The Secret Circle

The Secret Circle

Сообщений 41 страница 60 из 94

41

Siikaa написал(а):

Bet nu vispār es ar laikam sliekšos uz Niku...

YAY  :flag:

0

42

Noskatījos 1. sēriju :) Vakarnakt jau itunes bija par brīvu iespējams novilkt un ļautiņi papūlējās citos download serveros salikt  :playful: Ja arī jums jau ātrāk gribas noskatīties, tad novilkt var šeit:

vai arī noskatīties onlainā šeit (iesaku ņemt putlocker linku, tur ļoti laba kvalitāte un neštopējās):
http://www.1channel.ch/tv-2727189-The-S … -episode-1

Manas domas in general:
GEILS IR FANTASTISKS! VIŅAM TĀ BIG BAD EVIL LOMA TIK ĻOTI PIESTĀV!! ES ESMU SAJŪSMĀ  :crazyfun: Viņa dēļ toč turpināšu katru nedēļu skatīties. Geils manuprāt ir šī seriāla viens no lielākajiem plusiem. Otrs ir lielais plotlains - ir kā TVD, ka notiek tas, ko negaidi, ir pārsteigumu. Tas man ļoti patīk.
Savukārt, lai kaut ko pateiktu par varoņiem vēl jāpagaida. Katrā ziņā pagaidām Kesijas varone man ļoti patīk. Viņa no tās kompaškas vissakarīgākā, kas reāli domā. Pārējie man atgādināja tādu tīņu bariņu, kas nu tik gaida lielo poweru un nu tik darīs. Bez maz vai pasaulē mieru ieviesīs. Tādas major gaisa pilis sacēluši savos prātiņos. Niku maz rādīja, bet viņš ar man pagaidām simpatizē, vienīgi pagaidām liekas, ka viņš tā pa straumei iet baram līdzi, kas man ne visai. Bet šeit varu kļūdīties, jo kā jau teicu, viņu diezgan maz rādīja, lai varētu baigi kko izspriedelēt. Visvairāk ainu bija Kesijai, Ādamam un Čārlzam (Geilam :D).

Manāms Viliamsona pirksts, jo sevišķi pāris situācijas (ūdens pilienu maģija mežā jo sevišķi atgādināja Eleinas un Bonijas ainu E guļamistabā ar pūciņu lidojumu).

Katrā ziņā skatīties var, baudāms ir, jo sevišķi jau Geila dēļ :) Domājams, ka ar katru sēriju paliks arvien interesantāk.

P.S - TVD faniem, kam besī Stefans Ādams ar varētu besīt, jo viņš pagaidām ļoti līdzinās Stefanam. Biš labāk ir, bet aktiera tēlojums ļoti līdzīgs kā Pola Stefana atveidojums. Bet ceru, ka šis mainīsies un tad man Ādams varētu patik. Stefanam sākumā bija copy-paste Edvards ļoti bieži, bet ar laiku ar pazuda (tiesa gan ne tai labākajā virzienā :D Edvards daudz foršāks LOL).

0

43

Jāsaņemās noskatīties kaut kad, skola aizņem visu laiku :( Cerams 6dien varēšu :)

0

44

cravey написал(а):

putlocker linku, tur ļoti laba kvalitāte un neštopējās

Mans mīļākais online plejeris... :)

0

45

Geils izskatās tik labi!
Man bija tāds - wow - kāpēc tam meitenes skatās uz sava vecuma zēniem, ja blakus ir kāds, no kura staro seksapīls?
Skatījos diezgan epizodiski, bet kopumā pirmais iespaids ir labs.

0

46

Es arī noskatījos. Tīri normāli priekš pirmās sērijas, lai gan man kaut kā tur pietrūka. Un arī man nepatika tā visu pārējo attieksme pret maģiju - tas ko Cravey teica par tīņu baru, kas gaida lielo power :D
Čārlijs, protams, ir foršs  :love:
Bet atklāti sakot uz mani Niks nekādu iespaidu neatstāja :D Ādams labāk patika. Bet nu pēc pirmās sērijas tos varoņus arī nevar iepazīt kā vajag.

0

47

Es ar beidzot polotu noskatījos. Un - es reāli iefanoju pa visām ainām, kur ir Geils. Reāli. Visi tie jaunietīši i ne tuvu viņam nestāv. Geils vienkārsi elektrizē ekranu, kad viņs parādās un sakumā, kad viņs ar sērkociņiem rotaļājās, bija "lūpiņas". Fuck, vienkārsi ideāli. Viņam tik ļoti piestāv ļaunums un vara, mezonīgs spēks - kā viņš tur visu parādi komandē. Bāc, es iemīlējos Čārlijā. Vienīgais tēls, kas ir gana spēcīgs, lai būtu Čārlija vērts ir Kesija. Brita ierullē. Abi jaunie puisīši mani kaitināja. Nikam vispār tur gandrīz ainu nebija. Čārlija meita ir garlaicīga un kaitinoša. Feja ir interesanta, viņas līdzstaigājošā draudzenīte ir kaitinoša, Kesijas vecmāmuļa ir kaitinošas, Ādama dzerošais tētuks ir ģļēvulis un kaitnošs. Un par spīti tam visam - es jau uzliku otro un trešo sēriju novilkties. Par 90% Geila dēļ.

0

48

man ar vēl jāsaņemas 2. un 3. sēriju noskatīties :D

0

49

2.sērijā Čārlija mazāk un man nepatika viņa varoņa tālākais raksturojums - viņš pakļāvās tai Fejas mammītei skolas direktorei.

0

50

albalonga написал(а):

viņš pakļāvās tai Fejas mammītei skolas direktorei.

Jo kristāls tagad ir pie viņas.. :D

0

51

Viņiem tač ķip ir jāturas kopā, jo tak ir kopējs plāns.

bet godīgi, rakstnieki domāja, ka šis seriāls būs interesants?
es joprojām ceru, ka sāks notikt kaut kas interesants.
Un Geila varoni piekāva, kāda netaisnība, bet man patīk asinis, viņam piestāv :D

0

52

Jjaam...gaidīju no šī seriāla daudz, daudz vairāk.. 2 sērijas noskatījos un principā plānoju neskatīties tālāk .. Tikai vēl 3. sēriju, jo man interesanti, kā tad tā savienošanās aplī ietekmēs viņu spējas un tml.

0

53

es laikam tikai Geila ainas skatīšos, tāpat kā Hellcats.

0

54

aNgeL написал(а):

Tikai vēl 3. sēriju, jo man interesanti, kā tad tā savienošanās aplī ietekmēs viņu spējas un tml.

patiešām īsti nav vērts skatīties 3 sēriju.

cravey написал(а):

es laikam tikai Geila ainas skatīšos, tāpat kā Hellcats.

nu joprojām ir ļoti maz ainu ar Geilu, man liekas ka kopsummā ap kādām 5 min laikam sanāktu kopā 3 sērijā.

0

55

bumerbmw написал(а):

nu joprojām ir ļoti maz ainu ar Geilu, man liekas ka kopsummā ap kādām 5 min laikam sanāktu kopā 3 sērijā.

:sceptic: Nu sviesc!!!!

0

56

njā, es gaidu, kas tālak notiks. Man nepatīk, ka Čārlijs ka pakļaujas tai kucei un pat brīžiem liekas, ka viņā ieķēries. Par jaunaiem vispār nerunāšu. Visi man kretinē. Laikam Feja vienīga nē, tapēc, ka viņa uzvedas kā normala izlutināta pusaudze ar varu un apsleptu sirdi. Man patīk. Turklāt man ar fiziski un vizuali viņa patīk. Karoč, ja es būtu ta viņa draudzenīte, es totāli censtos iekļūt viņas bikšelēs, nevis Nika, jo Niks pagaidām ir totāli tukša vieta. Ta jau man labāk patīk serials Hart of Dixie, no kura neko daudz negaidīju, bet sāku Reičela Bilsones dēļ skatīties, jo man viņa no The OC patīk un tas seriāls ir vienkārsš - pilsētniece laukos - bet daudz labāks.

0

57

Nu reitingos viņš pagaidām turas virs 2mil bišen. Betnu, domāju, ja šādi turpināsies, tad reitingi slīdēs. No CW seriāliem joprojām topa virsotnē ir TVD, lai gan arī, pēdējām sērijām salīdzinoši mazāki reitingi  :confused:

0

58

Nu 4 sērijā  bija pat notikumi vairāk, bet nu tikka nošpikots no supernatural viena lieta.

0

59

nu tur daudz kas bija no SPN nošpikots un vispār tāda supernaturālīga sērija. Ja viņi ies šādā virzienā, tad man patīk - es iefanoju, lai gan sērijai bija viens liels trūkums - nebija Geila...

Man patika, ka Kesija šo to uzzināja par pagātni un pieļāva kļūdu, neklausos pārgudro Diānu un ka visi seši viņi kopā bija, kad kulminācija - jo viņiem sešiem jādarbojas kopā. Niks man mazliet sāka iepatikties pēc šitās sērijas. Man patika, kā viņš izmantoja maģiju taisot vaļā podziņas. katrā ziņā beidzot sērija, kur viens liels konkrēts notikums - nedēļas notikums, kā lielā daļā sēriālu - un viņi visi ap to ņēmās savā ziņā. Un beigas bija šaušalīgas man, jo man ir paniskas bailes no čūskām - bet interesanti. Viņiem tagad nāksies kaut kā to dēmonu dabūt no viņas ārā - atkal buršanās, bet vispirms kā viņai kā vienai no raganām tas izpaudīsies, ka viņā ir dēmons.. Man patīk, ka viņi izvēlējās šo ceļu - folkloras tipa dēmoni, kuri slēpjas čuskās, vardēs, zirnekļos uc...

0

60

Es dzirdēju, ka 5. esot bijusi smaga sērija :( Reitingus tikko iečekoju - turpina kristies. Hmm, nja, bet salīdzinoši ar citiem, tas 1,8 it kā ir normāli. Man par Ringer riktīgi žēl. Tas seriāls ir labs, bet viņš ir par nopietnu CW kanāla auditorijai, līdz ar to reitingi arī nav spīdoši  :disappointed:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » The Secret Circle