TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » The Secret Circle

The Secret Circle

Сообщений 81 страница 94 из 94

81

Свернутый текст

Džeiks parādījās veselās piecās sekundēs, nepateica nevienu vārdu un pat nebija redzams viņa supersmaids, BET ar visu to viņš pamanījās likt man (un Kesijai) notrīcēt, ko Ādams visu sēriju runājot, smaidot un pat skūpstot Kesiju neiespēja...

Ja Feja man sākumā bija mīļākā varone, tad šajā sērijā viņas stulbība mani nokaitināja.

Melisas/Daienas draudzība man piebesīja un es pat nesaprotu kāpēc. Vienkārši abas kopā ir tik blāvas un garlaicīgas. Kad vēl kopā ar citiem, tad nekas, a tā.

Čārlza nebija šajā sērijā un tas ir kaitnoši, jo Ādama tēvs man besī ārā un viņā šajā sērijā bija daudz.

0

82

Albalonga, tevi daudz kas besī. :d Bet par Jake varu tikai piekrist. Nākamā sērija šajā ziņā būs super. :)

0

83

Lisa написал(а):

Albalonga, tevi daudz kas besī.

Jā, zinu, zinu, esu ļauna. Kritizēju, bet pati ta skatos un pat izbaudu. LOL.

Man ir tā, ka man patīk, ka katrā sērijā es varu uz Daienas kājiņām skatīties - viņa ir tik sexīga. Un man patīk uz viņu skatīties. Un Fejas stils ar patīk, viņas sejiņa, acis. Brita Robertsone )Kesijs) visbērnišķīgākā no viņām izskatās un ir jauka un tā, bet tā teikt - doesn`t do it for me. Un ja kopā ar Ādamu - tad pavisam bērni. Ar Džeiku jau cita lieta. Karoč, laikam pirmais seriāls kuru skaitos skaistu cilvēciņu dēļ - un kopumā vairāk sieviešu dzimtes, nevis vīriešus. Pat neskatoties, ka Geils tur ir.

Paldies, ka atgādināji starp citu par nakamo sēriju - promo neesmu iečekojusi - tūlīt to izdarīšu.

0

84

Ja nu kādam interesē Feja :D

0

85

Jake cares about Cassie and she knows it.  :shine:

0

86

jā, promo jauks - un vēl kugis, pagātne, Džeiks bija tur, kad ugunsgrēks - super. Gaidu.

0

87

Varam gaidīt Kesijas un Džeika sēriju.. :)

0

88

:yep:

0

89

Es te tā jūs biju palasījusi un arī nolēmu dot seriālam otru iespēju.. Tā nu man palika tikai 12. sērija.
Jāsaka, ka patiešām vēlāk sāka kļūt interesantāk. Ļoti patīk, ka Kesijā ir šī melnā maģija - tas piešķir visam lielāku intrigu, interesi.
Un jāa.. Džeika ierašanās ietekmēja seriālu uz labo pusi. Varonis man patīk. Aktiera seja gan ne ļoti  :blush:
Ļoti patīk skatīties uz to kā Fēba atveido Feju, jo tā ir pavisam citādāka loma nekā tā, kur es viņu biju redzējusi iepriekš :)
Un vēl man ļoti patīk Diāna - un vairāk runāju par aktrisi nevis varoni - viņa ir tiešām skaista :)
Bet man kaut kā ne pārāk patīk, ka nosaukums ir "circle" un visi visu laiku runā par "circle" spēku..bet principā tikai runā un runā, bet tā īsti darbības no viņiem maģijas ziņā kā no "circle" es gandrīz vispār neredzu. Un vēl jo vairāk tagad, kad visu uzsvaru sāka likt uz Kesijas individuālajām spējām.

0

90

man gan liekas, ka te circle spēks un nespēks ir centrā visu laiku. Šobrīd circle ir viņiem vairāk nespēks bet man liekas, ka tā pamatdoma ir tāda, ka circle spēks un vienotība ir tas, ka Kesijai neļaus padoties melnajai maģijai. Man vienīgi ņirga, ka Melisa ir praktiski aizvākta no seriāla un viņu gandrīz nemaz nerāda. Es neiebilstu, ja viņu vispār aizvāktu un iebāztu kādu jaunu varoni viņas vietā, kas ar būtu ar bloodline.

CW atkal cenšas baigi uzturēt to trijstūri starp Kesiju, Ādamu un Džeiku, lai gan Kesijas acīs un viņas darbībās un pat vārdos skaidri parādās, ka viņa grib Džeiku. Es domāju, ka viņi vai nu spēlēs uz to liktenību - ka Kesija ar prātu un sirdi pat Džeiku izvēlētos, bet ir asiņu un dvēseļu spēks, kas viņu velk pie Ādama. No otras puses - TVD spēlējas ar to, ka abus trijstūra vīriešu nemitīgi nostāda kā vienu labu un otru ļaunu un lomas ik pa laikam maina - šeit ar varētu ko tādu - tas tik nozīmē, ka Džeiku ļaunu taisīs - neizskatās, ka Ādamu.

Свернутый текст

Vēl man kārtējā kritika - Kesija bija Džeika atmiņās, bet Džeika atmiņās varēja būt tikai tas, ko viņš redzēja - respektīvi visam, ko Kesija redz, vajadzēja būt no mazā Džeika skatu punkta - bet nē - Kesija pat redzēja mazo Džeiku aiz loga un staigāja, kur viņš nebija staigājis. Moš viņas melnā maģija starp Džeika atmiņām nodibināja saiti ar pagātni un viņa bija pagātnē - tas vienīgais izskaidrojums - un tā viena sieviete viņu redzēja un teica, ka viņa te neiederas. Tas bija negaidīti. Kapēc tā sieviete redzēja un pārajie neredzēja? Ko Neitans tur darīja un kāpēc meloja ddēla, ka tur nav bijis. Viņš izskatījās aizdomīgs. Kur ir Blaktorns un kad viņš parādīsies? Moš Neitans ir Blaktorns - bet tad jau viņš nestumtu Ādamu un Kesiju kopā, jo incests. Skaidrs tomēr ir, ka aplī vēl ir kāds Blaktorna bērns. Es lieku uz Diānu, lai gan daudzi uzskata, ka Feja. Vēl viena lieta - kāpēc Blaktorns nometa medaljonu, ar kura palīdzību viņš izglābās? Man ir aizdomas, ka ar melnās maģijas palīdzību Kesija caur Džeika atmiņām nodibināja saiti un Blektorns juta, ka viņa tur ir un visu vēro un speciāli nometa medaljonu, lai Kesija to atrod. Ja es būtu seriāla veidotājs, es uztaisītu Čarlzu par Blektornu, kurš ir ļoti viltīgs un to visu izstrādā un tēlo vājumu un viss kaut kāda liela mērķa dēļ - kaut kā tā. Kāpēc visi citi to nezina? Jo Čārlzs (blaktorn) visiem licis aizmirst vai arī mainījis savu seju uz Čarlza seju.

Interesanti ir tas, ka aizvāca Kesija babušku un iebāza viņu Diānas istabā un pat Diānas gultā. Tas tik vairo manas aizdomas par Čārlzu kā Blektornu un Diānu un Kesiju kā māsas. Bet tās visas tik manas personīgās spekulācijas.

0

91

Par to varoņu pataisīšanu ļaunu... tagad viss izskatās, ka ļaunais ir Džeiks, bet ņemot par piemēru TVD.. lielāks ļaunums tomēr izrādījās Stefans, nevis Deimons.. tad varbūt Ādams varētu savā greizsirdībā paŗmainīties un kļūt ļauns.. :)

Свернутый текст

Ar Kesiju bija tāpat ar Fejas atmiņām, tā meitene viņu redzēja.. tāpēc domāju, ka tur ļoti nāk iekšā viņas "ļaunās" asinis.. un tēv varbūt tiešām viņu sajuta, jo tā medaljona nomešan bija mazliet aizdomīga tikai tāpēc vien, ka ja tam medaljonam ir tāds spēks, kāpēc to atstāt??!!! :) Man sērija patika galvneokārt tieši tāpēc, ka bija redzams, ka Kesija grib aizmirst to skūsptu ar "Adamu un mesties Džeika apskāvienos un to nedara tikai tāpēc, lai nesāpinātu mazo nabaga Ādamiņu.. tāpat Ādama un Diānas mašīnas ainā varēja redzēt, ka viņi abi tomēr vēlas būt kopā un to nedara tikai "Adama tēva iedomu dēļ... un ja jau viņš Ādamam vienreiz meloja, tad kāpēc gan viņš nemelotu šoreiz.. :)

0

92

Свернутый текст
Siikaa написал(а):

Ar Kesiju bija tāpat ar Fejas atmiņām, tā meitene viņu redzēja.. tāpēc domāju, ka tur ļoti nāk iekšā viņas "ļaunās" asinis..

Nu vispār ar to mazo Feju - tur jau man likās, ka viņa uztvēra Fejas vectēva atmiņas un viņa enerģiju - tāpat kā Feja. Bet nu labi - melnā maģija atbilde uz visu, LOL.

0

93

Свернутый текст
albalonga написал(а):

Bet nu labi - melnā maģija atbilde uz visu, LOL.

:D:D:D

0

94

LOL, mans paredzējums tomēr piepildījās

Свернутый текст

Daiena ir Kesijas māsa...

Un atļaujiet man tā kārtīgi pakaifot par Dzonu Blekvelu - ar kuru neko nevar saprast.

Ādams kopā ar Melisu mani tik ļoti nekaitina - ev, davai - lai tie ir kopā.

Man ir nojauta, ka Džeiks sapratīs, ka Kesija nav aizmirsusi jūtas pret Ādamu.

Man bija kaifs, kā Feja aplauzās - viņa nav Blekvela. Vai varbūt tomēr? Jo šahtā ta arī viņa neiegaja - šahtā iegāja tik Ādams, Melisa un Džeiks...

Babušku novāca - urrrāāāāā....

Čārzs atkal it kā slepkava, lai gan patiesībā Blekvels. LOL. Bet gribu Čārlzu stiprāku - gribu dziļumu viņa varonim. Tas, ko stāstīja Džeika vectēvs - interesanti. Viens gan jāsaka - vecāki ar uzvedas kā pusaudži.

Un man patika, ka aplis darbojās kopā un uzlika zīmi Kallumam - jej. Man patīk, kad viņi uzvedas badass.

Gribu vairāk Džeika/Kesijas ainu - 1.19 tāda bija tikai viena. Promo nākamajai nedēļai ir daudzsološ - melnās maģijas dvīnes - bāc - man patīk Kesijas ļaunais, aukstais acu skatiens, kad viņa izmanto melno maģiju. Un Diāna apjukusi un nobijusies - gribu redzēt, kāda viņa izskatīsies, kad sāks savu melno magiju izmantot.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Citi seriāli... » The Secret Circle