Es piemēram SPN ar nešipoju Wincest - tur man viņi ir brāļi - šipoju Dean/Cass. Bet RPS šipoju protams J2, lai gan visi mani mīļakie fiki un gandrīz vispār visi fiki, ko lasu ir AU - respektīvi, viņi gana stipri atšķiras no reālās dzīves Jareda un Jensena un reālie ir tikai iedvesma, lai fandoma autors radītu oriģinālu litaratūru un lost es acu priekšā redzu tos divus pievilcīgos vīriešus - sexīgi.
A Suits Harvey un Mike are not related. Donnu un Hārviju uztvert kā pāri es nespēju - man vienmēr liekas, ka viņa ir viņa labākā draudzenenlezbiete un vel turklāt pati šipo Marvey, hihihi. Un Mikes ar abām tām skuķenēm - es to redzu tikai par tādu kā izdauzīšanos, līdz Mikes aptvers, ka intelektualā un arī emocionāla līmeni tikai Harvijs viņam ir līdzvērtīgs, līdzīgi, kā viņš Hārvijam. Tāpēc, paldies dievam, ir fanfiction. Un bābas iet un nāk, bet Hārvijs un Mikes satikās un mūžam būs kopā - pat serialā viņi vienmēr būs kopā kā partneri, draugi, meisters un māceklis utt. Bet fanfiction tam visam klāt vēl nāk arī romantika. Un esu jau pamanījusi, ka tik skaisti romantiku, kā cilveki internetā, nevar neviens scenārists uzrakstīt. Pat heteropāriem, kuri ir canon kopā seriālos, pat BJ... Respektīvi, reizem es priecajos, ka visos šajos bromance seriālos, kur es slešoju un fanoju, scenāristi tikai flirtē ar slesh un gay vibes un fandoma cilvēki rakts, jo scenāristi sajātu visu, un fandom rakstnieki uzraksta daudz labāk un skaistāk un bieži vien daudz loģiskāk, nekā seriālos tiek veidotas attiecības starp varoņiem. Kaut kā tā. Es gan Suits neesmu 1.sezonas pēdejās pāri sērijas redzējusi - plānoju kaut kad atsākt un visu no sākuma noskatīties.