Labdien, meitenes un zēni (ja te vēl kāds ir)!
Izveidoju atsevišķu tēmu, jo ceru uz jūsu atsaucību, sniedzot dažāda rakstura padomus.
Tā kā daudzas no jums ir rīdzinieces, kuras studē, vai arī jau izgājušas tam procesam cauri, tad man būtu svarīgs tieši jūsu viedoklis, pieredze, stereotipi...
Sāksim visu no sākuma īsos vilcienos.
Tā kā šogad pabeidzu 12. klasi, tad zināmu periodu biju augstskolu izvēles priekšā.. kaut gan man jau sen bija mērķis, uz kuru gāju.. un.. tas piepildījās! Izšķirošajā mirklī biju drosmīgs un atteicu budžetam LU, lai reģistrētos maksas studijām Latvijas Kultūras Akadēmijā (turpmāk LKA) programmā Starpkultūru Sakari Latvija- Spānija.
Tātad... turpmākos 4 gadus mani sagaida plašs spāņu valodas, kultūras, ģeogrāfijas kurss.
Hmm.. tā kā finanses liek pievilkt jostu, tad izdomāju padzīvot kādu laiku kopmītnēs.. LKA piedāvāja dzīvot "Baltajā Kazā" jeb Rīgas Dizaina un Mākslas vidusskolas dienesta viesnīcā. Esmu paspējis saklausīties šausmīgus nostāstus par šo vietu. Tāpēc nedaudz sāku raustīties..
Vēl pa virsu visam šim es darbojos organizācijā IMKA Latvija.. un pavisam nesen kļuvu par valdes locekli. Tas arī būs jautri!
Tātad.. ļoti vēlos uzzināt jūsu pieredzes uzplaiksnījumus un viedokli par LKA un īpaši par programmu Latvija-Spānija..
ļoti vēlos uzzināt kaut ko vairāk par šīm kojām, ja kādam no jums ir informācija..
Pavisam nedaudz vēlos uzzināt, vai kādam ir bijusi pieredze IMKA.
Un vispār... labprāt palasītu arī praktiskus ieteikumus studentam, kas nāk no dziļiem Latgales laukiem..
Rīgu it kā jau +/- pārzinu. Ar pārvietošanos problēmu nebūs.
Un>>> ceru, ka kādreiz kopā satusēsim.
Bučas visām foruma daiļavām! :*