Vakar beidzot sajutos gatava telenovelei. Un sāku Amor bravio.
Pagaidām esmu noskatījusies līdz 22. pusei.
aNgeL написал(а):Ļoti, ļoti patika sākums (Televisai neraksturīgs, ja atmiņa neviļ). Mistisks, baiss sapnis, kuru redz divi varoņi.
Interesanti, kā rādīja Danielu un Kamillu it kā viņi grasītos precēties viens ar otru (tajā brīdī žēl bija, ka es zināju, ka tā nav). Bet abiem ļoti līdzīgi likteņi.. jau sākot ar šo sapni.. gatavošanās kāzām..un traģēdijas. Kamillai tik skaista kāzu kleita, kuru mērīja.
O jā, sākums bija super! Riktīgi forši sataisīts -sapnis, abu gatavošanās kāzām... Vispār tāda laba sajūta palika, ka tā parādīta abu pagātne, ne tik starp citu, kā citreiz... Bet reāli atvēlēts laiks parādīt, kā viņi jutās, kas notika... Kā Kamilla mīlēja Luisu un Daniels Mirjamu...
Vienbrīd gan man palika pagarlaicīgi, gribējās lai galvenie ātrāk satiekas, bet nu.,.. nebija tik traki.
Ai, bet nabaga Kamilla... Alonso ar saviem kompleksiem... tur patiesībā nav jābūt lielam psihologam, lai pateiktu, ka viņam problēmas ir mātes dēļ, kura ir tik valdonīga, vada viņa dzīvi, visu nosaka utt... Bet viņš jau nav gatavs neko atzīt un nopietni strādāt lietas labā. Tas patiesībā parāda, cik maz viņam Kamilla īsti nozīmē... Njā, bet nevesels drusku prātā... Un bojā dzīvi nabaga Kamillai... Varu iedomāties, cik drausmīgi viņa jūtas.
Un tad beidzot Daniels ieradās viņas dzīvē... Ak, patīk man to abu attiecības un man vispār patīk šitie atriebības-pavešanas stāsti (telenoveļū galvenajiem pāriem, protams ). Kā man patika, kā Kamilla noskatījās kā viņš peldās (patīkami, jo parasti man šķiet vīrietis noskatās sievieti), un tad tā saruna ar Vivianu - Silvija ir tiiiiik fantastiska! Kā pašai kauns, un negrib atzīt, ko jūt, utt. Hihihi.
Kur nu vēl tas pēc Alonso "varoņdarba" ar "tabletēm"... Man šķiet, ka ir pienākums pret pasauli Silvijas telenovelēs iekļaut ainu ar viņu piedzērušos, jo viņa tēlo tiiiiik fantastiski!!! Ai, tā aina vsp bija tik jauka... kā viņa pēc tam runāja ar Danielu, kā pastāstīja par Luisu... Un kā viņš viņu gulēt nolika... Njā, Kamillai ļoti vajadzīgs justies mīlētai un iekārotai. No vienas puses žēl par viņu, ka Daniels gatavojas to izmantot pret viņu, no otras... ir pilnīgi skaidrs, ka Danielam neies tik viegi šajā ziņā, tīri palikt vienaldzīgam no savas puses