Noskatījos 30. (nu, bez 10 min 30. )
aNgeL написал(а):Ok, es biški neattapīga nez, man gan Kristians neatgādina Simarro, bet šoferu un atriebības stāsti ir forši.
Nu, es neteikut, ka man ļoti atgādina (un tas tikai par labu runā Kristianam ), bet kaut kas ir savā ziņā līdzīgs... tīri tajā izturēšanās ziņā, tādā rezervētā... eee... nemāku paskaidrot
Ak, bet jāaa, šoferis ir ideāls postenis, lai maksimāli pavadītu laiku kopā Un tagad, kad Daniels zina patiesību, kad ir apņēmies sargāt un rūpēties par Kamillu, un būt visu laiku viņai blakus, tas ir dubultskaisti Nez, es kaut kā ļoti izjūtu to, ka Daniels visu laiku ir Kamillai blakus - pat ne fiziski, bet garīgi. Nemāku paskaidrot. Bet tāda forša, pamatīga sajūta
Vēl tās abas uzzināja Daniela noslēpumu... Kautkā neomulīgi kļūst, ka tik daudzi zina. Pēdējais laiks iemācīties būt piesardzīgiem, nevis runāt visu ko nevajag skaļi...
Bet vispār es esmu patīkami pārsteigta, ka sižets nav gluži tāds, kā es iedomājos sākotnēji. Man šķiet neparasti šādam sižetam, ka tik agri jau tik daudzi zina patiesību + Daniels tik agri zina, ka Kamilla ne pie kā nav vainīga + tik agri ir zināmi īstie vainīgie. Mani vismaz tas ļoti ieintriģē, kā tas viss tālāk izvērsīsies.
Bet es brīnos par Dionisio... tāds gudrs vecis, bet šitā nokļūdījās Andresa novērtēšanā. Un tas man arī patīk! Man patīk, ka ļaunie pieļauj šādas kļūdas, jo mēra citus pēc savas mērauklas. Ja Andresam ir kaut kas slēpjams, tad tas nozīmē, ka tas ir kas slikts un noziedzīgs. Nu ko, pats vainīgs...
Viviana man ļoti patīk!!! Ļoooti forša draudzene, un man patīk kā viņa ģērbjas Un viņas stāsts izskatās arī interesants, tik sāpīga pagātne... un man ļoti patika, kā tā aktrise tēloja tajā satikšanās reizē ar to džeku... kā nu viņu tur sauc, kurš viņu sita.
Man tik žēl bija, kad tas priesteris nomira... Neticēju līdz pēdējam, ka Kamilla ar māti nepaspēs ierasties. Nabadziņš... Bet toties tā aina, kad Kamilla ar Danielu atrada viņu avarējušu - tik fantastiski Kā viņš viņu iedrošināja un piespieda vadīt mašīnu... Es gan biju iedomājusies varbūt kādu iespaidīgāku notikumu (piem., pašam Danielam kkas notiek un lai viņu glābtu nākas saņemties), bet šitā arī ir forši... ka viņš ar savu atbalstu vien to panāca
Kā es gaidu kādu attīstību Daniela un Kamillas attiecībās!! Jo šobrīd jau ir tā, ka tikai sasveicinās, saskatās, kaut kur nejauši saskaras... un tas viss tikai liek ilgoties pēc kkā vairāk.. ehhh.