TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor bravío... cuando manda el corazon (Televisa, 2012)

Amor bravío... cuando manda el corazon (Televisa, 2012)

Сообщений 41 страница 60 из 89

41

Paloma написал(а):

Man jau sākumā, kad Kamilla pirmās reizes satikās ar Danielu, viņi atgādināja ar kaut ko citu telenoveli...

Kādu tad?? :)

Wow.. ātri skaties :D
Bet ko lai saka..biju pārliecināta ka tev patiks viņu attiecības un vispār telenovele :D Tā ir lieliska.. un tālāk Daniela un Kamillas attiecības arvien lieliskākas  :love:  Fantastiski abi aktieri :)

Hah jāa.. piedzērusies Silvijas varone ir kaut kas, ko gribas katrā viņas novelē :D

0

42

aNgeL написал(а):

Kādu tad??

To pašu, kuru atriebība + šoferis :D Nez, ar kaut ko man šis aktieris (šajā tēlā) atgādina Simarro (tikai ir labāks par viņu :D).

aNgeL написал(а):

Wow.. ātri skaties

Nu ņemot vērā, ka pirmās 10 sērijas pa 20 minūtēm... :P + 2 dienas sēžu mājās .. :D

aNgeL написал(а):

Bet ko lai saka..biju pārliecināta ka tev patiks viņu attiecības un vispār telenovele  Tā ir lieliska.. un tālāk Daniela un Kamillas attiecības arvien lieliskākas    Fantastiski abi aktieri

Pēc tādas reklāmas vēl vairāk gribas skatīties tālāk!!! :love: Ehh, kā man tomēr pietrūka telenoveles... :) Tik sen nebiju nevienu skatījusies, un šķiet, ka "atgriežos apritē" ar kko ļoti labu ^^

23.
Wow, es negaidīju, ka Viviana tik ātri uzzinās, ka Andres ir Daniels. Vispār šie tādi arī... neuzmanīgi. Un Rafaels vsp, man dusmas būtu Andresa vietā uz viņu - nevis lai palīdzētu izvairīties, bet tikai runā tā, ka ir skaidrs, ka ir kkas stāstāms. Man tagad interesanti, kā viņš panāks, ka VIviana klusē, jo viņa nez vai būs ar mieru viņa plānam pavest Kamilu un salauzt viņai sirdi.... :D
Bet tik jauki, ka Andres bija klāt tajās teliņa dzemdībās... Pat ja nekā tā īpaši... vnk, ka bija tur... :)

0

43

Ok, es biški neattapīga :D nez, man gan Kristians neatgādina Simarro, bet šoferu un atriebības stāsti ir forši.
Njā, īstenībā sarežgīti visu izdomājuši ar šīm patiesībām un draugiem..

0

44

Noskatījos 30. (nu, bez 10 min 30. :D )

aNgeL написал(а):

Ok, es biški neattapīga  nez, man gan Kristians neatgādina Simarro, bet šoferu un atriebības stāsti ir forši.

Nu, es neteikut, ka man ļoti atgādina (un tas tikai par labu runā Kristianam :D ), bet kaut kas ir savā ziņā līdzīgs... tīri tajā izturēšanās ziņā, tādā rezervētā... eee... nemāku paskaidrot :D
Ak, bet jāaa, šoferis ir ideāls postenis, lai maksimāli pavadītu laiku kopā :love: Un tagad, kad Daniels zina patiesību, kad ir apņēmies sargāt un rūpēties par Kamillu, un būt visu laiku viņai blakus, tas ir dubultskaisti :love: Nez, es kaut kā ļoti izjūtu to, ka Daniels visu laiku ir Kamillai blakus - pat ne fiziski, bet garīgi. Nemāku paskaidrot. :D Bet tāda forša, pamatīga sajūta :)

Vēl tās abas uzzināja Daniela noslēpumu... Kautkā neomulīgi kļūst, ka tik daudzi zina. Pēdējais laiks iemācīties būt piesardzīgiem, nevis runāt visu ko nevajag skaļi...

Bet vispār es esmu patīkami pārsteigta, ka sižets nav gluži tāds, kā es iedomājos sākotnēji. Man šķiet neparasti šādam sižetam, ka tik agri jau tik daudzi zina patiesību + Daniels tik agri zina, ka Kamilla ne pie kā nav vainīga + tik agri ir zināmi īstie vainīgie. Mani vismaz tas ļoti ieintriģē, kā tas viss tālāk izvērsīsies. :)

Bet es brīnos par Dionisio... tāds gudrs vecis, bet šitā nokļūdījās Andresa novērtēšanā. Un tas man arī patīk! Man patīk, ka ļaunie pieļauj šādas kļūdas, jo mēra citus pēc savas mērauklas. Ja Andresam ir kaut kas slēpjams, tad tas nozīmē, ka tas ir kas slikts un noziedzīgs. Nu ko, pats vainīgs... :D

Viviana man ļoti patīk!!! :) Ļoooti forša draudzene, un man patīk kā viņa ģērbjas :D Un viņas stāsts izskatās arī interesants, tik sāpīga pagātne... :( un man ļoti patika, kā tā aktrise tēloja tajā satikšanās reizē ar to džeku... kā nu viņu tur sauc, kurš viņu sita.

Man tik žēl bija, kad tas priesteris nomira... :( Neticēju līdz pēdējam, ka Kamilla ar māti nepaspēs ierasties. Nabadziņš... :( Bet toties tā aina, kad Kamilla ar Danielu atrada viņu avarējušu - tik fantastiski :love: Kā viņš viņu iedrošināja un piespieda vadīt mašīnu... :) Es gan biju iedomājusies varbūt kādu iespaidīgāku notikumu (piem., pašam Danielam kkas notiek un lai viņu glābtu nākas saņemties), bet šitā arī ir forši... ka viņš ar savu atbalstu vien to panāca :love:
Kā es gaidu kādu attīstību Daniela un Kamillas attiecībās!! Jo šobrīd jau ir tā, ka tikai sasveicinās, saskatās, kaut kur nejauši saskaras... un tas viss tikai liek ilgoties pēc kkā vairāk.. ehhh.

0

45

Kristians ir burvīīīīgs  :love:
Katru nedēļas nogali Kristians dodas apciemot savu ģimeni, un kā pats saka - pēc filmēšanas beigām viņa lielās vēlmes ir gulēt un izgulēties un vismaz mēnesi neredzēt lidostas :D
Viņam jau parādās dažādi kino, televīzijas piedāvājumi, bet viņš pagaidām nevēlas par to daudz domāt, lai 100% veltītu sevi Amor bravio (kāds malacis!!).
Un nākotnē viņš arī vēlas daudz strādāt ar Karlosu Moreno. Ha ha - ta jau visās Karlosa Moreno telenovelēs galvenais pāris būs Kristians un Silvija :D (nu ja vien nedos viņiem ļaundaru lomas un tml :D )

0

46

Daniel y Camila

Fan video

0

47

Daniela dziesma

0

48

0

49

114

Aww..cik skaisti zirgi atveda Kamillu! Un tik skaistas kāzas..nesasteigtas!!! Tikai sēdi, skaties un baudi  :love:  :love: Beidzot vismaz viena telenovele, kur galvenie varoņi laimīgi salaulājas noveles vidū bez visādām slēptām atriebības vēlmēs, bez kāzu izjaukšanas un visiem pārējiem šķēršļiem  :love:  :love: Beidzot scenāristi ļauj varoņiem būt laimīgiem, izbaudīt savas kāzas!!

0

50

117.

Ja tiktu veidots telenoveļu dramatisko ainu tops, tad šīs sērijas ainu noteikti būtu jāliek kaut kur augšgalā! Visu telenoveli gaidīju šo mirkli un izrādījās labāks nekā gaidīju.. Pateicoties tam, kā tas tika nofilmēts - montāža, skatieni, pauzes, filmēšanas skati un, protams, mūzika. Riktīgi malači! Spēcīgi!!!

0

51

Tu mani saintriģēji. Kas tad tāds notika?

0

52

117 spoileris
mmaarriiaa написал(а):

Tu mani saintriģēji. Kas tad tāds notika?

"Atdzīvojās" Daniela pirmā sieva un meitiņa un atbrauca pie viņa. Bet viņa arī tāda vāja vēl, tādēļ neviens nesaka, ka Daniels precējies ar Kamillu..utt utt.. Tik žēl Kamillas  :'(

0

53

Omg no vienas puses tas ir jauki, bet šausmīgi žēl Kamillas un Daniela arī. traki.

0

54

Līdz 91. noskatījos (ieskaitot).

Smagas sērijas... Isadora vispār ir kaut kādas šausmas :O Tāds plāns! Nogalināt uzreiz 4 cilvēkus, palikt vienīgajai, tas ir... wow, cik drausmīgi!
Man patika moments, kad Alonso un Himena saprata, ka tās ir Isadoras lamatas... bet... bet.. ai, man raudāt gribas, ka viņu stāsts vairs neturpināsies, jo viens ir miris...  :'( tā vienkārši nav godīgi!! :( Man viņi tik ļoti patika! Un es tik ļoti cerēju, ka viņiem beigu beigās būs laimīgas beigas... :( Ahhhhhh, un mirusī ir Himena?? Nu nēee.. par ko?? :( Viņa bija forša.. interesanta.. Ar savām kļūdām un netikumiem, bet labu sirdi. :'( Ai, un tagad atkal Isadora turpinās ar viņu manipulēt... ai, besis uznāca..
Un drausmīgi tas papīrs - ka nevajadzēja pat atdot Alonso dokumentus, kad skaitās jau, ka pieder Alonso rančo.. :s Un tagad tas viss Isadoras rokās? Murgs kkāds...
Bet forši, ka Dionisio izglāba Kamilu - man patīk tādas ļaunīšu vājības :) Eh, un Sesars tomēr ir tiiiik forss aktieris! :love: Vienīgi tagad Kamila daudz pielaidīgāka droši vien būs pret viņu.
Eh, Mariano gan dikti žēl... :( Un liek aizdomāties... kā tas tā dzīvē interesanti sanāk.. Mariano Kamila ir ideālā otrā puse, viss tas viņa uzskaitījums, ka viņiem daudz kas kopīgs, labi saprotas utt. utt... Bet viņai jau ir Daniels, un, skatoties no telenoveles skatupunkta, protams, ka ir skaidrs, ka Daniels ir viņas īstā mīlestība. Bet nav godīgi pret Mariano.. :( Reti kad telenovelēs ir tādi vīrieši, kas mīl galveno varoni - tik labi, patiesi, cēli... Kas nevērpj intrigas, nemēģina izšķirt, tiešām vēl tikai labu.. Jo vairāk žēl viņa tāpēc. Ļoti ceru, ka līdz telenoveles beigām viņš atradīs savu īsto mīlestību, kas nav Kamila...

0

55

117.

Yay, jūtos lepna par sevi :D Jau kopš kādas 109. sērijas nojautu, ka šis varētu notikt.. Kopš tā Daniela sapņa par Mirjamu un viņu bērnu. Pārāk aizdomīgi aktualizējās viņi Daniela dzīvē.
Bet k otādu gan neiedomājos - ka Mirjama neko nezinās, un viņai nedrīkstēs neko teikt, un ka jāizliekas viņas priekšā būs.. Nabaga Kamila - tik smagi skatīties viņas ciešanās (un vai esmu teikusi, cik ļoti dievinu Silviju???)... :( Apzināties, ka "vīram" ir dzīva pirmā sieva, sieviete, kuru viņš tā mīlēja, sieviete, kurai ir bērns no viņa... turklāt nevarēt atklāt visu patiesību un atklāti izrunāt to.. Un Daniels - kā viņam būs starp divām mīlestībām? Starp Mirjamu un Kamilu? :S Es vispār nestādos priekšā, kā tas viss beigsies. Jo Mirjama arī nav pelnījusi palikt viena, bez Daniela.. un arī tagad jau būtu pavisam muļķīgi, ja viņa nomirtu. Atliek vien gaidīt, ko scenāristi būs izdomājuši...

0

56

aNgeL написал(а):

Beidzot vismaz viena telenovele, kur galvenie varoņi laimīgi salaulājas noveles vidū bez visādām slēptām atriebības vēlmēs, bez kāzu izjaukšanas un visiem pārējiem šķēršļiem     Beidzot scenāristi ļauj varoņiem būt laimīgiem, izbaudīt savas kāzas!!

Mjāaa.. es to tā neuztvēru īsti, jo man bija smaga nojausma, ka notiks tas, kas notika 117... Līdz ar to jau nojautu, ka nebūs labi drīz vien, un tas apēnoja to viņu kāzu laimi :)

0

57

Nu jaa...es. Ari zinaju, ka tas notiks..bet nez - parasti tadas lietas notiek kaazaas, bet vinji ne vien appreceejaas, bet pat medusmeenesis bija :)
nu un jaaa...es gaidiju sho notikumu :D tapec man prieks par visu :D

0

58

Ooo, negaidīju, ka kko ierakstīsi līdz nākamās nedēļas beigām :D
Jā, es ar padomāju, ka kāzās ieradīsies sākumā... Bet jo sāpīgāk pēc tām un pēc medusmēneša.. :s
Bet es sajūsmā!! Un es varētu skatīties un skatīties uz šādām Silvijas varonēm, kam jātiek galā ar tik smagām situācijām!! Sirds lūzt no viņas tēlojuma, es nez, kaut kā ļoti savienojas ar mani - ar Renatu tas pats bija. Es tik ļoti spēju iejusties viņas varoņu ādā kkā.. Grūti izskaidrot. Bet es dievinu viņu!!! :love: Un Daniels beidzot man arī kkādas emocijas izraisa, beidzot jūtu, ka viņam arī ir smagi.. Vispār neapskaužu viņu, tiešām neiedomājos, kā izlocīsies visu to laiku.

Tagad vēl griežu tās CME sērijas, kur nesen uzzināts, ka Marina stāvoklī, tā ka man Silvija smagās situācijās visās malās :love:

P.S. Ak jā, un Pāvelam pēdējās dienās mīļākā skaņa ir Televisas logo tinkšķis sēriju sākumā :rofl: Es jau smejos par viņu, kad tagad CME slēdzu un tur arī tas pats :D

Отредактировано Paloma (19.08.2012 23:15)

0

59

125.

Свернутый текст

Eu, nu nē.. Tā nedrīkst!! Tā nav godīgi!!!  :'( :'( :'( :'( :'( Kāda jēga bija visai Lusmas grūtniecībai, cīņai par viņu, ja tagad viņš iet bojā??? Ai, besī, kad tā izdara... Tam bērnam vajadzēja piedizmt pēc visām šīm grūtībām, un Lusmai vajadzēja viņu paturēt - un es nespēju pieņemt, ka scenāristi sadomāja citādāk :(

pat neko par visu pārējos negribas teikt, kad esmu šobrīd tik sašauta par Lusmu.... Bet nu, protams, Kamilas pārdzīvojumi man joprojām raudienu dzen. Daniels gan puslīdz vienaldzīgu atstāj - saprotu, ka viņam arī smagi, bet mani laikam tēlojums nepārliecina, nez, es nesajūtu to smagumu..

0

60

125.

Man arī ir ļoti žēl Lusmas, viņa tik jauniņa un tik daudz izcietusi un tagad vēl jaunā sekretāre samīlēsies Pablo, es cerēju ka vismaz šis pāris beidzot būs kopā, bet tagad nevar vispār saprast ko tie scenāristi ir sagudrojuši. Jēgas Lusmas grūtniecībai nebija, ja bērniņš nomira, bet nu vienīgi pierādījās tas ka Pablo ir vīrietis ar lielo burtu, viņš Lusmu neatstāja un bija gatavs rūpēties par bērnu, un Lusma arī bērnu bija iemīlējusi, bet traki bija tas ka viņai bērns no tēvoča, jo iezimtība pat šī bērna bērniem varētu būt slikta, jo asinsradniecība.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Amor bravío... cuando manda el corazon (Televisa, 2012)