TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Сообщений 181 страница 200 из 546

181

Jaa,taa Brihida man nudien saak atgaadinaat Klotildi no Kaisliibaam.Viens gan,Klotilde nebija taada iignja kaa Brihida.Galas sejas izteiksme uzzinot,ka arii Lusjana taisaas uz balli bija apmeeram taada-""Bljaaviens,ne mirkli no vinjas nav miera.""-Gala jau pati nekad neatziis,ka Lusjana ir daudz skaistaaka un labaaka par vinju.Vispaar jau jaapiekriit Tereezei,ka Galai arii iisti nepatiik tas,ka Rodrigo dziivoklja iekaartoshanas jautaajumos visu laiku piekriit vinjai,it kaa vinjam nebuutu savu domu un viedoklja.Es domaaju,ka Gala nojaush,ka vinnjsh patiesiibaa domaa par Lusjanu.Vinjai buus shoks un neizpratne,kad kaazu dienaa Rodrigo vinju pametiis pie altaara,bet domaaju,ka tad Lusjana buus jau pazudusi.

0

182

Dīvaini ka tādai kā Roselena visi bērni ir tik jauki! Ļoti priecē, ka visiem jauniešiem tā patīk Lusiana, un Hanna ar Melisu jau kļuva par viņas krustmātēm fejām. Šis Lusianas ceļš uz balli arī ir kā cīņa starp ļauno, kas cenšas aizkavēt un labo, kas cenšas palīdzēt.

0

183

aNgeL написал(а):

Tad jau tu visu esi iedzinusi?

Jap, esmu up-to-date :D šobrīd gan cīnos ar lomkām pēc MCET, bet to traumēšanos atstāšu brīvdienām.
Gribu nākamo Refugio sēriju! :D Tos atkārtos žokļus, kam tur jābūt, utt.

0

184

Džesika Koča stāsta par savu lomu telenovelē!

http://i2.esmas.com/2012/06/13/383769/gala-jessica-coch-300x350.jpg

0

185

Liekas, ka vismaz to, ka Lusjana ballē ieradīsies greznā vakartērpā, Brihida neuzzinās, bet pat tas tai čūsku vecenei nāca ausīs! Nu protams, ka kaut ko tādu dzirdot, Brihida nevarēja sēdēt rokas klēpī salikusi, un veids, kā nepieļaut, ka Lusjana tiek uz balli, bija cūcīgs gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Nudien šķita, ka viss ir pagalam, taču brīnumi notiek pat pašā pēdējā brīdī, tāpēc par spīti visiem Brihidas pūliņiem, Lusjana tomēr tika uz balli. Cik gan pasaule tomēr ir maza, jo pirmais, ar ko Lorenso Mehiko iepazinās, bija Aldo! Protams, tobrīd ne viens, ne otrs pat iedomāties nevarēja, ka savā ziņā ir saistīti, bet tas lietas būtību nemaina.

0

186

Jaa,Brihidas izgaajiens bija vienkaarshi riebiigs lai neteiktu vairaak.Nez vai vinjai patiktu,ja kaut ko taadu kaads izdariitu ar vinju pashu??Domaaju,ka nepatiktu gan un taa jau vecaa iigjnja kljuutu veel iignaaka.Cik gan Gala bija apstulbinaata ieraugot ierodamies ballee Lusjanu citaa vakarkleitaa.

0

187

Kā jau vakar rakstīju, tā bija īsta cīņa starp labo un ļauno. Par laimi Brihidai nenāca ne prātā, ka Lusiana tiks pie citas kleitas un vairs nespiegoja. Sanāca kā pelnrušķītē, kad viņa tika pie jaukas kleitas, bet pusmāsas to saplēsa, taču vēlāk meitene tika pie citas - skaistākas kleitas. Man gan labāk patika Lusianas matu sakārtojums ar rozā kleitu.
Un liktenis Lusianai bija palīdzējis ierasties vislabākajā brīdī un Galai ar Roselenu ne vien ir jādusmojas, ka Lusiana ir tik skaista un ieradusies uz balli, bet arī par to, ka ieradās brīdī, kad sanāca būt nejauši noprezentētai kā Torresalandu uzņēmuma sejai. Un lai cik Gala nebūtu centusies pati izskatīties skaista, visi vīrieši palikuši atvērtām mutēm par skaisto Lusianu :) Žēl ka Brihidas tur nebija, lai arī varētu izbaudīt skatu :D
Un kā jau raksturīgi piektdienām - sērija beidzās visinteresantākajā vietā..

0

188

Bet Gala ir baigā psihotāja,kutina nervus.Viņa reāli padara mani nervozu skatoties uz viņu,kaitinoša.Bet ļoti patīk kā aktrise,nevaru viņu iedomāties labās lomā.Bet šeit tā dabiski,un vēl tas "velna smaids":D

0

189

Un neatceros,ka kādu telenoveli skatītos vienā laidā,kā URPEA.Dienā aiziet 7 sērijas vismaz,un tad domāju,viss,jābeidz,bet nē,atkal turpinu!Jo ar tādu intrigu beidzas+ avance,iedod to intrigu un velmi skatīties tālāk!
Bet tiku līdz skumjam un grūtam posmam Rodrigo un Lusianas attiecībās.
Un vēl palasiju aktieru biogrāfijas,redz David Ostrosky(Klaudio),viņa māte bija poliete,bet tēvs no Saūda Arābijas,tāpēc tas izskats tāds,bet tiešām interesanti!

0

190

Lasu jūsu komentus un tik nodomāju, ko tik es esmu palaidusi garām! :D Bet nekas, jo rīt es sadzīšu visas sērijas, ko šonedēļ neredzēju un tad atkal padiskutēšu ar jums, jo es arī ļoti gribu redzēt to sēriju, kur Lusiana ierodas tajā ballē, jo vispār es to momentu atceros, bet jāpaskatās vēlreiz! :D ;)

0

191

Forsteriāna написал(а):

Lasu jūsu komentus un tik nodomāju, ko tik es esmu palaidusi garām!  Bet nekas, jo rīt es sadzīšu visas sērijas, ko šonedēļ neredzēju un tad atkal padiskutēšu ar jums, jo es arī ļoti gribu redzēt to sēriju, kur Lusiana ierodas tajā ballē, jo vispār es to momentu atceros, bet jāpaskatās vēlreiz!

Vispār tā laikam ir mana mīļākā sērija,tik jauks brīdis.Un īpaši mirklis,kad Rodrigo ir kopā ar Lusianu! :love:
Un ļoti jauka ir Hana,visjaukākā visā telenovelē.

0

192

17. - 20.
Noskatījos visas iekavētās sērijas, ko neredzēju - tas Galas gājiens ar Rodrigo dāvināto kuloniņu Lusianai tiešām bija ļoti nežēlīgi un ļauni, kā pēc tam Lusiana raudāja, nabadzīte!  :'( Diez, Rodrigo to uzzinās, vai nē?  :dontknow: Brihida tiešām ir ļoti neciešama un vēl jo vairāk tagad, ka "strādā" Galas un Hulijas labā!  :angry: Cik skaista Lusiana bija tajā zilajā kleitā un kā Rodrigo uz viņu skatījās... :love: :love: Toties kādi ģīmji bija Galai un Hulijai, kad viņas viņu ieraudzīja, tāpat arī Roselēnai un Maksimino! :D Tikai žēl, ka Lorenso tā arī neizdevās satikt Lusianu, bet gan jau vēl satiksies! :)

0

193

Komikss: Rodrigo & Lusiana 3 - Apskāviens "Ellē"

turpinājums sekos...

0

194

Pavisam aizmirsu pateikt - liels tev paldies, Eņģelīt, par Lusianas&Rodrigo komiksiem, tiešām! ;) :yep:

0

195

Liels paldies :) Vismaz zināšu, ka ir jēga turpināt :)

0

196

aNgeL написал(а):

Sanāca kā pelnrušķītē, kad viņa tika pie jaukas kleitas, bet pusmāsas to saplēsa, taču vēlāk meitene tika pie citas - skaistākas kleitas. Man gan labāk patika Lusianas matu sakārtojums ar rozā kleitu.

Jāa, man arī radās asociācijas ar pelnrušķīti un par matu sakārtojumu piekrītu :) Bet ak, Zuria abās kleitās izskatījas tik smuka!  :love: Un tie forši momenti, kad visi skatieni tiek pievērsta galvenajai varonei un penlrušķīte kļūst par balles karalieni!  :love:

Ak, interesanti, ka Lorenso satika tieši Aldo. Nez, Lorenso un Hannas satikšanās varētu par kaut ko liecināt? Nu visdrīzāk jau ka jā, jo varoņi jau tāpat vien nesatiekas.?! Nu bet man aizdomas, ka tas Boriss būs samīlējies Hannā, nez, visu laiku tā šķiet :D Hannas varone vispār tik jauka, aktrisei gan grūti, vienmēr savā vecumā jātelo vēl jaunas meitenes :D

Bet Lusianas un Rodrigo momenti tik jauki...ar to kaklarotu ( ak, žēl, ka viņu noskaloja...tik ārkārtīgi burvīga viņa bija) + tie apskāvieni, mierinājumi, domas vienam par otru...tāda jauka romantika  :love:  :)

0

197

P.S. Heidij, tavs paraksts tik superīgs, awww...tāda romantika vienmēr Tev viņos!  :love:

0

198

Jā, to, kā Hana un Lorenso viens uz otru skatījās, nevarēja neievērot, un tas tiešām būtu savādi, ja tas būtu tāpat vien, bez abpusēju jūtu rašanās.

0

199

Terēze написал(а):

Jā, to, kā Hana un Lorenso viens uz otru skatījās, nevarēja neievērot, un tas tiešām būtu savādi, ja tas būtu tāpat vien, bez abpusēju jūtu rašanās.

Es tieši gribu redzēt to periodu,kad viņi būs kopā.Tāpēc skatos katru sēriju!

0

200

Man laikam Hanna un Lorenso nelikās nekas īpašs kā pāris, jo nekas atmiņā nav palicis. Vienīgā atmiņa kas bija, tā bija šī pirmā tikšanās. Bet Hanna ir ļoti jauka. Aktrise man iepatikās jau, kad rādīja 'Marinu'.

Mariposa:P.S. Heidij, tavs paraksts tik
superīgs, awww...tāda romantika
vienmēr Tev viņos!

Ha ha. Tā retā reize, kad ir iemesls atrast savu 2 gadus veco parakstu un uzlikt :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)