Veids, kā Magda visu uzzināja tiešām ir "ļaunāk būt nevar". Gan Lusianu, gan Violetu dzīve iemācīja, ka ja noklusē lietas, tad veids kā tās nāk gaismā, ir briesmīgāks par pašu noslēpumu.
Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)
Сообщений 321 страница 340 из 546
Поделиться32220.04.2015 14:38
20. - 24. aprīlis
76. sērija
Marsjala sieva izstāsta Magdai, ka Violeta strādā naktsklubā. Magda kopā ar Pasu dodas turp. Oskars uzaicina Koniju pavadīt nedēļas nogali kopā. Roselenai tas nepatīk. Violeta nejauši noklausās Pasas un Magdas sarunu.77. sērija
Klaudio parāda Lusjanai Auroras fotogrāfiju. Rodrigo pārkāpj Maksimino rīkojumu, Maksimino ir pārskaities. Lorenso, Favjens un Estela nolemj sākt savu rūpalu. Huljeta pasaka Roselenai, ka zina par Klaudio Linaresa meitu. Pasa piezvana Klaudio.78. sērija
Pasa nolēmusi visu beidzot izstāstīt advokātam Linaresam, tāpēc lūdz viņu atbraukt. Nākamajā dienā, uzreiz pēc tam, kad Lusjana būs nokārtojusi vidusskolas gala eksāmenu, viņas brauks projām uz ciematu, lai nekad vairs neatgrieztos galvaspilsētā. Gala ierodas Torresu-Landu namā, lai paziņotu, ka dodas projām uz Kolumbiju un iespējams, atpakaļ nebrauks. Roselena uzaicina viņu uz vakariņām. Gaidot advokātu, Pasa ļoti uztraucas, vai Lusjana viņu nesāks ienīst par ilgstošajiem meliem. Advokātam Linaresam tomēr vēl neizdodas aiziet pie Pasas, jo beidzot ar viņu piekritis runāt svarīgs liecinieks viņa prāvā – tiesnesis Diess Delolmo. Apgalvojot, ka gribējusi dēlam tikai labāko, Roselena lūdzas Rodrigo piedošanu. Roselenas nokaunināta, Konstansa šaubās, vai pavadīt ar Oskaru romantisku nedēļas nogali.79. sērija
Advokāts Linaress ne tikai parūpējies par lidmašīnas biļetēm Lusjanai, Magdai, Pasai un Arīčem, bet arī sagatavojis pārsteigumu – viņš pats grib pavadīt viņus uz mājām. Savukārt Boriss sarīkojis pārsteigumu Hanai. Aldo ierodas “Peklē” un izturas tur kā saimnieks, izraisot Lastras sašutumu. Uzzinājis, ka Lusjana nedomā atgriezties Mehiko, Rodrigo atdod viņu laulību gredzenus. Arī viņš pats grib braukt projām – uz Kanādu, pārraudzīt uzņēmuma filiāli. Aldo un Favjans sāk tirgot tako. Pēdējo dienu galvaspilsētā Lusjana kopā ar mammu, Magdas kundzi, Violetu un Arīči pavada pastaigā pa pilsētas centru. Roselena rosīgi gatavo kopīgās ģimenes vakariņas un uzlūdz uz tām ne tikai Galas draudzenes ar puišiem, bet pat mācītāju Onesto. Arī Gala gatavojas vakariņām, labi apzinoties, ka tā ir viņas pēdējā iespēja atgūt Rodrigo.80. sērija
Klaudio aizlido kopā ar Lusjanu un pārējiem uz pilsētiņu. Gala un Huljeta ierodas uz ģimenes vakariņām pie Torresiem-Landām, izliekoties, ka šī ir nejauša vizīte pa ceļam pie Fernandas un Valentīnas. Roselena un Maksimino „pierunā”, lai viņas paliek un uzaicina arī pārējos. Pēc vakariņām Gala ar draudzenēm un viņu puišiem pierunā Rodrigo, ka visi brauc ballēties uz viņa uz dzīvokli. Kā vecajos laikos. Rodrigo piedzeras, un Gala paliek pie viņa pa nakti. Polo atzīstas Serenai, ka mīl Violetu. Pasa pasaka Klaudio, ka Lusjana ir viņa meita.
Поделиться32323.04.2015 15:52
Klausoties Roselenas teiktajā, ka viņa no visas sirds rūpējas par savu ģimeni, ienāca prātā teiciens-Ja Tev ir izauguši balti un gari spārni, tad tas ne vienmēr nozīmē, ka esi eņģelis, bet gan tikai stulba zoss, jo Roselena neapjēdz, ka no viņas rūpēm nevienam nav nekāda labuma. Rodrigo tomēr sirds dziļumos joprojām nav spējis līdz galam noticēt tam, ka viņš ar Lusjanu nekad vairs nebūs kopā, ka tas izrādīsies tikai ļauns murgs, nevis īstenība.
Поделиться32424.04.2015 14:20
Pēc Rodrigo sejas izteiksmes spriežot, uzreiz varēja saprast, ka viņš nebija tik stulbs, lai neapjēgtu, kas notiek. Tikai laikam viņš bija pārāk noguris, lai pateiktu mātei un Galai, ka nevajag viņu uzskatīt par pēdējo idiotu un tad doties prom, nevis kļūt par šīs absurda komēdijas aktieri.
Поделиться32526.04.2015 14:30
Ai, reāli man besī tas Rodrigo... Ar savu spītību un lepnumu un cietpaurību... Es tik ļoti gaidu, kad viņš uzzinās, ka Lusiana ir Klaudio meita!! Cerams vēl nepiešūs, ka šī ir salaidusi ar savu tēvu.
Поделиться32626.04.2015 15:11
Ai, reāli man besī tas Rodrigo... Ar savu spītību un lepnumu un cietpaurību... Es tik ļoti gaidu, kad viņš uzzinās, ka Lusiana ir Klaudio meita!! Cerams vēl nepiešūs, ka šī ir salaidusi ar savu tēvu.
Tieshi to jau vinjsh domaa-ka vinja salaizh ar savu teevu.Muljkjis taads,tagad veel njems un paargulees ar Galu. Bet man patika,kaa pirms prombrtaukshanas Lusjana vinjam pateica,ka vinjai ar Linaresu ir labi un ka vinjsh ir krietns cilveeks un laipns.
Поделиться32726.04.2015 18:05
Ar savu spītību un lepnumu un cietpaurību...
Abi jau tādi - gan Lu, gan Ro
Поделиться32827.04.2015 13:14
27. aprīlis - 1. maijs
81.sērija
Klaudio nespēj noticēt, ka Lusjana ir viņa meita. Viņš domā, ka Roselena ir teju svētā. Pasa sagrauj viņa ilūzijas un atklāj, ka arī Roselena zina, kas ir Lusjana. Pasa pastāsta Lusjanai, kas ir viņas īstie vecāki. Lusjanai atkal sareibst galva. Roselena saka Matildei, ka Klaudio vienalga nenoticēs Pasai. Viņa beidzot atzīstas Maksimino, ka savulaik atdeva Klaudio meitu dārznieka sievai Pasai. Klaudio lūdz Lusjanai atļauju saukt viņu par meitu. Viņa neiebilst, taču uzstāj, ka viņas īstie vecāki paliks Pasa un Galdino.82.sērija
Roselena paziņo, ka Boriss vairs kāju nespers viņas mājā. Boriss gudro, kā viņai pielabināties. Pasa un Klaudio izprašņā Lusjanu par viņas nākotnes plāniem. Gala atstāj zīmīti Rodrigo, ka pagājusī nakts viņai atgādinājusi vecos, labos laikus. Maksimino lūdz Oskara palīdzību atrisināt Roselenas ievārīto putru. Oskars brīdina, ja viss nāks gaismā, tad uzņēmumā būs finansiāla krīze.83.sērija
Akīless pastāsta Lusjanai, ka Gala piedāvājusi naudu, lai viņš nomelnotu Lusjanu. Gala pošas uz Kolumbiju. Oskars paziņo Melisai, ka grasās „nolaupīt” viņas māti uz pāris dienām. Matilde uztraucas, kas notiks ar Roselenu, kad Linaress uzzinās, ka Lusjana ir viņa meita. Viņa apsola, ka vienmēr būs ar Roselenu, lai kas arī notiktu. Lusjana lūdz Klaudio, lai viņš neatriebjas Roselenai, taču Klaudio piezvana Roselenai un saka, ka viņiem jātiekas – kapos.84.sērija
Pie Auroras kapa Klaudio pieprasa, lai Roselena viņam pateiktu visu patiesību. Roselena gan mēģina noliegt savu vainu, bet, kad kā liecinieki parādās viņas uzpirktie kapsētas darbinieki, ir spiesta atzīt visu izdarīto ļaunumu. Viņa atzīstas, ka ienīdusi vienmēr visu apbrīnoto Auroru un tagad tāpat ienīst tās meitu Lusjanu. Viņa mēģina iegalvot Klaudio, ka sieva viņu krāpusi, ka Lusjana ir Maksimino meita, tomēr Klaudio viņai netic. Klaudio paziņo, ka, paklausot Lusjanas lūgumam, neko pret Roselenu neiesāks, kaut arī viņa būtu pelnījusi daudzus gadus cietumā. Bet Roselenai tas šķiet vēl briesmīgāks sods par cietumu. Lusjana uzzina, ka viņas keramikas izstrādājumi uzvarējuši konkursā, tāpēc viņa ieguvusi stipendiju. Maksimono sasauc ārkārtas sapulci korporācijā un liek pārbaudīt visus uzņēmumus, lai atklātu iespējamās vājās vietas, kuras Klaudio Linaress varētu izmantot, lai viņam uzbruktu. Maksimino pārtrauc attiecības ar Vikiju.85.sērija
Brihida paziņo Huljetai, ka advokātam Linaresam jau ir zināms, ka Lusjana ir viņa meita. To uzzinājusi, Gala nolemj steigšus atgriezties Mehiko. Rodrigo ierodas “Peklē”, lai runātu ar Violetu. Meitene viņam paskaidro, kā Lusjana nonāca “Peklē” un, ka strādāja tur tikai vienu nakti. Klaudio ierodas pie Maksimino ar apsūdzībām pret Roselenu. Atgriezies mājās, Maksimino prasa paskaidrojumus Roselenai un Konstansai, kuru uzskata par māsas līdzzinātāju. Konstansa nolemj, ka viņai ir laiks atgriezties savā mājā. Mājās atgriežas Estelas meita Ofēlija. Hana nolēmusi sarīkot mājās kopīgas ģimenes vakariņas, bet ēdienu pasūtīt Lorenso un Favjanam.
Поделиться32927.04.2015 15:01
81.
Поделиться33027.04.2015 15:36
Jā, tā tiešām bija spēcīga sērija, jo šādu ziņu saņemšana nevarēja nesatriekt, jo gan Klaudio, gan Lusjanai šī vēsts bija kā pērkons no skaidrām debesīm, kas abus pārsteidza nesagatavotus. Un to var saprast, jo Klaudio taču pat domu nepieļāva, ka Roselena viņu būtu varējusi tik zemiskā veidā nodot, jo svēti ticēja, ka viņa ir vienīgais krietnais un godīgais cilvēks Torresu-Landu ģimenē, savukārt Lusjanai nebija neviena iemesla domāt, ka nav dzimusi Floresa-Hasinto.
Поделиться33127.04.2015 15:50
Varu tikai un vieniigi piekrist.Seerija ir tieshaam ljoti speeciiga.Nabaga Klaudio man vinja un Lusjanas bija tik zheel.Vinjiem abiem tas bija liels trieciens.Tam viiram laukaa naaca vesels emociju kokteilis un Lusjanai arii.Man patika viss,bet visvairaak,kad vinjsh Lusjanu samiiljoja un nosauca par savu meitinju un arii pashuupoja kaa mierinot vinju,lai neraud.Super,tas bija ljoti miilji un aizkustinoshi.Nudien ir sajuuta,ka Aurora patieshaam paarnestaa noziimee dariija visu,lai Klaudio atrastu vinju it kaa par mirusho uzskatiito meitinju.Tagad vinjsh zina par beernu un tieshi tas ir lielaakais iemesls Dieva daavana un briinums kaa deelj dziivot,dziicvot patieshaam,bet nevis tikai pienaakuma peec kaa vinjsh teica.
Поделиться33227.04.2015 15:50
Man ļoti patīk, ka šajā telenovelē lielajiem notikumiem velta daudz laika sērijā, tie nav sasteigti un vienlaicīgi neliekas izstiepti.
Поделиться33328.04.2015 11:39
Abi jau tādi - gan Lu, gan Ro
Jā, bet Lusianas rīcība man šķiet pamatota - ja pretī tāds idiots kā Rodrigo, tad jābūt tādai. Es lepojos ar viņas stiprumu un spēju noturēties sev pretī, nepazemoties. Protams, ja mēģinātu Rodrigo visu izskaidrot, varētu nokārtot attiecības, bet viņs visticamāk nemaz neklausītos... Idiots.
Поделиться33428.04.2015 12:18
Gala nudien nemaz tā nepazīst Rodrigo, kā pati apgalvo, ja pieņem, ka viņa neuzdod vēlamo par esošo, jo Rodrigo nemaz nevēlas atkal atjaunot abu attiecības.
Поделиться33528.04.2015 13:25
Nez kas seriālu tulkotājiem (tieši tulkotājiem, nevis ierunātājiem) ir par savādu modi dažādus terminus iztulkot neatbilstoši latviešu valodas stilistikai, jo šodienas sērijā daži no varoņiem nevis iegādājās un ēda smalkmaizītes, bet gan saldmaizītes.
Поделиться33628.04.2015 14:08
Jā, bet Lusianas rīcība man šķiet pamatota - ja pretī tāds idiots kā Rodrigo, tad jābūt tādai. Es lepojos ar viņas stiprumu un spēju noturēties sev pretī, nepazemoties. Protams, ja mēģinātu Rodrigo visu izskaidrot, varētu nokārtot attiecības, bet viņs visticamāk nemaz neklausītos... Idiots.
Es nez kāpēc redzēju ainas, kurās Rodrigo gribēja visu nokārtot un izlīgt, bet Lusiana vairs nedeva. Tā ka sākumā viens neklausījās, tagad otrs. Man liekas, ka vienkārši ir jāmāk saglabāt vidusceļu - būt gan lepnam un aizstāvēt sevi, bet vienlaicīgi arī cīnīties par savām attiecībām un piedot. Lusiana pati lieliski apzinās, ka visu izplānoja Roselena ar Galu, bet viņa arī ļauj, lai viņas gūst virsroku.
Domāju, ka ja katrs cilvēks vienmēr būtu tikai lepns un nocirstu attiecības pie pirmās problēmas, tad dzīves laikā būtu zuduši daudzi draugi, partneri... Vismaz es noteikti būtu viena uz šīs pasaules Katrs taču kļūdās, katram ir mirkļa impulsi utt. Ai, mani vienkārši besī, ka divi cilvēki, kas tā mīl viens otru, necīnās par savām jūtām (pat ja tie ir izdomāti varoņi), jo tik daudziem pasaulē tā arī neizdodas iepazīt tik lielu, abpusēju mīlestību.
šodienas sērijā daži no varoņiem nevis iegādājās un ēda smalkmaizītes, bet gan saldmaizītes.
Varbūt citreiz ātri tulkojot nepiefiksējas stilistika. Tomēr tulkotais apjoms ir milzīgs.
Поделиться33728.04.2015 14:29
Jā, tā ir, ka lepnums un aizvainojums nav tie labākie padomdevēji. Turklāt Rodrigo tiešām līdz pēdējam brīdim neticēja, ka Lusjanas lēmums šķirties ir galīgs un negrozāms. Tiesa-pat tagad sirds dziļumos viņš joprojām cer, ka abi tomēr reiz atkal būs kopā, kaut arī it kā no malas skatoties liekas, ka viņš tam vairs netic.
Поделиться33828.04.2015 14:48
Es nez kāpēc redzēju ainas, kurās Rodrigo gribēja visu nokārtot un izlīgt, bet Lusiana vairs nedeva. Tā ka sākumā viens neklausījās, tagad otrs. Man liekas, ka vienkārši ir jāmāk saglabāt vidusceļu - būt gan lepnam un aizstāvēt sevi, bet vienlaicīgi arī cīnīties par savām attiecībām un piedot. Lusiana pati lieliski apzinās, ka visu izplānoja Roselena ar Galu, bet viņa arī ļauj, lai viņas gūst virsroku.
Domāju, ka ja katrs cilvēks vienmēr būtu tikai lepns un nocirstu attiecības pie pirmās problēmas, tad dzīves laikā būtu zuduši daudzi draugi, partneri... Vismaz es noteikti būtu viena uz šīs pasaules Katrs taču kļūdās, katram ir mirkļa impulsi utt. Ai, mani vienkārši besī, ka divi cilvēki, kas tā mīl viens otru, necīnās par savām jūtām (pat ja tie ir izdomāti varoņi), jo tik daudziem pasaulē tā arī neizdodas iepazīt tik lielu, abpusēju mīlestību.
Ja Rodrigo tiešām būtu gribējis nokārtot attiecības, tad būtu to varējis izdarīt. Ja viņš nesaprot un neatzīst, cik netaisns bija un kā ar to aizvainoja un sāpināja Lusianu, tad nav viņu pelnījis. Man vismaz iespaids radās, ka it kā salabt grib, bet īsti atzīt savas kļūdas un cīnīties nē, tik sagaida, lai Lusiana krīt šim ap kaklu. Uzreiz tik iet gaisā par Klaudio Linaresu un ko tik ne.
Bet nu laikam jau katrs skatās no savas dzīves pieredzes skatpunkta un tāpēc redz kaut ko citu un uztver citādi
Varbūt citreiz ātri tulkojot nepiefiksējas stilistika. Tomēr tulkotais apjoms ir milzīgs.
Jā, man jau viens valodnieks komentēja par šo, kad pažēlojos par tulkojumiem - ka ļoti ātri jāiztulko liels daudzums, un par ne tik lielu samaksu (40min sērija laikam sanāca 20eur, ja nemaldos). Bet es nezinu.... Reizēm ir tik rupjas kļūdas, ka nesaprotu, kā to var dabūt gatavu. Drīzāk šķiet abu valodu nepārzināšana. Es saprotu, ja teikumi nav pārāk gludi un stilistiski korekti, jo nav laika un motivācijas ilgi prātot, kā labāk pateikt, bet reāli ne tā iztulkot vārdu - tas jau ir kas cits.
Поделиться33928.04.2015 15:02
Bet nu laikam jau katrs skatās no savas dzīves pieredzes skatpunkta un tāpēc redz kaut ko citu un uztver citādi
Laikam gan
Jā, man jau viens valodnieks komentēja par šo, kad pažēlojos par tulkojumiem - ka ļoti ātri jāiztulko liels daudzums, un par ne tik lielu samaksu (40min sērija laikam sanāca 20eur, ja nemaldos).
Tev pat tik interesanti kontakti ir? Viņiem droši vien vismaz ir teksts acu priekšā? Ne jau uz dzirdi tulko?
Поделиться34028.04.2015 15:17
Jaa,Rodrigo no visas tiesas ir idiots kaa vinjsh pats sev domaas teica.Un Lusjana pareizi dariija izshkjiroties no vinja,jo tas shaa briizha situaacijaa bija pareizaakais variants.lai cik saapiigi tas arii buutu.Nabaga advokaats Linaress vispirms vinju pieprecina Lusjanai nezinot,ka tas ir vinjas teevs un domaajot,ka vinji abi ir paaris,tad tagad vinjsh ir nokristiits arii par Magdas liigavaini. Un Akiiless...ir gan neaudzinaats,pat manotrpus ekraana sametaas kauns,kad vinjsh saaka dizhoties Linaresa priekshaa.