TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Сообщений 341 страница 360 из 546

341

aNgeL написал(а):

Tev pat tik interesanti kontakti ir?  Viņiem droši vien vismaz ir teksts acu priekšā? Ne jau uz dzirdi tulko?

Vai tad nezināji, ka man pilns ar filologiem kontaktos? :D Franču/romāņu filologos bakalaura laikā jau esot kādas meitenes tulkojušas seriālu (kas arī varētu izskaidrot kvalitāti......), un vispārējā situācija ar video tulkošanu ir tāda kā aprakstīju.

0

342

Viens ir filologi un cits ir seriālu tulkošana :D

Es arī gribu lai man par tulkošanu vismaz tos 20 eiro iedod :D

0

343

Esmu ''stāvā sajūsmā'' par Apbedīšanas biroja reklāmas saukli-Mirsti šodien, bet maksā vēlāk!-nudien neko ''ģeniālāku'' izdomāt vairs nav iespējams!

0

344

Terēze написал(а):

Esmu ''stāvā sajūsmā'' par Apbedīšanas biroja reklāmas saukli-Mirsti šodien, bet maksā vēlāk!-nudien neko ''ģeniālāku'' izdomāt vairs nav iespējams!

:D :D Interesanti, tad kādā veidā viņi gūst peļņu? :D

0

345

Par to saukli es arii sasmeejos.Melnais humors,melnais humors. :D Vieniigi man laikam kauns paliks,kad advokaats Linares uz turieni zvaniis un Kopijo atkal to saukli pateiks. :blush:  :D

0

346

Rodrigo jau atkal uzkāpa uz tā paša vecā, jau labi zināmā grābekļa, jo kārtējā saruna ar Lusjanu kļuva par neauglīgu kašķēšanos. Ja jau brauci noskaidrot attiecības, tad zini, ka tas nebūt nenozīmē mētāties ar jau simts reizes agrāk izteiktiem apvainojumiem, neļaujot otrai pusei aizstāvēties, bet gan lūgt paskaidrot savas rīcības iemeslus un tikai pēc to uzklausīšanas izdarīt attiecīgos secinājumus.

0

347

Jaa,Rodrigo mani no visas tiesas saak kaitinaat.lusjana vinjam pareizi visu pateica.vinja burtiski iznjeema man vaardus no mutes,jo es tiku domaajusi to pashu.Un,jaa...viirieshu logjika...tagad shis nodomaajis,ka vinjai ir attieciibas ar Klaudio Linaresu,jo redz ir vinju ielaidusi gjimenee un pat pienjeemusi no vinja mobilo.Es Lusjanas vietaa vinjam taa atbildeetu,ka vinjam mute valjaa paliktu.Nu bet ko??Kaads jautaajums,taada atbilde.Meitenei taisniiba-vinjsh neko nezina,bet jau izdara savus secinaajumus.

0

348

5. - 8. maijs

Anotācijas: 86 - 89

86. sērija
Kultūras centrā Lusjanai piedāvā darbu. Rodrigo atbrauc pie viņas, lai lūgtu piedošanu. Gala ar draudzenēm cenšas noorganizēt „nejaušu” satikšanos ar Rodrigo. Brihida pasaka Huljetai, ka Konija izbraukusi kopā ar Oskaru. Pasai un Magdai rodas aizdomas, ka Lusjana varētu būt stāvoklī.

87. sērija
Lusjana uzskata: ja viņa ir stāvoklī, tas būs tikai viņas bērns. Pasa uzstāj, ka Rodrigo tas būtu jāzina. Klaudio pasaka Barreram un Normai, ka Lusjana ir viņa meita. Huljeta jautā Galai par to nakti, kad viņa palika pie Rodrigo. Melisa atzīstas Hanai, ka ir iemīlējusies. Oskars paliek pa nakti Konijas numuriņā.

88. sērija
Ziņa par iespējamo Lusjanas grūtniecību izplatās uguns ātrumā. Un beigās nonāk arī Roselenas ausīs. Tieši tajā dienā dārza svētkos arī Huljeta paziņo Roselenai par iespējamo Galas grūtniecību. Tikmēr Lorenso piegādā Hanas tako pasūtījumu. Hana, vedot Lorenso iekšā, nejauši paņem viņu aiz rokas. To ierauga Boriss.

89. sērija
Markoss jautā Rodrigo, par ko viņš dārza svētkos tik draudzīgi tērzējis ar Galu. Vai tik nedomājot atjaunot attiecības? Rodrigo visu noliedz. Luča pārmet Akīlesam, ka viņš nolaidis Lusjanas māju. Roselenai izdodas pierunāt Maksimino, lai viņš nestāsta Rodrigo par Lusjanas bērnu, jo vēl jau nevarot zināt, vai tas bērns vispār ir viņa. Huljeta ir sašutusi, ka Konija viņai ir nocēlusi Oskaru.

0

349

+2

350

Heidy, paldies. TU pat pamaniji  :flirt:

0

351

11. - 14. maijs

Anotācijas: 90. – 93.

90. sērija
Aldo ir spiests aizstāt trūkstošos darbiniekus uzņēmuma virtuvē. Roselena atklāja mācītājam Onesto, ka Lusjana ir stāvoklī. Lai kā mācītājs viņu lūgtu nepieļaut to pašu kļūdu vēlreiz, viņa tomēr ir apņēmusies nepieļaut, lai Rodrigo uzzinātu par gaidāmo bērnu. Gala pierunā Rodrigo iet kopā ar viņu uz filmas pirmizrādi. Bet pasākumā viņai paliek nelabi. Ziņas par Lusjanas grūtniecību uztrauc Lorenso – viņš nezina, priecāties vai uztraukties par māsu. Dons Akīlesa strādnieki skaisti izkrāsojuši Pasas māju. Tomēr ar to viņam Lusjanas labvēlību vēl neiegūt – meitene neļauj Prokopjo neko par sevi uzzināt. Lai cik greizsirdīgs būtu Boriss, Hana paziņo viņam, ka tāpēc nedomā pārtraukt tikties ar Lorenso. Ofēlija meklē darbu, Estela negrib pieļaut, lai meita ietu strādāt uz “Pekli”. Maksimino pasaka Oskaram, ka Linaress ir Lusjanas tēvs. Tomēr atklāt patiesību Rodrigo viņš atsakās – situācija ir pāŗāk sarežģīta. Gan Klaudio, gan arī Maksimino saņem apsardzes videokameru ierakstus no bankas Vācijā. Tajos skaidri redzams cilvēks, kurš veica naudas pārvedumu... Lorenso uztraucas, kad Lusjana viņam saka, ka vēlas ar viņu runāt, un tāpēc lūdz viņu steigšus atbraukt uz ciematu.

91. sērija
Bankas videoierakstā nav redzams Klaudio Linaress, bet cilvēks, kurš par viņu uzdevās. Klaudio nespēj viņu atpazīt, bet Maksimino paziņo Oskaram, ka tas ir Pedro Kamposs, kurš tolaik strādāja finanšu nodaļā un kuram Linaress ļoti uzticējās. Kamēr gan Oskars, gan Rodrigo domā, kā Kamposu atrast, lai tas liecinātu tiesā, Maksimino slepus zvana savam agrākajam līdzinātājam un liek tam uz trīs mēnešiem paslēpties. Gala dodas pie ārstes un uzzina, ka tomēr ir stāvoklī. Huljeta ir sajūsmināta – viņasprāt, Galas bērns ir labāks par vinnestu loterijā. Jaunumi tiek nekavējoties paziņoti arī Roselenai, kura uzstāj, ka Galai un Rodrigo ir jāprecas nekavējoties – pirms Rodrigo uzzinājis par Lusjanas bērnu. Pasa pastāsta Lorenso, ka Lusjana ir Klaudio Linaresa meita. Gala paziņo Rodrigo, ka gaida viņa bērnu.

92. sērija
Pasa izstāsta Lorenso par Lusjanas īsto tēvu un Roselenas rīcību. Serena lūdz, lai Ofēlija divus vakarus pastrādā viņas vietā "Peklē". Violeta uzzina, ka Marsjals šķiras. Konija atzīstas Oskaram, ka zinājusi par atdoto bērnu. Rodrigo pasaka Galai, ka ar viņu neprecēsies.

93. sērija
Roselena pārliecina Maksimino, ka viņam jāpierunā Rodrigo un Gala precēties, citādi pirmais mantinieks būs ārlaulībā dzimis. Lorenso atzīstas Lusjanai, ka mīl Hanu. Melisa pārmet Konijai, ka viņa visu zinājusi, bet klusējusi. Maksimino atkal tiekas ar Vikiju.

0

352

Izskatās, ka Lorenso un Favjana pastāvīgās klientes ir apkārtējo namu kalpones, bet diez vai tas ir tādēļ, ka viņām darba devēji nedod ēst. Drīzāk jau tās meitenes grib tuvāk iepazīties ar abiem puišiem.

0

353

Kaut kā Lattelecom tv gļukoja ar pagājušās nedēļas sērijām, neredzēju daļu Lusianas un Rodrigo sarunas un vairāk kā pusi trešdienas sērijas, bet baigi nemaz nepārdzīvoju :D ar visu to pamatīgo tīšanu noskatījos vismaz visu nedēļu vienā vakarā :D garlaicīgā daļa jau kādu laiku... Pa vidu tik iemet idiotu Rodrigo, kurš turpina pieļaut tās pašas kļūdas un pēc tam pārdzīvo. Vismaz tv piespiež neiekavēt... Citādi maza motivācija šobrīd skatīties, kad man ir Imperdonable un Montecristo :)

0

354

Paloma написал(а):

Pa vidu tik iemet idiotu Rodrigo, kurš turpina pieļaut tās pašas kļūdas un pēc tam pārdzīvo.

Ja nebūtu tādu varoņu, tad nebūtu lielākās telenoveļu daļas :D Grūti, protams, besīties, kad viņi tādi.. :D
Prieks, ka tevi TV piespiež skatīties :P Lusianas dēļ jāskatās :) Viņai vēl būs vajadzīgs tavs atbalsts :D

0

355

nu Lusianas dēļ arī skatos - ne jau tā idiota Rodrigo! :D Man dzīvē idiotu pietiek, lai vēl gribētu tādus telenovelē :P

0

356

Es vispaar ne sekundi nenozheeloju,ka toreiz saaku skatiities sho seriaalu.Superiigs(ja neskaita tieshaam to idiotu Rodrigo,kursh tagad veel vairaak sapinies ar Galu :D ),bet taa esmu sajuusminaata.Ljoti patiik Linaresa un Lusjanas kaa teeva un meitas attiueciibas.Skatos arii vinju abu deelj,jo Daavids un Zurija,bet iipashi Daavids man ljoti patiik.

0

357

Džulī pašas mazbērns ir ''tikai'' biznesa projekts, jo Rodrigo, uzzinot par Galas grūtniecību, nekas cits neatliks, kā padarīt viņu par ''godīgu sievieti'', un tas nozīmēs, ka pēc kāzām, kad Gala oficiāli kļuvusi par Torresas-Landas kundzi, viņai būs pieejama visa vīra ģimenes bagātība, kurā pats par sevi saprotams, dāsni dalīsies arī ar savu māmiņu. Jā, Džulī Rodrigo priekšā viņa sievu apsūdzēja pašlabuma meklēšanā, ka viņai laulības bija tikai merkantils aprēķins, ( ja pieņem, ka Gala un viņas māte Lusjanu tiešām uzskata par aukstasinīgu aprēķinātāju), tad ar ko šādā gadījumā Gala ir labāka par Lusjanu, ja viņa tiešām būtu gribējusi apprecēties ar Rodrigo naudas dēļ?

0

358

Terēze написал(а):

ja pieņem, ka Gala un viņas māte Lusjanu tiešām uzskata par aukstasinīgu aprēķinātāju), tad ar ko šādā gadījumā Gala ir labāka par Lusjanu, ja viņa tiešām būtu gribējusi apprecēties ar Rodrigo naudas dēļ?

ne velti saka, ka cilvēki citus vērtē pēc sevis!

0

359

Arii fakts.Bet es domaaju,ka Gala,Dzhulii un paareejie Lusjanu vienkaarshi apskauzh.Ne tikai deelj vinjas izskata,bet arii taapeec,ka vinja ir krietna un godiiga.Veel vairaak meiteni ieniist liek vinjaam arii tas,ka Lusjana izraadaas ir liidzveertiiga Torresiem-Landaam,proti,ka vinjas teevs ir advokaats Klaudio Linares.Aiz taa visa vienkaarshi staav melna skaudiiba,jo Galai nav teeva ir tikai maate,kura vinju neljauj saukt par maati,bet tikai vaardaa un veel tas,ka Gala dzilji sevii zina,ka Lusjana ir daudz labaaka un skaistaaka par vinju.Un veel taadu teevu kaads ir Lusjanai advokaatu Linaresu manupraat gribeetu daudzas,jo vinjam piemiit izteikts brunjinieciskums un vinjsh ne tikai miil meitu,bet dievina vinju.Un kaa jau Tereeze mineeja,ka Galas maatei pashas mazbeerns ir ""tikai"" biznesa projekts,tad ko tad var gribeet no sievietes,kura pati savu pieaugusho meitu iisti nemaz nemiil,tad kaapeec lai vinja tagad saaktu miileet savu mazbeernu??

0

360

Galas un Rodrigo kāzas pēc tur valdošās noskaņas drīzāk atgādināja bēres, vienīgi Džulī un Roselena jutās laimīgas un apmierinātas. Jā, Gala panāca savu, taču to var dēvēt par Pirra uzvaru, jo Rodrigo apprecējās vecāku spiediena dēļ, nevis pēc paša vēlēšanās.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)