TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Сообщений 401 страница 420 из 546

401

Marianhela написал(а):

Enjgjeliit,tas bija meerkjeets uz mani??

Loģiski, ka tev  :D

0

402

aNgeL написал(а):

Loģiski, ka tev

Paldies!Nu jaa,ko tur liegties,patiik man vinjsh ljoti. :blush:  :) Shodienas seerija arii bija ljoti jauka.Rodrigo tagad visu zina un tas ir labi,jo tagad vinjsh nedomaas,ka Klaudio ir Lusjanas miiljaakais.Nu vinjsh zina,ka Lusjana ir Auroras un Klaudio meita.Vieniigi saak kaitinaat Dzhulii.Vinja tagad Linaresu noliek,bet veelaak pati ar vinju flirtees.Vinjaam abaam kaa Dzhulii taa arii vinjas meitai Galai skauzh,jo taadu teevu un viiru vinjas gan gribeetu,bet diemzheel nedabuus.

0

403

Tagad, kad Rodrigo zina patiesību, viņš uz daudz ko var paskatīties pilnīgi citā gaismā, kā arī saprast, ka mātei ''lielākas laimes'', kā atklājums, ka Lusjana strādāja tik apšaubāmā vietā, kā Pekle, vairs nevajadzēja, jo kur nu vēl atrast labāku ieganstu, ko minēt kā argumentu, lai pārliecinātu šķirties no viņas. Jā, nu vairs Rodrigo nešaubās, ka no mātes puses tā bija ļoti smalki izplānota sazvērestība, lai uz visiem laikiem tiktu vaļā no Auroras un Klaudio Linaresu meitas, un viņš, kā pēdējais idiots neredzēja, kas patiesībā notiek, un līdz ar to izpostīja pats savu mūža laimi. Jā, tagad Rodrigo var kost kurā pirkstā grib...

0

404

104.

Lusianai sāp Rodrigo pārdzīvojumi.
http://i69.fastpic.ru/big/2015/0529/da/ca0b5ab20308c69fb9f354c66104f7da.png http://i69.fastpic.ru/big/2015/0529/64/8e91e7376024493550244732beebfd64.png

- Pavisam drīz tu varēsi rēķināties ar pusi no Torreslandu bagātības!
http://i69.fastpic.ru/big/2015/0529/f5/849286b13bc3c960828ca130c51ffcf5.png http://i69.fastpic.ru/big/2015/0529/5e/31c8b4b2859a7dda6083b9e64731c95e.png

+4

405

Cik skaista Zurija, man vislabāk patīk tieši viņas izskats Refugio.

0

406

1. - 5. jūnijs (3. jūnijā sērijas nebūs)

Anotācijas 105 - 108

105. sērija
Roselena organizē mielastu un apsola Matildei, ka parūpēsies, lai šo dienu neviens neaizmirstu. Īsi pirms maltītes sākuma uzrodas Rodrigo un pieprasa, lai Roselena visai ģimenei izstāsta par saviem ļaunajiem darbiem. Maksimino sazinās ar Kamposu, vīrieti, kura liecība izšķīra tiesas lēmumu.

106. sērija
Roselena izstāsta ģimenei par savu nodarījumu, tomēr vienalga uzsver, ka Maksimino bija dēka ar Auroru. Arī Lorenso atklāj saviem draugiem, ka Lusjana ir Klaudio meita. Klaudio vēlas, lai Lusjana ir klāt, kad notiks dokumentu parakstīšana. Klaudio liek Normai parūpēties, lai Pasai ievilktu telefonu.

107. sērija
Pasas mājā ierodas meistars no sakaru kompānijas. Rodrigo runā ar Klaudio aci pret aci. Violeta parāda Barerram Marsjala laulības šķiršanas pieteikumu. Roselena, Gala un Huljeta bažījas, ka Lusjanas bērns varētu būt galvenais mantinieks.

108. sērija
Rodrigo nemitīgi kašķējas ar Galu. Gala nosolās Rodrigo nekad nedot šķiršanos. Huljeta iesaka Galai iegūt Rodrigo uzticību, lai varētu izspiegot Lusjanu. Briest plāns par Lusjanas bērna novākšanu. Vikija savam Lāčukam prasa naudu skaistuma salonam. Marsjals, nezinot, kas ir Aldo, atklāj viņam, ka veic izmeklēšanu par Pekli.

0

407

Hei,meitenes,varbuut kaada zina kaapeec LTV1 maajas lapaa Patveerums miilestiibai video sadaljaa neiet neviens video arii tad,kad nonjem to reklaamas blokjeetaaju??Man jau vairaakas dienas neraada.Gribeeju paskatiities atkaartoti seerijas un nevaru.

0

408

Tev joprojām nerāda? Es tikko ieslēdzu un man visu rāda.

0

409

-Nesaki, kas man ir jādara, un tad es tev neteikšu, uz kurieni tev ir jāiet!-šī frāze ienāca prātā, kad Roselena Aldo ieteica noskūt bārdu, jo tā no viņas puses bija rupja iejaukšanās sava māsasdēla privātajā dzīvē, jo tikai Aldo pats var izlemt-audzēt vai neaudzēt bārdu. Beidzot pienāca tā diena, kurā Roselena visas ģimenes priekšā bija spiesta atzīties savā nodarījumā, tikai žēl, ka tā nebija nožēla, bet gan tāpēc, ka vairs nebija citas iespējas, kā atklāt patiesību.

0

410

Paldies,Enjgjeliit,tagad man arii raada.Laikam vinjiem kaut kas tur bija.Tagad viss kaartiibaa.

0

411

Terēze написал(а):

-Nesaki, kas man ir jādara, un tad es tev neteikšu, uz kurieni tev ir jāiet!-šī frāze ienāca prātā, kad Roselena Aldo ieteica noskūt bārdu, jo tā no viņas puses bija rupja iejaukšanās sava māsasdēla privātajā dzīvē, jo tikai Aldo pats var izlemt-audzēt vai neaudzēt bārdu. Beidzot pienāca tā diena, kurā Roselena visas ģimenes priekšā bija spiesta atzīties savā nodarījumā, tikai žēl, ka tā nebija nožēla, bet gan tāpēc, ka vairs nebija citas iespējas, kā atklāt patiesību.

Jaa,te nu man vairs nav ko piebilst.Man veel patika arii tas,kaa Konija pateica,ka lai nu kursh vinju maaciitu,jo vinja savus beernus nekontrolee.Vinja dod tikai padomus,bet lemj kaa riikoties vinji pashi.To,ka ar meitu nebuus tik vienkaarshi Klaudio bija reekjinaajies.Tas vinjam sejaa bija rakstiits.Taapeec jau vinjsh pateica,ka jaaiet pastaigaaties un parunaat.

0

412

Ak, Lusjanas un Rodrigo satikšanās bija tik dramatiska un emocionāla, ka man pat palika žēl Rodrigo...un Zurijas asaras, ak, tik aizkustinoši viņa māk parādīt pārdzīvojumus :(  Jā, bet aina lieliska, tieši tādas, kā man patīk!  :love: Jā, wii, šonedēļ beidzot atklāsies Rosalenas īstā seja... un ceru, ka viņa saņems daudzus nosodījumus, jo, kā jau teicu, viņa ir tik kaitinoša, ka es nespēju viņu vairs izturēt un tā prasās, lai kāds viņai sadod :D

0

413

O,jaa,par to kaitinaajumu Taureniit es varu tikai piekrist.Arii man vinja peedeejaa laikaa kriit uz nerviem.Pilniigi nelabi paliek klausiities to,cik vinja ir laba un pareiza un ka visu dara beernu deelj.Dusmas pilniigi uzdzina tas kaa vinja iebraazaas tiesas zaalee.Nav briinums,ka Linares pietruukaas kaajaas,kad vinja saaka lekt vinjam aciis.Barrera gan vinju aatri noraava atpakalj,lai Klaudio neko nesadara.Roselena vienkaarshi nesaprot,ka paaris teikumi no Linaresa mutes un vinja var tikt iemesta cietumaa uz ljoti ilgu laiku.Un shodien arii,kad vinja paarmeta Aldo par vinja baardu.Taa nu nav vinjas dariishana,ja Aldo grib vinjsh to var audzeet.Taa ir vinja privaataa dziive.Tas neko veel nenoziimee,ka viunjsh ir Roselenas maasas deels.Un arii Konija labi savai maasai pateica,bet vareeja jau redzeet,ka maasas teiktais Roselenai nemaz nebija paticis.

0

414

Jaa,beidzot visi zina,ko Roselena izdariija pirms devinjpadsmit gadiem.Man taas sievietes nemaz nav zheel,jo pati vien ir vainiiga.Ja vinja buutu izpildiijusi Auroras Linaresas luugumu-audzinaat vinjas meitinju kaa savu un peec tam atdot vinjas viiram Klaudio Linaresam,jo meiteniite tachu ir vinja meitinja.Tad nekas taads tagad nenotiktu.Tachu Roselena nav no taam sievieteem.Ljaunaakais ir tas,ka vinja neko nenozheelo.veel vairaak domaa,ka Maksis un Aurora bija miiljaakie,lai arii tam nav pilniigi nekaadu pieraadiijumu.Patika tas,ka teetis Lusjanai nopirka jaunas dreebes,lai vinja buutu skaista,kad dosiues vinjam liidzi uz Mehiko.Kaa gan meita tagad var nebreaukt vinjam liidzi??vinja bgrauks un arii Pasa vinju mudina to dariit.Vinja visu saprot un taa tas ir-teetis grib,lai Lusjana buutu vinjam blakus.vinjsh grib peec iespeejas atguut zaudeeto laiku.

0

415

Marianhela написал(а):

Ja vinja buutu izpildiijusi Auroras Linaresas luugumu-audzinaat vinjas meitinju kaa savu

...tad Lusianai nebūtu tik burvīgu vecāku kā Pasa un Galdino, bet gan apmāta audžumāte un krimināls audžutēvs, turklāt vēl ar Rodrigo viņi būtu kā brālis un māsa. Tā ka Roselena, manuprāt, visu izdarīja pareizi..problēma ir viņas attieksmē un naidā ar kādu to izdarīja, un ļaunums ir tajā, ka meloja, ka meitene ir mirusi.

0

416

aNgeL написал(а):

...tad Lusianai nebūtu tik burvīgu vecāku kā Pasa un Galdino, bet gan apmāta audžumāte un krimināls audžutēvs, turklāt vēl ar Rodrigo viņi būtu kā brālis un māsa. Tā ka Roselena, manuprāt, visu izdarīja pareizi..problēma ir viņas attieksmē un naidā ar kādu to izdarīja, un ļaunums ir tajā, ka meloja, ka meitene ir mirusi.

Jaa nu arii taisniiba.Jaa par to meloshanu arii piekriitu.Tas patiesiibaa ir vairaak nekaa briesmiigi.Vinja apgaaniija divus kapus-Auroras un nevainiiga beerna.Pareizi advokaats Linares teica,ja ne meita,tad vinjsh Roselenu iemestu cietumaa.Vinja ir briiviibaa tikai taapeec,ka Lusjana luudza vinju apzheelot.Un veel es domaaju,ka tieshi Aurora bija taa,kura paarnestaa noziimee lika viiram atrast un atguut vinju beernu.Izskataas,ka arii Klaudio domaa taapat.

0

417

106.

Šie kadri bija spēcīgāki par manu slinkumu taisīt skrīnus. Sajūta it kā Gala un Džulija būtu atnākušas uz teātra izrādi :D :D

http://i69.fastpic.ru/big/2015/0602/c1/ace0ddcd4e3ff491dcb0dd6a7ee490c1.png http://i69.fastpic.ru/big/2015/0602/d8/c334489b8eec1e0fd032a3234ee97bd8.png

+1

418

Vai Roselena var paskaidrot, kādu tieši labumu viņa izdarīja saviem bērniem, aizdodot Lusjanu prom, ko tieši viņi no tā ieguva? Vai tiešām pēc Roselenas domām, Lusjana Rodrigo, Patrisio un Hanai būtu pēdējo kumosu no mutēm izrāvusi?

0

419

Terēze написал(а):

Vai Roselena var paskaidrot, kādu tieši labumu viņa izdarīja saviem bērniem, aizdodot Lusjanu prom, ko tieši viņi no tā ieguva? Vai tiešām pēc Roselenas domām, Lusjana Rodrigo, Patrisio un Hanai būtu pēdējo kumosu no mutēm izrāvusi?

Njaa,te nu jaasaka,ka pat man tas nav saprotams.Vieniigais,ko veel varu iedomaaties,ka Roselena vienkaarshi negribeeja barot veel vienu muti,kas peec vinjas domaam bija pilniigi lieka.Lai gan shis tieshaam jau ir redzams,ka Roselena ir slima,ja var ko tik nesakariigu teikt,ka atdevusi prom mazo Lusjanu un nu beerniem esot par to jaabuut vinjai pateiciigiem.Te rodas jautaajums-par ko tieshi pateiciigiem??Es arii nesaprotu,un nedomaaju,ka tam ir izskaidrojums.

0

420

Ak,kaa man patiik Daavida un Zurijas ainas.Super vinji speelee teeti un beernu.Starp vinjiem virmo patieshaam ljoti liela kjiimija.Ljoti patika vinju saruna un tas kaa Lusjana sanjeema teeva plaukstu un smaidot teica,ka vinjas vieta ir liidzaas vinjam.Es vienmeer smaidu vinjus redzot kopaa.Taadu kjiimiju un miiljuma izpausmes gan seriaalaa,gan dziivee starp teevu un beernu ne vienmeer var redzeet.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)