Ja jau Galai, Lusjana šķiet pašlabuma meklētāja, kas tad tādā gadījumā ir viņa pati? Ja jau Galai sāncenses nozākāšana liek justies daudz labākai par viņu, tad lai jau tas ''prieks'' viņai tiek, ko tur padarīsi?
Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)
Сообщений 421 страница 440 из 546
Поделиться42204.06.2015 16:41
Es domaaju,ka Galai,Huljetai un Roselenai vienkaarshi drausmiigi skauzh.Vinjas nevar paardziivot to,kas Lusjana ir izraadiijusies.Ka vinja ir labi audzinaata,jauka,kaartiiga un godiiga meitene.Piedevaam,ka vinjai ir arii teevs un veel kaads teevs.Ietekmiigs un labi zinaams advokaats Klaudio Talankon de Linares.Piedevaam meitu vinjsh nevis miil,bet gan dievina.Un taapeec taas triis to nekaadiigi nevar paardziivot,vinjaam buutu daudz vireglaak,ja Lusjana Galas vaardiem runaajot buutu prasta kalpone.Tachu apzinja,ka vinja taada nav grauzh ljoti speeciigi.
Поделиться42304.06.2015 16:45
Un turpinot jūsu uzskaitīto sarakstu, Lusianai vēl būs pirmdzimtais Torreslandu mantinieks
Поделиться42405.06.2015 12:44
Jaa,Galas lauliiba ar Rodrigo ciesh neveiksmes vienu peec otras.Taa sieviete to nevar paardziivot,bet pati vainiiga.Vinja zinaaja,ka preciibas ar Rodrigo neko nedos.Un zaudeetaaja paliks tikai vinja.Pato sejaa jau bija rakstiits-Ko es tev teicu??-,kad braalis vinjam pasuudzeejaas par Galu.Mani uzjautrrinaaja tas,ka Gala nosauca Lusjanu par ceturtaas shkjiras kalponi,bet pati ir jau piektaas,ja ne veel zemaak.Vienu briidi,kad vinjsh Galu sapurinaaja man likaas,ka cirtiis vinjai plikji.
Поделиться42505.06.2015 13:26
Jā, Galas ''atriebība'' Rodrigo nemaz nav tik salda, kā viņa bija to iedomājusies, jo tā nu vēršas pret viņu pašu, jo ar savu mūžīgo zāģēšanu panāca vienīgi to, ka Rodrigo no viņas bēg kā velns no krusta.
Поделиться42605.06.2015 19:47
8. - 12. jūnijs
109. sērija
Rodrigo pasaka Lusjanai, ka rūgti nožēlo, ka apprecējis Galu, bet Lusjana lūdz, lai Rodrigo par viņu aizmirst. Rodrigo apsola mēģināt. Korporācijas sapulcē Klaudio paziņo, ka pasūtījis uzņēmuma auditu. Akīless gatavojas braukt uz Mehiko un pasūta viesnīcu tuvumā Peklei, kur strādā Violeta. Konija ar Roselenu vēlreiz iet pie ārsta. Konija izsaka cerību, ka šoreiz Roselena būs prātīgāka un darīs, ko liek ārsts. Tad Roselena pie Onesto satiek Lusjanu.110. sērija
Roselena pateicas Lusjanai par izrādīto cēlsirdību. Vikija neaiziet uz tikšanos ar Maksimino. Maksimino ir nikns. Melisa uzaicina Klaudio uz vakariņām. Restorānā viņi satiekas ar Koniju un Oskaru. Roselena izlasa īsziņu Maksimino telefonā un saprot, ka vīram ir mīļākā.111. sērija
Vikija pasaka Maksimino, ka viņai apnicis izdabāt viņa untumiem. Viņš apsola viņu vairāk atbalstīt. Maksimino izstāsta Rodrigo, ka Lusjana pierunājusi Klaudio neizvirzīt apsūdzību pret Roselenu. Roselena vēlas, lai Rodrigo ved tēvu pie prāta. Klaudio lūdz Melisu aizvest Lusjanu pie sava ārsta.112. sērija
Roselena izstāsta Rodrigo, ka Maksimino viņu krāpj un lūdz Rodrigo, lai viņš ved Maksimino pie prāta. Violeta „Peklē” tiekas ar Akīlesu. Viņa šim pamatīgi sagrozījusi galvu, bet Akīless, protams, nepazīst, ka tā ir Violeta. Magda mēģina sazvanīt meitu, lai viņa piesargās no Akīlesa, bet Violeta uzturas pie Lusjanas viesnīcā un nav sazvanāma. Lusjana dodas pie ginekologa pārbaudīties. Konija to pastāsta Rodrigo, un viņš dzenas turp. Ierauga Lusjanu un sabučo viņu. Favjans un Lorenso norunā ar tako pircējām randiņu. To izdzird Hana.113. sērija
Magda izstāsta Pasai visu nelaimes stāstu, kā viņa iemīlējusies Akīlesā un dabūjusi no viņa bērnu – Violetu. Violetai tikmēr ir randiņš ar Akīlesu, kurš viņai neatlaidīgi uzmācas. Lusjana mēģina Violetu sazvanīt, bet tas neizdodas. Lorenso, Favjans un vēl pāris meičas aiziet pastaigāties pa mežu. Viena no viņām šķiet ļoti ieinteresēta Lorenso.
Поделиться42705.06.2015 19:54
Aizmirsu veel piebilst,ka ljoti patika tas kaa advokaats Linares teica meitai:-Tie vilki muus jau gaida.-Peec vinja balss jau vareeja nojaust,ka vinjsh gatavojas ciininjam.
Поделиться42805.06.2015 19:58
Aizmirsu veel piebilst,ka ljoti patika tas kaa advokaats Linares teica meitai:-Tie vilki muus jau gaida.
Man arī patika.. Lai gan reāli vienīgais vilks tur, manuprāt, ir Maksimino. Pārējie tomēr ir nostājušies taisnīguma pusē, it īpaši Patrisio.
Šonedēļ bija tikai 4 sērijas, vai ne?
Поделиться42905.06.2015 20:05
Jaa,Patrisio ir ljoti krietns un godiigs.Vinjsh krasi atshkjiras no paareejiem Torresiem-Landaam.Un jaa bija gan tikai chetras seerijas.
Поделиться43007.06.2015 21:33
Šī atkal ir nedēļa, kad tikai izlasu, kas notiek... Cik saprotu, nekas baigi redzams nenotika, atskaitot Roselenas patiesības atklāšanu? Bez tā varu izdzīvot... Tās bildes par "teātra izrādi" gan labās. Patīkami, ka ir anotācijas un jūsu komentāri, varu ietaupīt savu laiku un paskatīties citas telenoveles, kuras šobrīd mani vairāk aizrauj.
Поделиться43108.06.2015 11:30
Ak tad Roselena sevi uzskata par pilnīgu veselu? Ja jau pēc viņas domām, šāda izturēšanās ir raksturīga garīgi līdzsvarotam cilvēkam, tad kā tādā gadījumā uzvedas cilvēks, kas sirgst ar kādiem psihiskiem traucējumiem? Gala sper vai zemes gaisā no dusmām, jo apziņa, ka nu Lusjana tagad diendienā būs līdzās Rodrigo, padara viņu traku.
Поделиться43208.06.2015 13:12
Ak tad Roselena sevi uzskata par pilnīgu veselu? Ja jau pēc viņas domām, šāda izturēšanās ir raksturīga garīgi līdzsvarotam cilvēkam, tad kā tādā gadījumā uzvedas cilvēks, kas sirgst ar kādiem psihiskiem traucējumiem? Gala sper vai zemes gaisā no dusmām, jo apziņa, ka nu Lusjana tagad diendienā būs līdzās Rodrigo, padara viņu traku.
Jaa,taa tas ir.Te es varu piebilst vieniigi veel to,ka es Lusjanas vietaa Galai iedzeltu veel speeciigaak pasakot,ka,ja jau es vinjaspraat esmu kalpone,tad vinja ir veel zemaakaa kaartaa nekaa es.Ja protams vispaar ir.Turklaat man ir teetis un veel kaads teetis,vinja par taadu var tikai sapnjot.Un turklaat pat pashas maate liek vinjai vinju saukt vaardaa par mammu vispaar neljauj saukt.Un vispaar veel es pateiktu,lai Gala vaacaas projaam un liek mani mieraa.Savu tachu dabuuja,ko veel vajag??
Поделиться43309.06.2015 13:55
Nav pat trīs reizes jāmin, kuram bagātam vīrietim Violeta naudas dēļ, piekritīs kļūt par mīļāko. Skumji, ka Marsjals viņu ir tik ļoti sāpinājis, ka Violeta ir gatava uz kaut ko tādu, jo diez vai citos apstākļos viņa tādu domu-pārdoties bagātniekam-pat vispār būtu apsvērusi.
Поделиться43409.06.2015 14:02
Jaa,es par to Violetas teikto arii domaaju.Bet kaads Akiilesam buus shoka,kad shis uzzinaas,ka taa ir vinja pasha meita.Ljoti patika Klaudio un Lusjanas saruna mashiinaa kaa jau vienmeer.
Поделиться43510.06.2015 15:24
Roselenas teiktais, ka dusmojas uz Lusjanu par viņas ''izpļāpāšanos'', jo Rodrigo patiesību vajadzējis uzzināt no viņas, liek jautāt, kad tad Roselena būtu no brīva prāta, neviena nespiesta, dēlam un pārējiem ģimenes locekļiem pateikusi patiesību-varbūt tad, kad pūcei aste ziedētu?
Поделиться43610.06.2015 16:16
Es uzskatu,ka labi vien ir,ka Rodrigo tagad zina patiesiibu.Vismaz taa absurdaa doma,ka Lusjana un klaudio Linares ir miiljaakie vinjam vairs nav praataa.Tagad vinjsh zina,ka Lusjana ir advokaata Linaresa un vinja sievas Auroras meita.Bet runaajot par roselenu,tad shaubos,ka vinja kaadreiz buutu atklaajusi patiesiibu.jaa,varbuut peec laika buutu,bet ne taadu,kaada taa tieshaam ir.es patiesiibaa joprojaam nesaprotu un esmu shokeeta-cik slimam ir jaabuut,lai apgaaniitu divus kapus nevainiiga beerna un Auroras Linaresas kapu??Nudien nesaprotu!Un klaat tam visam veel jaamelo advokaatam Linaresam un jaasleepj no vinja pasha beerns.Cik labi,ka tagad jau labu laiku Klaudio visu zina!
Поделиться43711.06.2015 23:50
Pēdējo 10 sēriju svarīgāko notikumu apskats!
Rodrigo liek mātei atzīt savu nodarījumu Lusianai.
- Tikai atbildi - jā vai nē?
- Jā! Es uzdāvināju Lusianu!
Rodrigo liek Roselenai izstāstīt savu tumšo noslēpumu visai Torreslandu ģimenei!
Roselenai nākas atzīties, ka viņa apgānīja bērna kapu, lai uzdotu viņu par Linaresu it kā mirušo bērnu.
Uz Lusianas vārda tiek pārrakstīti visi Klaudio Linaresa jaunie īpašumi.
- Tā, kas bija šīs mājas kalpone, tagad ir Torreslandu līdzīpašniece.
Niknumā Gala atzīstas, ka visi jau sen zinājuši, ka Klaudio ir Lusianas tēvs. Un Gala jau no sākuma zinājusi, ka Lusiana ir stāvoklī, bet neko neteica, lai Rodrigo ciestu!
Rodrigo: Mana mīlestība ir un līdz manai pēdējai dzīves dienai piederēs tev!
Gala atgādina Lusianai, ka lai gan viņa ir Klaudio meita, vienalga ir un paliks kalpone!
- Šeit, mūsu Kunga krusta priekšā, es tev saku, ka nožēloju.
- Tad lai Viņš Jums piedod...jo es nevaru!
- Lusiana, es jau uzzināju, ka tu lūdzi, lai neapcietina manu māti. Nesaprotu, kādu iemeslu dēļ to darīji, bet būšu vienmēr tev pateicīgs.
- Nesaproti iemeslus...Nav jau jēgas tev tos teikt, tāpat nesapratīsi.
- Tu mani sauc par muļķi?
- Nē, to tu pats pateici.
Kad Rodrigo aiziet, Lusiana nosaka:
- Es to izdarīju tevis dēļ.
Lusiana klausās sava mazuļa sirdspukstus.
Mazulis sveiks un vesels!
Rodrigo: Paldies! Liels paldies. Es dievinu tevi, Lusiana!
Gala atcēla savu vizīti pie ginekologa, uzzinājusi, ka Rodrigo bija ar Lusianu. Viņa vairs neies pie ārsta, ja Rodrigo nenāks līdzi.
Lusiana un Rodrigo domā viens par otru.
- Ja es varēju savest savu dēlu ar tevi, tad varu arī attālināt uz visiem laikiem!
Rodrigo jūtas laimīgs, atceroties, ka ar viņu mazuli viss ir kārtībā.
- Kad es pateicu Lusianas vīram, ka ar viņu un bērnu viss kārtībā, viņš noskūpstīja viņu ar skūpstu kā no filmas!
Поделиться43812.06.2015 12:25
Kad Violeta izklāstīja Akīlesam savas vēlmes, tad atcerējos vienu jau diezgan veco latviešu dziesmu Margaritas Vilcānes izpildījumā, jeb pareizāk sakot, šās dziesmas videoklipu, kur dziesmas varone ar šampānieša glāzi guļ putainā vannā un atzīstas, ka vēlas sev materiāli nodrošinātu dzīvi, vārdu sakot-visu to pašu, ko sev grib arī Violeta. Tomēr vai tiešām Violeta domā, ka dzīve zelta būrītī viņai spēs kompensēt tukšumu, kas valda viņas sirdī, ka tad viņa patiesi būs laimīga?
Поделиться43912.06.2015 18:06
15. - 19. jūnijs
114.sērija
Izliekoties par Lusjanas draudzeni, Gala ierodas pie tā paša ginekologa, kur iepriekšējā dienā bijusi Lusjana. Viņa uzzina, cik laimīgs bijis Rodrigo, atklājot, ka ar Lusjanu un gaidāmo bērnu viss ir labi, kā noskūpstījis viņas sāncensi. Prokopjo pastāsta Pasai, Magdai un Lusjanai, ka Akīless plāno precēties. Magda uztraucas par Violetu. Marsjals lūdz Violetu noskaidrot, kas ir Pekles” īpašnieks, jo klubs tiek izmantots naudas atmazgāšanai, tomēr Violeta viņu padzen, paziņojot, ka drīz precēsies ar miljonāru. Klaudio atbraucis pie Lusjanas, lai pierunātu meitu pieņemt viņas īsto vecāku uzvārdus mantojuma lietu nokārtošanai. Oskars aicina Konstansu dzīvot kopā. Aldo noprot, ka Maksimino izmanto klubus naudas atmazgāšanai. Roselena ierodas pie Aldo un pieprasa, lai viņš pateiktu Maksimino mīļākās vārdu.115.sērija
Boriss notriec zemē Lorenso, Hana to redz. Vikija iedod Maksimino sarakstu ar vietām, kur varētu ierīkot salonu. Lusjana un Patrisio grasās kopā veidot labdarības projektu ziemeļu reģionā. Aldo izstāsta Maksimino par savu sarunu ar Roselenu. Dons Akīless dodas pie mācītāja, lai vienotos par kāzu datumu.116.sērija
Lusjana kaunina Violetu par viņas nodomu precēties ar vecāku vīru. Violeta beidzot atzīstas, kas viņš ir. Gala atrod Lusjanas telefona numuru un piezvana viņai. Roselena iesaka Galai noskaidrot, kurā viesnīcā Lusjana apmetusies. Aldo brīdina Maksimino, ka policija izrāda interesi pat Pekles” darbību.117.sērija
Lusjana gatavojas uzņemt Namuraši, kura brauc uz galvaspilsētu tikties ar Patrisio, lai varētu palīdzēt nabadzīgām sievietēm. Viņai līdzi brauc Magda un Pasa. Dons Akīless Peklē” bildina Violetu. Lusjana izstāsta Magdai, ka Violeta grasās precēties ar Akīlesu. Magda Lusjanai atklāj, ka Akīless ir Violetas tēvs. Lusjana cenšas Violetu sazvanīt, bet tas neizdodas.118.sērija
Naktī mājās pārrodas Violeta ar Akīlesu. Akīless domā, ka neviena nav, un uzmācas Violetai. Tad parādās Magda. Violeta pārmet Magdai, ka nav izstāstījusi, kas ir viņas tēvs. Šķiet, ka viņu attiecības ir uz sabrukuma robežas. Gala piedāvā konfekšu pārdevējam nopelnīt naudu un aiznest Lusjanai dāvanu. Lusjana to atver, un nespēj atgūties no šoka.
Поделиться44015.06.2015 12:34
Protams, Lusjana nenoliedz, ka mīl un ciena savu īsto tēvu, tomēr tajā pašā laikā uzskata, ka oficiāli sevi atzīstot par viņa meitu, izrādīs lielu nepateicību Hasinto Floresu ģimenei, kura viņu uzaudzināja, sniegdami pašu labāko, ko vien vecāki var dot savam bērnam-savu mīlestību un atbalstu, tā palīdzot izaugt par krietnu un godīgu cilvēku. Pasai taisnība, jo savu īsto vecāku uzvārda pieņemšana neko nemainīs, jo tas nesaraus saites ar viņu, jo viņa-Pasa ir un vienmēr būs viņas māte, tāpēc ne par kādu nepateicību no Lusjanas puses pat runas nevar būt.