TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Сообщений 441 страница 460 из 546

441

Terēze написал(а):

Protams, Lusjana nenoliedz, ka mīl un ciena savu īsto tēvu, tomēr tajā pašā laikā uzskata, ka oficiāli sevi atzīstot par viņa meitu, izrādīs lielu nepateicību Hasinto Floresu ģimenei, kura viņu uzaudzināja, sniegdami pašu labāko, ko vien vecāki var dot savam bērnam-savu mīlestību un atbalstu, tā palīdzot izaugt par krietnu un godīgu cilvēku. Pasai taisnība, jo savu īsto vecāku uzvārda pieņemšana neko nemainīs, jo tas nesaraus saites ar viņu, jo viņa-Pasa ir un vienmēr būs viņas māte, tāpēc ne par kādu nepateicību no Lusjanas puses pat runas nevar būt.

Tu jau pateici visu to,ko es domaaju.Piebildiishu vien tikai to,ka Linares pareizi teica,ka Pasu nedomaajot atstumt.ka visas dziives nepietiktu,lai vinjai pateiktos,ka pienjeema un uzaudzinaaja vinja un Auroras meitinju.Ka deva vinjai to pashu,ko buutu devusi Aurora.Taa tieshaam ir,jo tikai pateicoties Pasai vinjsh uzzinaaja visu patiesiibu.Un veel kaa vinjsh teica Melisai,ka cieshanu pilnie gadi tika uzreiz dzeesti,kad tagad vinja dziivee atgriezaas vinja meita Lusjana.

0

442

Jaa,arvien vairaak un vairaak es saprotu to,ka Gala dzilji sirdii vienkaarshi nezheeliigi apskauzh Lusjanu.Un protams,kaalab to nedariit,ja vinjas vaardiem runaajot kalpone beigaas izraadaas nevis kaut kaada kalpone,bet gan ljoti ietekmiiga un zinaama advokaata Klaudio Talankona de Linaresa meita??Un it kaa ar to nebuutu veel gana,tad tagad Lusjana veel gaida no Rodrigo beernu piedevaam veel puiku.Kaa lai neapsklauzh??Boriss man jau no saakuma nepatika,bet shodienas izgaajiens gan man likaas pilniigi slims.Njemt un notriekt cilveeku uz ritenja ar mashiinu tur tieshaam jaadomaa vai Borisam viss ar galvu kaartiibaa,jo ko taadu var izdomaat tikai nenormaalais.Un ja nu Lorenso buutu gaajis bojaa,ko tad??Borisam tad buutu jaaiet cietumaa.Hana bija ljoti dusmiiga un pamatoti.

0

443

Gala bija domājusi, ka no laulībām ar Rodrigo būs tikai un vienīgi ieguvēja-viņas bērns būs nākamais Torresu-Landu īpašuma mantinieks, Rodrigo viņa varēs turēt īsā saitītē, bet galvenais-būs panākusi, ka Lusjana uz visiem laikiem nozudīs no Rodrigo dzīves. Taču nepiepildījās nekas no iecerētā, jo precības neatrisināja Galas problēmas.

0

444

Tas tiesa-Gala gaida meitu,lai gan pati to veel pat nezina,Rodrigo no vinjas muuk prom pa gabalu.Un kas attiecas uz Lusjanu,tad izmanto katru iespeeju,lai vinjai tuvotos.Un jaa arii pie Rodrigo naudas vinjai netikt.

0

445

Shodien mani no visas tiesas nokaitinaaja Gala.No vienas puses es Lusjanas vietaa riikotos taapat tas ir uzmestu pilniigu ignoru.Bet no otras es Galai pateiktu,lai beidz kasiities un liek tachu mani mieraa,jo savu tak ir panaakusi-Rodrihgo tagad ir vinjas viirs un driiz abiem buus beerns.Un var redzeet,ka Galai gaidaamais beerns ir vienaldziigs,jo izlikties,ka it kaa saacies spontaamais aborts.nu kura normaala sieviete,kura miil un gaida mazuli piesdzimstam ko taadu dariitu??

0

446

Tagad var tikai minēt par to kā būtu, ja būtu-, ja Magda nebūtu savā laikā izlēmusi nekad neatklāt Violetai to, kas ir viņas tēvs-kāda būtu Violetas reakcija uz to, ka viņas tēvs ir neviens cits, kā Sanfrancisko el Alto visbagātākais iedzīvotājs dons Akīless, bet tad vismaz tagad varējis nenotikt tas, kas notika tagad-Violeta, sāpīga izmisuma dēļ, ko izraisīja mīļotā cilvēka nodevība, nebūtu nolēmusi merkantīla aprēķina vadīta, pārdoties bagātniekam, kurš kā nu izrādās, ir neviens cits, kā pašas miesīgais tēvs!

0

447

Gala, aizsūtot Lusjanai ''dāvanu'', kārtējo reizi pierādīja, ka viņa neprot citādi risināt problēmas, pie kurām pati vien ir vainojama, kā vien psiholoģiski un emocionāli terorizējot savu sāncensi.

0

448

Jaa,tas tiesa.Nu ko var dariit,ja Gala ir tikpat slima kaa Roselena.Roselena ir tikai manupraat veel trakaaka par Galu shajaa zinjaa.Valwentiina pareizi teica-nedari otram to,ko negribi,lai dara tev.manupraat tieshi tas,ka vinja vienmeer pasaka patiesiibu kaa naglai uz galvas Galai aciis,tad tas tai sievietei ne visai patiik patiesiibaa vinja to ciest nevar.

0

449

22. - 26. jūnijs

Anotācijas 119 - 123

119. sērija
Kopīgā sanāksmē tiek nolemts par sadarbību starp Patrisio fondu un Namuraši pārstāvēto mākslas centru. Akīless tikmēr ciematā ir neizpratnē – kā tāda skaistule kā Violeta var būt viņa meita? Roselenas ārsts pastāsta Maksimino, ka viņa sievas analīžu rezultāti neko neuzrāda, un norīko Roselenu pie psihiatres. Lorenso iepazīstina Hanu ar savu mammu. Lūdzot Lusjanu palikt Mehiko, Rodrigo atzīstas, ka joprojām mīl viņu. Tādā situācijā abus kopā pārsteidz Gala.

120. sērija
Roselena sāk apmeklēt psihiatri. Lusjana un Gala sastrīdas korporācijas kafejnīcā. Gala atkal sarīko Rodrigo skandālu. Ivans ir aizturēts policijā. Marsjals cenšas izdibināt, kur ir Lastra. Starp Rodrigo un Patrisio notiek atklāta saruna. Pasa, Magda un Ariče atgriežas mājās.

121. sērija
Hana sarauj attiecības ar Borisu. Gala panāk, ka Rodrigo pavada viņu pie daktera Savalas. Rodrigo atzīstas Lusjanai mīlestībā. Gala pasaka Rodrigo, ka nekad nepiekritīs šķirties. Magda brīdina Akīlesu netuvoties Violetai. Roselena ierodas runāties ar Lusjanu un notēlo, ka paliek slikti.

122. sērija
Vikija saplēš Maksimino čeku un paziņo, ka viss cauri. Huljetai rodas ideja, ka viņa varētu strādāt Torres-Landu uzņēmumā. Gala viņu izsmej, tomēr saprot, ka tad viņai būtu sabiedrotā. Lastra zvana Ofēlijai un lūdz uz tikšanos. Favjans brīdina Ofēliju, ka Lastru meklē policija. Melisa noliek eksāmenu ar augstāko atzīmi. Visi pošas uz restorānu, bet Roselena un Maksimino dodas prom un pavēl arī Hanai doties prom. Lorenso arī vairs negrib palikt.

123. sērija
Roselena ir šokā, ka Aldo tiekas ar prasto Vikiju, un saka Maksimino, ka tas ietekmīgais vecais kungs, ar ko Vikija tiekoties, noteikti Aldo pārmācīs. Maksimino paliek domīgs. Rodrigo zvana Lusjanai un saka, vai viņam tiešām vienas kļūdas dēļ būs jācieš visu dzīvi. To izdzird Gala. Viņi atkal saplēšas, Gala aizskrien no mājām un nav atrodama.

0

450

Paldies tev angel, tagad varu netērēt laiku uz piecām sērijām un vienkārši izlasīt tavu anotāciju. Nez kas notika ar Galu, kur viņa aizskrēja - noslēpums līdz nākošajai anotācijai - cerams nebūs saplosījuši izbadējušies vilki. Tad Rodrigo cietīs vēl vairāk un tad jau tas patiešām būs visu mūžu. Nabaga Rodrigo - pieļāuj kļūdu pēc kļūdas...

0

451

Rodrigo nelaiž garām nevienu iespēju atrasties Lusjanas tuvumā, kā arī izvairīties no ''savas sievas'', jo Galas psiholoģiskais un emocionālais terors un šantāža nudien vairs nav izturami. Gala naivi tic, ka uz visiem laikiem tiekot vaļā no Lusjanas un viņas bērna, visas problēmas būs kā ar roku noņemtas, jo tad Rodrigo atkal būs pie viņas kājām.

0

452

Jaa,mani uzjautrina tas,ka vinja domaa,ka pie taa,ka viirs muuk pa gabalu ir vainiiga Lusjana jeb Galas vaardiem runaajot kalpone.Gala jau neredz,ka ar savu muuzhiigo zaagjeeshanu tikai liek Rodrigo attaalinaaties no vinjas veel vairaak.Runaajot par Rodrigo,tad jaa vinjsh nenjem veeraa Lusjanas teeva teikto un vienalga meklee iespeeju tuvoties vinja meitai.

0

453

Jā, bet mīlestības ceļi ir neizdibināmi un Galai zāģējot, viņa domā ka dara labi un varbūt rodrigo beigās sapratīs, ka viņa viņu tik ļoti mīl, ka aizmirsīs par zāģēšanu, bet kalponēm ir kalpones vieta, nevis pie smukulīša Rodrigo  :love:

0

454

Jā, lai tikai Gala cer vien, ka viņas zāģēšana nesīs augļus, tas ir-panāks, ka Rodrigo kritīs pie viņas kājām un pasūtīs ''kalponi'' trīs mājas tālāk, jo cerēt nevienam nav aizliegts...

0

455

Ir telenoveles, kurām īsā laikā noskatoties 10 sērijas man tikai gribas vēl un vēl. Un ir tādas, kurām noskatīties 8 sērijas jau ir par daudz - kā Refugio. Nu es vienkārši nespēju izturēt Rodrigo!!! Šodien man nāca atklāsme, ka es gribētu, lai Lusiana paliek ar Patrisio... Rodrigo ir tāds idiots un kretīns! Jā, es saprotu, ka dzīve ar Galu ir murgs, bet viņš pats tikai vairāk provocē Galu, nevis cenšas sadzīvot mierīgi. Galu galā - pats iepinās šajās problēmās, pats pievīla Lusianu un neuzticējās viņai, pats apprecēja Galu. Un ja nav laimīgs, Lusianai nav par to jācieš! Tak liktu nabaga meiteni mierā, ieturētu distanci, nevis skraidītu pakaļ ar saviem mīlestības zvērestiem, kas tikai padara Lusianai visu vēl daudz smagāku... Un nevis prasītu Lusianai, lai ir ar viņu un tad šķirsies no Galas, bet vispirms ņemtu un izšķirtos, ja nespēj ar viņu būt kopā, un tikai tad ietu pie Lusianas un censtos viņu atgūt. Kā viņš var uzkraut atbildību par Galas un viņas bērna pamešanu Lusianai?

Eh, mana nelaime ir tajā, ka man ir ļoti iepatikusies Zurija un Lusiana - un viņas dēļ jāskatās. Jo uz Rodrigo es  vairs nespēju skatīties. Soto arī man nepatīk vairs... kā  viņš tēlo.. visu laiku tik uzvilkts šķiet.. viss tracina man viņā jau. :D

0

456

Jā, Rodrigo tagad nākas izstrēbt paša savārīto putru, jo tiešām nav jābūt apveltītam ar īpašām prāta spējām, lai saprastu, ka Gala apzināti viņu nostādīja neērtā situācijā ārsta priekšā, jo diez vai viņš vairs nebūtu atpazinis savas pacientes Lusjanas Hasinto Floresas ''vīru''.

0

457

Man šī telenovele ļoti patīk! Gala tikai jau apnikusi, pati Jessica Coch patīk kā aktrise, tikai šī loma jau apnikusi. Rodrigo un Lusiana saskanīgs pāris!

0

458

Šodienas sērijā bija tik jauki skatieni Lusianai un Rodrigo. Protams, ka viņš nevarēja atteikties svinēt Melisas panākumus, ja tur bija Lusiana.

0

459

Nu protams, ka nevarēja, jo palaist garām tādu iespēju būt Lusjanas tuvumā, taču būtu neprāts! Cik komisks izklausījās Roselenas brīdinājums, ka Rodrigo, nenolaižot acis no Lusjanas, riskē ar savu laulību, it kā nezinātu, ka to, kas pastāv Galas un Rodrigo starpā, par laulību nu nekādi nevar nosaukt, lai gan ko te rakstu, jo ar mentāla rakstura problēmām sirgstošā Roselena to vien dara, kā uzdod vēlamo par esošo.

0

460

Gala ir tipiska egoiste, kas savu vainu un atbildību uzveļ citiem, šajā gadījumā, Rodrigo. Tāda sajūta, ka par bērnu atbildīgs ir tikai viņš. Gala būs tikpat laba māte kā Džuli, kas tikai izmanto bērnu.
Rodrigo saprot visas savas kļūdas, bet labot kaut ko ir daaaudz grūtāk nekā tās pieļaut.
Šodienas sērijā izdzirdēju sev vēl nezināmu lv vārdu 'dienaszaglis'.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)