TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)

Сообщений 141 страница 160 из 546

141

Tas gan es shodien redzot kaa Lastra izgaazaas smeejos kaa kutinaata.Tas bija tik uzjautrinoshi kaa tas iedomiigais tipinjsh saaka trakot,kad saprata,ka vinja iecere neizdosies.Jaa,Roselena pat nenojaush,ka Maksimiino vinju kraapj ar to pashu sievieti,kura vinjai un Konijai taisiis manikiiru.Ja vinja to zinaatu...Runaajot par Lusjanu,tad nedomaaju,ka vinjai izdosies vairiities no Rodrigo un Hanas.Nee,nu no Hanas varbuut veel var sanaakt,bet Rodrigo...tagad,kad vinjsh beidzot saprot,ka miil Lusjanu nevis Galu.Nezinu,man jau vismaz pagaidaam izskataas,ka Rodrigo diezvai pieljaus,ka Lusjana no vinja vairaas.

0

142

Rodrigo un Lusianas ainas tik jaukas, romantiskas un maigas. Tik skaistas bija 13. (laikam) sērijas beigas, kurās Lusiana apskāva Rodrigo  :love:  Pagaidām esmu tikusi līdz vietai, kurā Lusiāna aiziet no darba, bet cik saprotu ( un arī paredzēju), viņa atgriezīsies. Lusiana vispār tik patīkama varone, dažkārt gadās, ka galvenā varone apnīk ar savu naivumu vai citādi, bet Zuria šeit tik forša... sapņo par Rodrigo, domā par viņu, bet neļauj sev krist viņa skavās, bet tajā pašā laikā netēlo nepieejamo.

0

143

Vispār jau Lusjanas situācija nav viegla, jo Rodrigo tomēr ir viņas darba devējas dēls, turklāt oficiāli saderinājies ar citu sievieti. Pat, ja Lusjana saprot, ka Rodrigo nevēlas viņu ievilkt gultā, lai uzreiz pēc tam pamestu, bet gan gluži otrādi-nojauš, ka viņa jūtas ir īstas, tomēr apzinās, ka abu mīlestībai ir daudz šķēršļu, tāpēc lai viss beidzas, vēl nemaz nesācies.

0

144

Tas tiuesa,labaak lai viss tieshaam beridzas nemaz nesaacies.Tachu man nedz kaapeec ir aizdomas,ka Lusjanai nebuus viegli vairiities no Rodrigo.no Hanas veel var sanaakt jaa,jo vinjas iisti nav draudzenes,bet no Rodrigo??Nu nezinu gan,lai gan Lusjana saprot,ka taa vajag un to protams dariis,jo taads ir Roselenas kundzes pieteikums.Turklaat Rodrigo tachu preceesies ar Galu,kura ir ljoti iedomiiga.

0

145

Es arī pieslēdzos... :D šodien noskatījos 7 sērijas (lūk, kāda bērnība manam bērnam :D ), drusku vēl iedzīt palika un tad izmantošu mūsdienu televīzijas piedāvātās burvīgās iespējas ierakstīt tv pārraidi, skatīties seriālu oriģinālvalodā un tīt uz priekšu. Eh, agrajā jaunībā kkas tāds būtu šķitis kā zinātniskā fantastika :D

Tiešām izskatās, ka varētu būt jauks pāris :) Un tāda forša noskaņa... vismaz gribas paskatīties tālāk :)

0

146

Manuprāt Lusiana un Rodrigo ir ļoti saskanīgs pāris.Ideāla ķīmija starp galvenajiem varoņiem.Man ļoti patīk tas Luisanas prieks par dzīvi,un viņa nebūt nav naiva,bet gan gatava visiem pārbaudījumiem.Līdz ar to galvenā varone ir stipra.
http://se.uploads.ru/t/o57fT.jpg

0

147

Jaa,man arii shis seriaals iepatiikas ar vien vairaak.Ne mirkli nenozheeloju,ka saaku to skatiities.Tagad saprotu un zinu,ka nozheelotu tad,ja nebuutu sdaakusi skatiities.

0

148

Paloma написал(а):

Eh, agrajā jaunībā kkas tāds būtu šķitis kā zinātniskā fantastika

:rofl: labi pateikts :D tāpat kā kādreiz internetā noveles likās nereāli.

0

149

Marianhela написал(а):

Jaa,man arii shis seriaals iepatiikas ar vien vairaak.Ne mirkli nenozheeloju,ka saaku to skatiities.Tagad saprotu un zinu,ka nozheelotu tad,ja nebuutu sdaakusi skatiities.

Tā jau ir,ka reizēm no sākuma galīgi nepatīk,bet ātri vien iepatīkas.Man arī ir bijušas reizes,kad nožēloju,ka neskatījos ātrāk.Kaut vai šo pašu telenoveli.Bet pateicoties,ka LTV1 iepirka,tad vismaz deva iedvesmu skatīties!

0

150

16.
Nabaga Lastra - tas vēl joprojām ir cietumā un ir iedomājies, ka tiks ārā no turienes! :D Ļoti žēl bija Rodrigo, jo viņam nabadziņam ar Galu jāgatavojas kāzām un tieši tāpēc galīgi laimīgs nebija!  :( Patika, kā Rodrigo izsekoja Lusianu un ieraudzīja, ka Oskars piebrauca pie pietura un gribēja Lusianu aizvest - tāds greizsirdīgs palika! :love: Tagad jau man patiešām patīk, jo beidzot Rodrigo ir sapratis, ka mīl Lusianu un tieši tāpēc, tagad sāksies ļoti interesants un romantisks posms, kas turpināsies līdz brīdim, kad abi, pateicoties Roselēnai un Galai, tiks šķirti, bet viņus abus atkal savedīs kopā viņu dēla meklējumi! :)

0

151

Vikija nudien jutās neērti, ka jāveic manikīrs sava Lāčuka sievai, bet vēl neveiklāk jutās sastopot pašu Lāčuku. Arī Maksimino samulsa ieraugot savu mīļāko, bet Roselēnai šī sava vīra un manikīres neveiklā izturēšanās neradīja aizdomas, pat tad nē, kad Maksimino izteica nepatiku, ka mājās sastapa ģimenei nepiederošo personu, un, ka ir gluži vienalga kāda iemesla dēļ, viņa te ieradās, pat vairāk-kad Maksimino atteicas gulēt abu laulības gultā. Gala gan prot panākt savu, jo kāzu ielūgumu izgatavotāja priekšā nostādīja Rodrigo neērtā situācijā, lai tikai viņš piekristu noteikt kāzu datumu, jo sak', ko tad nākat lūgt pasūtīt kāzu ielūgumus, ja pat vēl nezināt kad tās būs? Lusjanas klātbūtne Patrisio tiešām nāk par labu, jo viņa fizioterapijai jau ir pirmie panākumi. Cik gan Rodrigo samulsa, redzot Lusjanu un Oskaru sarunājamies autobusa pieturā, bet vēl neveiklāk jutās Patrisio istabā, kad Gala Patrisio un Lusjanai paziņoja par kāzām, situācija nudien bija kā tajā anekdotē-Es jau neko, viņa pati atnāca!

0

152

Terēze написал(а):

Vikija nudien jutās neērti, ka jāveic manikīrs sava Lāčuka sievai, bet vēl neveiklāk jutās sastopot pašu Lāčuku. Arī Maksimino samulsa ieraugot savu mīļāko, bet Roselēnai šī sava vīra un manikīres neveiklā izturēšanās neradīja aizdomas, pat tad nē, kad Maksimino izteica nepatiku, ka mājās sastapa ģimenei nepiederošo personu, un, ka ir gluži vienalga kāda iemesla dēļ, viņa te ieradās, pat vairāk-kad Maksimino atteicas gulēt abu laulības gultā. Gala gan prot panākt savu, jo kāzu ielūgumu izgatavotāja priekšā nostādīja Rodrigo neērtā situācijā, lai tikai viņš piekristu noteikt kāzu datumu, jo sak', ko tad nākat lūgt pasūtīt kāzu ielūgumus, ja pat vēl nezināt kad tās būs? Lusjanas klātbūtne Patrisio tiešām nāk par labu, jo viņa fizioterapijai jau ir pirmie panākumi. Cik gan Rodrigo samulsa, redzot Lusjanu un Oskaru sarunājamies autobusa pieturā, bet vēl neveiklāk jutās Patrisio istabā, kad Gala Patrisio un Lusjanai paziņoja par kāzām, situācija nudien bija kā tajā anekdotē-Es jau neko, viņa pati atnāca!

Jaa,te nu man nav ko piebilst,jo tu jau visu pateici.Pateikshu vieniigi to,ka ljoti nepatiik Brihida.Taa sieviete ir pilniigi kaa taada skabarga pakaljaa.Nesaprotu kaapeec vinjai ir taads zobs uz Lusjanu??Vinja tachu nav Brihidai neko taadu nodariijusi.Un manupraat Lusjanai buutu labaak tieshaam tureeties no rodrigo pa gabalu.Viss jau buutu labi,ja pats Rodrigo to arii saprastu,bet izskataas,ka vinjam nav iisti pa praatam tas,ka meitene no vinja izvairaas.

0

153

Aizmirsu piebilst, ka šodien senjors Lastra no Rikardo tikai ''pārkristīts'' par Oktāvio, jo piektdienas sērijā viņu sauca par Rikardo, bet šodien jau par Oktāvio.

0

154

Man smiekli nāk kad Vikija  Maksimino sauc par osito,lācīti :D

0

155

Ak teetiit,cik gan senjors Lastra ir aizvainots.Nudien var redzeet,ka Lusjana patieshaam ir visai pamatiigi aizskaarusi taa iedomiigaa tipa patmiiliibu.Vinjsh esot aizvainots.Logjiski,ka ir cietusi vinja patmiiliiba,jo Lusjana ne tikai vinjam neljaava sevi aiztikt,bet pat nedaudz saskraapeeja vinja iedomiigo seju.Kur tad nu tagad lai neapvainotos??Smiekli naak,tad nevajadzeeja liist tai meitenei virsuu un pataisiit sevi par muljkji celjot pret Lusjanu nepatiesu apsuudziibu.Buutu vinjsh tik gudrs kaa pats saka,tad saprastu,ka tikai pataisiis sevi par muljkji un tas arii viss.Brihida paliek arvien necieshamaaka.Nudien nesaprotu,kas vinjai ir pret Lusjanu??Kaapeec vinja meiteni tik ljoti tirda par pilniigi visu arii par siikumiem??Gala,jaa var redzeet,ka vinja Rodrigo neuzticas un tachu pilniigi vaaraas dusmaas redziot,ka vinjsh pasniedz Lusjanai daavanu.Taapeec jau izspljaava to fraazi par to,lai vinja neuzdroshinaas vinju apskaut.Taa sieviete vienkaarshi saprot,ka Lusjana ir daudz skaistaaka un labaaka par vinju,tachu Gala to pat pati sev nekad neatziis.

0

156

Dāvana foruma reģistrētajiem lietotājiem!
Komikss - Rodrigo & Lusiana

turpinājums sekos...

0

157

aNgeL написал(а):

Dāvana foruma reģistrētajiem lietotājiem!

Smuki, paldies Heidy! :)

0

158

Jaa,Enjgjeliit,no manis arii paldies!

0

159

Rodrigo ar tik aizkustinošu gādību Lusjanai ap pleciem aplika savu žaketi, lai viņa varētu sasildīties, un, kā pēc tam viņa sevi aplūkoja spogulī, lai redzētu, kā izskatās ar Rodrigo žaketi mugurā. Un, kā Rodrigo lūkojās uz aizmigušo Lusjanu un sakārtoja viņas segu, nudien gribējās, lai viņa tikai tēlotu, ka guļ, bet nevar jau daudz gribēt. Tad vēl Rodrigo pasniegtās dāvanas dzimšanas dienā-grāmata un kaklarota ar sirds veida kulonu, nav grūti iedomāties, kā vārdā viņš Lusjanai pasniedza grāmatu, bet kā-kaklarotu. Tagad, kad Roselēna uzzināja, ka tieši šodien ir Lusjanas 19. dzimšanas diena, viņa iespējams sapratīs, kāpēc Lusjana ir tik ļoti līdzīga Aurorai...

0

160

Jaa,es arii uzreiz sapratu,ka kaklarota ar sirds kuloninju Lusjanai ir no Rodrigo.Taapeec jau Gala trako,jo saprot,ka vinjas liigavainis ir ieskatiijies citaa vienkaarshaa,bet daudz skaistaakaa un labaakaa sievietee par vinju pashu.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Un Refugio Para El Amor / Patvērums mīlestībai (Televisa, 2012)