Piekrītu jums abām danna un albalonga!!!!!!!Daļa latviešu tādi ir!!!!!Bet mani piemēram nosaukums tādēļ neatvairītu ja būtu tie seriāli pārtulkoti pareizi!!Jo man galvenais ir sižets!!!!Un piemēram tie īstie nosaukumi vairāk ir arī precīzi par seriālu!!!!!Jo piemēram Kad būsi mana der labāk a nevis aizliegtā mīla!!jo tad kad gāja tas seriāls viņš manuprāt nemaz neatbilda LNT nosauktajam!! Man jau bieži sāk apnikt ka tiek tik nejēdzīgi pārtulkots!Bet tur jau nevar neko darīt!!!Protams Mīlēt mirt un atgriezties bija labs variants jo atbilda tiešām pašam seriālam bet iekārojamais ķermenis man ar tīri labi patiktu!!!
Mīlēt, mirt un atgriezties /El Cuerpo del Deseo (Telemundo,2005)
Сообщений 21 страница 40 из 56
Поделиться2217.06.2007 18:15
Šis seriāls vispār ir labākais, ko esmu redzējusi. Man pārējie seriāli šķiet visai līdzīgi savā starpā un pārāk paredzami. Šis seriāls bija savādāks un tādēļ domāju, ka saistošāks.
Поделиться2319.06.2007 23:32
Beidzot noskatījos blūperīšus - vienkārši super - no sirds izsmējos. Jā - blūperīši tiešām ir tas labākais. Man pašai kaut kur ir PDG blūperīši - vajadzēs ielikt...
Поделиться2420.06.2007 08:57
Nu es jau sen noskatījos gan šos bloopers, gan to raidījumu, ko Lorēna vada... tiešām jautri!!
Поделиться2520.06.2007 11:30
jā, Lorena vispār ir superīga "Corriendo un grabando" vadītāja vienreiz man tas raidījums īpaši patika - kad Lorena ar kkādu roku sarunājās tik mīļi! un tad viņai piezvanīja un viņa tā "Si, senor... Si, senor... Oookey, senor"
Поделиться2620.06.2007 18:44
jā-tie nu ir vienreizēji raidījumi.
Bet runājot pa blooperiem. skatījos ECDD bloopers. Man pats smieklīgākais toreiz tajā likās kā Martins Karpans dejoja. Es tā pārsmējos. Vēl aizvien tos dažkārt paskatos un vnk nevaru novaldīt smieklus. Kas tik nenotiek filmēšanas laikā hehehe
Поделиться2720.06.2007 22:37
OOOoojj.. nu tas bija vispār.. Tagad atcerējos.. Biju Jūrmalā pie omas, a tur pie dat.jāsēž uz tāda maza ķeblīša.. tak man likās, ka es no viņa novelšos no smiekliem... 'daļu šo blooperu pat māsa skatījās - kas neprasīja spāņu valodas zināšanas..
Поделиться2825.06.2007 19:52
jā-tie nu ir vienreizēji raidījumi.
Bet runājot pa blooperiem. skatījos ECDD bloopers. Man pats smieklīgākais toreiz tajā likās kā Martins Karpans dejoja. Es tā pārsmējos. Vēl aizvien tos dažkārt paskatos un vnk nevaru novaldīt smieklus. Kas tik nenotiek filmēšanas laikā hehehe
jā, Martins tur bij foršais man vēl riktīgi patika, kā Lorena norukšķējās, sabiedēdama Dianu Osorio un vēl - Izabella ar Antonio gultā un vispār daudzi labi momenti tajos blūperīšos
Поделиться2925.06.2007 20:41
Lielākā daļa latviešu diemžēl ir vēsi, pārpīlēti kautrīgi un citus nosodoši...
Varbūt viņi tādi ir lielākajā gada daļā, bet uz Jāņiem visa kautrība kaut kur pazūd.. Dažas Jāņu dziesmas klausoties nezin kur ausis likt... Tāāāāādi vārdiņi...
Поделиться3025.06.2007 20:54
Varbūt viņi tādi ir lielākajā gada daļā, bet uz Jāņiem visa kautrība kaut kur pazūd.. Dažas Jāņu dziesmas klausoties nezin kur ausis likt... Tāāāāādi vārdiņi...
ouu yaaaas
Поделиться3125.06.2007 21:38
Nu tasjau alus ietekmē alus. Mums ar tur bija grupa, (sociālā grupa) Zem promilēm, kas tik tiešām zem promilēm un krietni uz rīta puses uzdrīkstējās dziedāt. Un tās dziesmas - ne tikai vārdi, bet pašas dziesmas jēga. Es tik skatos un izbrīnā paveru acis, kaut arī angliski - kur vispār tai grupai prāts uzrakstīt tādu dziesmu. Nu ne jau visas dziesmas bija tādas - citas bija pat nedzirdēti skaistas. Bet aliņš vispār dara savu...
Поделиться3225.06.2007 21:43
Nu sorry - es ar ir pillā. Novēlotie Jāņi. Draudzenes atnāca. Viena no vācijas atbraukusi. Vīns - tāds tipa neko, bet grādi ta ir. Nu es te tagad ar reibstošu galvu un pardon - Caras šovakar nebūs. albalongs turpina jāņoties... :russian:
Поделиться3325.06.2007 22:05
Nu bet ne jau alus tikai... Vispār man no dziesmām Jā''ni izklausās kā mazliet dzeršanas un daudz, hm, sexa svētki
Поделиться3425.06.2007 22:06
hihih... tā arī ir. Tici man... Oj, man kauns - dzert tiešām mazāk vajag. Šajā reibuma stāvoklī vien Star city spēju padzīvoties...
Поделиться3514.09.2007 16:07
Varu iepriecināt visus šī seriāla fanus. To atkal no nākošas nedēļas sāks rāsīt pa RTVi (krievu valodā) 10.00 un ja nemaldos - 2.00.
Поделиться3614.09.2007 16:10
10.00 un ja nemaldos - 2.00.
"Ideāls" laiks, lai skatītos!
Поделиться3714.09.2007 16:19
aha laiks tiešām ideāls.. vispār esmu sajūsmā par to, ka rādīs, lai gan man tāpat ir visi video , kurus vajag man
Поделиться3814.09.2007 16:21
Paloma iet raudāt spilvenā.... :cray: Jau otro reizi neredzēšu pa šo idiotisko kanālu, kura man nav!!!!!!!!!!!!!!!
Поделиться3914.09.2007 16:26
bet man patīk RTVi, labus seriālus rāda - Prisionera, Pobre Diabla, ECDD, La mujer de Judas, Rauzan, Sabor a ti, Llovizna, Mis tres hermanas (žēl, ka nezināju, ka to rādā, citādi noteikti saktītos... )
Поделиться4014.09.2007 18:13
Jau otro reizi neredzēšu pa šo idiotisko kanālu, kura man nav!!!!!!!!!!!!!!!
jap, man arī nav :cray: un es patiešām būtu gatava skatīties 2 naktī :cray: