angliski, ja būtu latviski, lasītu mūžību!
Oi, ta lab, jo latviski to grāmatu gribas aiz simt atslēgām aizslēgt Mamma gan lasīja un viņai patika, ta kā tas laikam tiem, kas pieraduši ikdienā pie eng - lv tulk šķiet traģēdija
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » E. L. James "Fifty Shades" trilogy
angliski, ja būtu latviski, lasītu mūžību!
Oi, ta lab, jo latviski to grāmatu gribas aiz simt atslēgām aizslēgt Mamma gan lasīja un viņai patika, ta kā tas laikam tiem, kas pieraduši ikdienā pie eng - lv tulk šķiet traģēdija
Mamma gan lasīja un viņai patika, ta kā tas laikam tiem, kas pieraduši ikdienā pie eng - lv tulk šķiet traģēdija
tā tas ir, jo tomēr orģināli ir labāki!
Beidzot ir zināmi aktieri, kas atveidos galvenās lomas. Man ne visai, teikšu atklāti, bet līdz gala spriedumam gaidīšu treileri.
Kristians - Charlie Hunnam:
Anastasija - Dakota Johnson:
Kristians - Charlie Hunnam:
Gūglēju viņu un nevaru saprast, kāpēc viņš jau skatīts caur wikipedia lapu iepriekš. Izrādās, jamais bija Neitans UK Queer as Folk versijā!
Izrādās, jamais bija Neitans UK Queer as Folk versijā!
Jap Vismaz zinam, ka ar NC17 ainām problēmu šamējam nebūs
hahaha, es tieši nācu forumā skatīt, vai kāds ielicis. Es starā par to, ka Čārlijs tur būs - es viņa dēļ noskatīšos. Sons of Anarchy viņš ir dievīgs un arī britu Queer as Folk viņš bija labakais, kas tajā seriālā bija. Viņam tiešām ar plikumu ainām nav nekādu problēmu - SOA vairakas reizes viņš no aizmugures ir bijis kails - viņam tik ideāla pēcpuse. Es nez, kāds grāmatā Kristians apraksts, bet Čārlijs ar bārdiņu izskatās supersevīxs un ar gariem matiem ar. Diemžēl tagad viņam ir īsāki nekā SOA pirmajās sezonās. Es nezinu par to aktrisi, bet Čārlijs manuprāt ir ideāli piemērots lomai, cik nu daudz es vispār zinu par šo grāmatu un Kristianu. Nopienti, šodien šī ziņa, ka Čārlijs atveidos galveno lomu, bija dienas labākā ziņa, jo es priecājos, ka viņa karjera noteikti iegūs no šīs lomas. Viņš ir tiešām tik lielisks, ka gribu, lai vairāk sievietes viņu zina un par viņu fano. Viņš ir baby face šķelmis, bet tajā pat laikā nenormāli vīrišķīgs. Viņā smaids, ak diez`. SOA 90% pateicoties viņam ir tik nenormāli populārs kabeļtelevīzijas seriāls. Un Galvenais, ka viņam noteikti patiks atveidot Kristinu, jo kameras priekšā viņš tiešām jūtās ļoti brīvi - es domāju spēlējot erotiskas situācijas kameras priekšā. Es pat nespeju iedomāties vecuma un izskata ziņā atbilstošu nevienu citu aktieri, kurs derētu lomai.
Nu, izskata ziņā es Kristianu biju pavisam citādāku iedomājusies, bet tā kā neesmu šo aktieri redzējusi, tad neņemšos spriest par atbilstību. tapat mani tā filma īpaši neinteresē...
Nu, izskata ziņā es Kristianu biju pavisam citādāku iedomājusies, bet tā kā neesmu šo aktieri redzējusi, tad neņemšos spriest par atbilstību. tapat mani tā filma īpaši neinteresē...
Man ar sirdi salauza tas, kāds izskatīsies Kristians.. man viņš nezin kāpēc bija prātā vissmukākais..
ak, jūs, kad redzēsiet, visas iemīlēsiet Čārliju.
ak, jūs, kad redzēsiet, visas iemīlēsiet Čārliju.
Nu nezinu.. es gana skeptiska pagaidām..
Vo kā, can't say I'm sad about this
Charlie Hunnam has dropped out of the film adaptation of Fifty Shades of Grey.
The Hollywood Reporter reveals that Charlie had to walk away from the project due to his ‘immersive TV schedule’ which would not give him enough time to properly prepare for the role.
A statement published on the entertainment site reads: ‘The filmmakers of Fifty Shades of Grey and Charlie Hunnam have agreed to find another male lead given Hunnam’s immersive TV schedule which is not allowing him time to adequately prepare for the role of Christian Grey.’
hahaha, varat dzīrot. Es atkal izlasīju un nomierinājos - ja Čārlija tur nav tad man tā filma tomēr nebūs jāskatās.
Es piekrītu Sandai.. tās ir ļoti labas ziņas..
Tik jācer, ka viņi atradīs kādu atbilstošāku šoreiz, paskata ziņā, savādāk atkal būs hajs par izvēli
Tik jācer, ka viņi atradīs kādu atbilstošāku šoreiz, paskata ziņā, savādāk atkal būs hajs par izvēli
Nu ja būs tikpat neglīts, tad skaidrs, ka autorei ir slikta gaume vīriešos!
Yeah... man šķiet, ka ši ir stipri labāka izvēle:
OMG OMG OMG OMG NOW COLOUR ME EXCITED!!!! Es gribēju lai Džeimijs dabons to lomu Man viņš jau OUAT iepatikās
*drool*
hahaha, mēs darbā sapulcē jau ar pārspriedām. Visām šis ar labāk patīk, tik man ne. Ir jau ok, bet tā kā par '|Cārliju kā aktieri fanoju, tad par šito nu tā - diezgan vienalga man.
Вы здесь » TelenovelesLV » Grāmatas » E. L. James "Fifty Shades" trilogy