TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule

Daiļslidošanas pasaule

Сообщений 201 страница 220 из 856

201

Man patīk, ka Natālija kiss n cry sēdēja Brī

0

202

nu baigi labi

0

203

nu vot Kovtuns tagad salēkās, hihihi

0

204

lol, kā es to pateicu, tā axeli norāva

0

205

Ābele is a peerv :D

0

206

Bet man patika Voronovs šon. Tiešām patika :)

0

207

malacis voronovs. Nu ko - es tikai kārtējoreiz varu teikt, ka fanoju par Morozovu. Tas viss viņš Voronovā. Un Kovtuns ar pie viņa slidoja, bet Morozovs izmeta viņu no savas grupas, jo nesaskanēja viņam un Morozovs neredzeja viņā talantu.

0

208

nu, ko Flo teiks? Morozovs, protams, neatnāca uz Voronova kiss and cry, jo Flo taču, LOL. Morozovs takš mīl savu Flo.

0

209

0

210

Flo būs otrais! Bet Brī vienalga trijniekā!! YAAAY! Un aaaw Morozov & Amodio bromance  :love:

0

211

wow

0

212

Eh, man Havijs tomēr labāk patīk.......

0

213

ak, dievs - wow. pēkšņi dzīve tik skaista - pirmais trijnieks.... Es tomēr beigās gribu javi, Flo, un Brī - šādā secībā. Nabaga Paolo vairs neviens neskatās.

0

214

OMG, KAS PAR CIPARIEM!!! WOW, NEGAIDĪJU TIK DAUDZ! BET WOW. JA ŠITAS TRIJNIEKS PALIEK, TAD IR SUPERB!!! NU ES GAN HAVIJU UN FLO SAMAINĪTU VIETĀM, BET TIEM TRIM IR JĀPALIEK!!! PLEASE PLEASE PLEASE!!!!

0

215

bāc, vot kāpēc es sestdien neredzēšu. tās emocijas. Kurš man sms sūtīs, LOL. Es pat pie datora sestdienās netieku

0

216

albalonga написал(а):

ak, dievs - wow. pēkšņi dzīve tik skaista - pirmais trijnieks.... Es tomēr beigās gribu javi, Flo, un Brī - šādā secībā. Nabaga Paolo vairs neviens neskatās.

Jā. 1. Havijs 2. Flo 3. Brī - TAS BŪTU IDEĀLI!!!! Nu protams, man sirsniņa grib Brī 2. vietā, bet to grūti būtu izdarīt, 5/6 punkti ir padaudz tomēr. Lai gan pēc pieredzes, nekas nav neiespējami :)

0

217

nu jā - vāji un Paolo vispār tur nevajadzēja būt un noslēgt sacensības. Izloze reizēm ir sviestaina un tas reiting arī.

0

218

albalonga написал(а):

bāc, vot kāpēc es sestdien neredzēšu. tās emocijas. Kurš man sms sūtīs, LOL. Es pat pie datora sestdienās netieku

Njā, 6dienai milzu intriga. Kārtējo reizi puišiem baigā konkurence.

0

219

cravey написал(а):

Jā. 1. Havijs 2. Flo 3. Brī - TAS BŪTU IDEĀLI!!!! Nu protams, man sirsniņa grib Brī 2. vietā, bet to grūti būtu izdarīt, 5/6 punkti ir padaudz tomēr. Lai gan pēc pieredzes, nekas nav neiespējami

ar brī ir neskaidri - ar to viņa jauno izvēles programmu - gladiatoru kā izvēlesn redzējuši viņam vēl neesam. Kā viņš viņā jutīsies un cik tā tehniska. Javijam izvēles paredzēti trīs četrīši * un programma čārlija čaplina ir mežonīgi laba un skaista - manā izpratnē viena no visu laiku labākajām. Ja viņš nekritīs un trīs četrīšus izlēks - noteikti uzvarēs. Flo arī ir ļoti laba izvēles - Morozovs un Flo kopā neko nesmuku nemaz nevar uztaisīt. Bet tomēr tehniski spēcīgāka ir Javijam paredzēta.

labots pārrakstījos

0

220

Spraigā cīņa vīriešu konkurencē obligātajā programmā: EČ2013, Pļuščenko izstājas! http://dailslidosanalv.ucoz.com/blog/sp … -01-24-225

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sports » Daiļslidošanas pasaule